Meniu
Cos cumparaturi

Orz

Amestec orz si cafea Crastan 120 gr
-22 %
Producator: Crastan
Proprietati: Unind calitatea naturala a cerealelor cu gustul si aroma cafelei,Crastan a creat o bautura ce consta in limitarea conumului de cafeina fara a renunta la placerea cafelei. Tocmai pentru ca contine mai putina cafea in comparatie cu o cafea normala solubila, bautura poate fi consumata..
10,95 RON 13,95 RON
Amestec orz si cafea Ristora instant 125 gr
-10 %
Producator: Ristora
Amestec orz si cafea Ristora instant 125 gr Proprietati:Acest produs pe bază de orz și cafea combină aroma naturală de orz cu amestecurile de cafea selectate, rezultând o băutură cu un gust bogat și delicios. Ingrediente: toasturi naturale, solubilizați (orz 46%, secară, cicoare, malț), ca..
8,95 RON 9,95 RON
Producator: Nestle
Proprietati: Orz cu cacao Nestle solubil "Orzoro". Descopera placerea Orzoro orz si cacao: gusta naturaletea orzului cu gust de cacao Ingrediente: orz solubil 44%, zahar,cacao pudra 24% Instructiuni de utilizare: Puneti intr-o ceasca 3 lingurite cu varf de Orzoro solubil si adauga amestecand, ..
10,95 RON
Producator: Nestle
Proprietati: Orz cu cafea Nestle solubil "Orzoro". Este un amestec pretios ce uneste naturaletea orzului cu placerea cafelei. Ingrediente: orz solubil 49%, (orz,orz maltat), cafea solubila 20%, secara, cicoare, cacao pudra, arome. Instructiuni de utilizare: Puneti intr-o ceasca 2 lingurite de ..
11,95 RON
Producator: Nestle
Proprietati: Orz solubil "Orzoro" Nestle. 100% orz, 100% natural. Orzoro este bautura ideala pentru toate varstele si in orice moment al zilei: mic dejun, pe durata pauzei sau seara, daruieste-i organismului o placuta pauza de naturalete. Instructiuni de utilizare: Puneti intr-o ceasca 3 lingurit..
9,95 RON
Producator: Nestle
Proprietati: Orz "Orzoro" Moka Nestle. Orzoro Moka este bauturace iti daruieste o pauza de naturalete in orice moment al zilei, fara a renunta la placerea ritualului de cafea. Instructiuni de utilizare: Se prepara in cafetiera pentru o savoare mai buna. Umpleti filtrul doar pe jumatate (3 lingurite..
11,50 RON
Producator: Orzo Bimbo
Proprietati: Orz italian 100% Orzo Bimbo. Orzo Bimbo macinat special moka este natural fara zahar si este preparat pentru a obtine un orz optim cu moka. Din natura sa este fara cofeina si este ideal pentru orice moment al zilei. Orzo Bimbo este o selectie de orz italian 100%. Instructiuni de util..
6,95 RON
Producator: Ristora
Proprietati: Orz solubil Ristora. Orzul solubil Ristora permite prepararea unei bauturi naturale si reconfortanta, fara cofeina, ce se poate bea la micul dejun si in orice moment al zilei. Poate fi utilizat in apa calda sau in lapte, pentru a savura aroma intensa. Instructiuni de utilizare: 4 gr ..
18,95 RON
Orz solubil Crastan Bio 125 grameProprietati:Orz solubil Crastan Bio 125grame  este un orz biologic, 100%italian, reprezinta o alternativa excelenta de inlocuire a cafelei, se poate utilize in orice moment al zilei deoarece nu contine cofeina si zaharuri.Se dizolva direct in lapte pentru un ..
10,95 RON
Producator: Orzo Bimbo
Proprietati: Orz solubil Orzo Bimbo italian 100%.  Orzul este un aliment natural fara zahar. Pentru a obtine o bautura buna, dizolvati orzul in lapte sau in apa. Este ideal in orice moment al zilei: de la micul-dejun la o simpla pauza. Din natura este fara cafeina. Instructiuni de utilizare:..
8,95 RON
Producator: Ristora
Orz solubil Ristora cu ginseng  120 g Proprietati:  Orz solubil Ristora cu ginseng, un amestec de energie si gust ,ideal pentru a fi gustat in orice moment al zilei.Mod de preparare: intr-o ceasca se adauga o lingurita de produs, se toarna apa calda si se amesteca.Ingrediente:  O..
9,95 RON
Afişare 1 - 11 din 11 (1 pagini)