Meniu
Cos cumparaturi

CAFEA

Amestec orz si cafea Crastan 120 gr
-22 %
Producator: Crastan
Proprietati: Unind calitatea naturala a cerealelor cu gustul si aroma cafelei,Crastan a creat o bautura ce consta in limitarea conumului de cafeina fara a renunta la placerea cafelei. Tocmai pentru ca contine mai putina cafea in comparatie cu o cafea normala solubila, bautura poate fi consumata..
10,95 RON 13,95 RON
Amestec orz si cafea Ristora instant 125 gr
-10 %
Producator: Ristora
Amestec orz si cafea Ristora instant 125 gr Proprietati:Acest produs pe bază de orz și cafea combină aroma naturală de orz cu amestecurile de cafea selectate, rezultând o băutură cu un gust bogat și delicios. Ingrediente: toasturi naturale, solubilizați (orz 46%, secară, cicoare, malț), ca..
8,95 RON 9,95 RON
Producator: Lavazza
Proprietati: Cafea boabe Lavazza Crema e Gusto Espresso. Amestec pretios de cafea pentru un espresso cremos cu un gust intens, perfect in orice moment al zilei..
64,95 RON
Producator: Lavazza
Proprietati: Cafea boabe Lavazza Crema E Gusto Espresso-gust puternic. Cremos si decis. Amestec de cafea selectionata pentru un espresso viguros cu o cremozitatea invaluitoare cu un gust marcant. Rezultatul a mai mult de un seco, de experienta in arta prajirii si a amestecului,  combinatii..
49,95 RON
Producator: Lavazza
Proprietati: Cafea boabe Lavazza Qualita Oro. Qualita Oro este primul amestec Lavazza nascut in 1956 si este transmis din tata in fiu de mai bine de 50 de ani. Selectia celei mai bune origini creaza un gust inconfundabil: notele florale si fructate cafelei arabica din centrul Americii se combin..
98,95 RON 100,95 RON
Producator: Lavazza
Proprietati: Cafea boabe Lavazza Qualita Rossa. Este cafeaua autentica si adevarata ce intruchipeaza pasiunea unei familii de prajire a cafelei de mai mult de 100 de ani. Un amestec ce cuprinde sufletul Americii de Sud si inima Africii Negre: Arabica natural brazilian ofera corp si arome dulci,..
68,95 RON
Producator: Motta
Proprietati: Cafea boabe Motta clasica. E cel mai bun amestec de cafea arabica si robusta dozata cu stiinta. Impreuna dau viata unui amestec cu gust plin si aroma bogata, indicata pentru cine iubeste o cafea italiana. Acest ambalaj permite o pastrare pe termen lung, mentinand inalterate prospet..
39,95 RON
Producator: Vergnano
Cafea boabe Vergnano Espresso 1000gProprietati:Vergnano Espresso este o cafea ideala pentru bar. Contine un mix de 85% Arabica din Brazilia, Nicaragua, Etiopia si Guatemala si 15% Robusta din Vietnam. Aceasta proportie de cafea conduce la un espresso bogat in crema, aromat dar si tare in acelasi tim..
59,95 RON
Cafea Bourbon Classico 250 g
-18 %
Producator: Bourbon
Cafea Bourbon Classico 250 gProprietati:Bourbon cafea clasica cu un gust decis, Amestec de o aroma intensa si corpolenta,rezultat unui selectii atente si origini din America de sud si Africa,si o prajire lenta,gust delicat si abil...
8,95 RON 10,95 RON
Producator: Lavazza
Proprietati: Cafea capsule Lavazza Crema e Gusto Espresso. Amestec de cafea arabica de origine braziliana si robusta de provenienta din Africa Orientala si din sud-estul Asiatic , pentru un espresso cremos cu gust intens si timbru accentuat, caracterizat de un placut care persista de cacao amar..
19,95 RON
Producator: Hag
Proprietati: Cafea decofeinizata natural cu aroma intensa clasica Hag. Hag selectioneaza exclusiv boabe de prima calitate ce contin substante aromatice. Hag extrage cafeina datorita actiunii dioxidului de carbon, element prezent si in natura. In conditii determinate de temperatura si presiune, print..
12,95 RON
Cafea decofeinizata Lavazza Dek 250 gr
-12 %
Producator: Lavazza
Proprietati: Cafea decofeinizata doar cu metode naturale Dek Lavazza. Lavazza Dek utilizeaza o metoda de decofeinizare naturala si selectiva ce exploateaza calitatile dioxidului de carbon. Naturala, pentru ca este bazata pe actiunea unui compus prezent in ambientul ce il respiram si in apa minerala ..
14,95 RON 16,95 RON
Producator: Lavazza
Proprietati: Lavazza, datorita anilor de experienta in domeniul prajirii, a creat o gama de cafea fara cofeina dar cu tot gustul cafelei autentice italiana. Dek gust intens este un amestec de arome inconfundabile. Cafeaua arabica din Brazilia, cu gust dulce si aromele de cereale si ciocolata, s..
11,95 RON
Producator: Hag
Cafea decofeinizata pentru espressor Hag 250gProprietati: Cafea decofeinizata natural cu aroma intensa clasica Hag pentru espressor Hag selectioneaza exclusiv boabe de prima calitate ce contin substante aromatice. Hag extrage cafeina datorita actiunii dioxidului de carbon, element prezent s..
16,95 RON
Producator: Gimoka
Cafea Gimoka Gran Festa 250 gProprietati:Gimoka Gran Festa este o cafea aromata ,un camestec de cafea Arabica si Robusta.Caracterizat de un gust classic al cafelei Espresso din italia imbunatatit cu o aroma puternica ,perfect pentru un consum cu moka,ce va permite sa obtineti o cafea dupa traditia i..
10,95 RON
Producator: Gimoka
Proprietati: Cafea Gimoka Gran Gusto , amestec foarte fin de cafea prajita, ideal pentru filter de cafea moka si expresoare de cafea. Greutate:250gr..
6,95 RON
Producator: Kimbo
Cafea Kimbo Gusto Di Napoli 250Gr Proprietati:  Din 1963 Kimbo e ambasadoarea cafelei espresso di  Napoli  din lume.Cafeaua di Napoli este aromata. Din generatii,talentul napoletan al prajirii,asalteaza esenta cea mai autentica din fiecare cafea,si lasa o aroma asa intensa pe car..
13,95 RON
Producator: Lavazza
Cafea Lavazza crema si gust puternic 2x 250 gr Proprietati :Crema și gustul puternic sunt un amestec compus în principal din dulciuri braziliene și cel mai prețios Robust, prăjită pentru a spori corpul și intensitatea. Cele mai bune dintre cele trei continente (America Centrala, Asia si Africa)..
26,95 RON 28,95 RON
Producator: Lavazza
Cafea Lavazza din Peru 180 grProprietati: O cafea delicată prăjită la sol. Particularitatea sa este dată de teritoriul bogat în culturi mixte de cafea și fructe care conferă acestei origini unice note florale.Incearca si alte produse din gama Lavazza..
15,95 RON
Producator: Lavazza
Cafea Lavazza Rossa decofeinizata 250grProprietati: Cafea Lavazza Qualita Rossa decofeinizata este cafeaua autentica si adevarata ce intruchipeaza pasiunea unei familii de prajire a cafelei de mai mult de 100 de ani. Un amestec ce cuprinde sufletul Americii de Sud si inima Africii Negre: Arabi..
18,95 RON
Producator: Splendid
Cafea macinata clasica Spledid 2x250gProprietati: Cafea macinata Splendid clasica. Gustul robust si aroma plina sunt secretele lui Splendid clasic, cafeaua ta zilnica. Amestecul sau echilibrat de cafea selectionata si prajita cu grija este ideal pentru micul-dejun si pentru a incepe ziua cu un ..
19,95 RON
Producator: Illy
Proprietati: Cafea macinata Illy 100% arabica-decofeinizata.Illy din 1933 ofera pasionatilor din intreaga lume, un amestec inimitabil. O sinteza ideala de echilibru si perfectiune in gust si in aroma. Amestecul Illy este compus din 9 tipuri diverse de arabica , selectionate din cele mai bune cu..
39,95 RON
Producator: Illy
Proprietati: Cafea macinata Illy 100% arabica-moka. Illy din 1933 ofera pasionatilor din intreaga lume, un amestec inimitabil. O sinteza ideala de echilibru si perfectiune in gust si in aroma. Amestecul Illy este compus din 9 tipuri diverse de arabica , selectionate din cele mai bune culturi de..
39,95 RON
Producator: Illy
Proprietati: Cafea macinata Illy 100% arabica-moka. Illy din 1933 ofera pasionatilor din intreaga lume, un amestec inimitabil. O sinteza ideala de echilibru si perfectiune in gust si in aroma. Amestecul Illy este compus din 9 tipuri diverse de arabica , selectionate din cele mai bune culturi de..
39,95 RON
Afişare 1 - 24 din 77 (4 pagini)