Meniu
Cos cumparaturi

Vergani

Producator: Vergani
Proprietati: Castane intregi glazurate Vergani Ingrediente:castanet, zahar, sirop de glucoza, aroma naturala de vanilie Bourbon. Greutate:200gr..
22,95 RON
Producator: Vergani
Dulciuri nuga moale Vergani 130 grProprietati: Nuga cu migdale moiIngrediente:Migdale 36%; zahăr, sirop glucoză-fructoză, amidon de cartofi, sirop de glucoză, miere, albus de ou, gazde (amidon de cartofi; apă), arome. Poate conține urme de alte nuci de lapte. Fără glutenIncearca si alte produse din ..
14,95 RON
Producator: Vergani
Proprietati: Nuga moale Vergani cu citrice si migdale acoperita cu ciocolata extrafondantaIngrediente:nuga 67%, citrice confiate 20%(cuburi de portocale si lamaie), sirop de glucoza, zahar, E330, migdale 10%, amidon de cartof, miere, albus de ou, arome, ciocolata 33%, unt, unt de cacao, lecitina..
10,95 RON
Producator: Vergani
Proprietati: Nuga Vergani cu migdale acoperita cu ciocolata extrafondantaIngrediente:nuga 65%, sirop de glucoza, migdale 30%, zahar, miere, albus de ou, amidon de cartofi, apa, arome, ciocolata 35%, zahar, pasta de cacao, unt de cacao, lecitina din soia. Poate contine urme de alte fructe in coaj..
10,95 RON
Producator: Vergani
Nuga Vergani Torone moale 100 grProprietati:Torrone moale cu migdale Ingrediente:Migdale 40%; zahăr; sirop de glucoză-fructoză; amidon de cartofi; sirop de glucoză; miere; albus de ou; napolitane (amidon de cartofi, apă). Poate conține urme de alte nuci și lapte. Fără gluten.Incearca si alte pr..
11,95 RON
Producator: Vergani
Nuga Vergani Torrone cu migdale fara gluten 100grProprietati: Nuga Vergani Torrone cu migdale fara glutenIngrediente:migdale 40%, sirop de glucoza, zahar, miere, albus de ou, amidon de porumb, apa, arome.Poate contin urme de fructe in coaja si lapte. Greutate:100gr..
10,95 RON
Producator: Vergani
Praline Vergani cu ciocolata,lapte si crema de alune 95grProprietati:Praline de ciocolata cu lapte, umplutura cu crema de aluneIngrediente:crema de alune 55%, zahar, grasimi vegetale(palmier), zer praf, alune 5%, cacao cu continut redus de grasimi, lactoza, lecitina din soia, arome.Poate contine urm..
5,95 RON
Producator: Vergani
Praline Vergani cu ciocolata,lapte si crema de cafea 95grProprietati:Praline de ciocolata cu lapte, umplutura cu crema de cafeaIngrediente:crema de cafea 55%, zahar, grasimi vegetale(palmier), zer praf, cafea 6%, cacao cu continut redus de grasimi, lactoza, lecitina din soia, arome.Poate contine urm..
5,95 RON
Torroncini Vergani cu migdale fara gluten 130gr
-13 %
Producator: Vergani
Torroncini Vergani cu migdale fara gluten 130grProprietati:   Torroncini Vergani cu migdale .Produs fara gluten.Ingrediente:sirop de glucoza, migdale 36%, zahar, miere, albus de ou, amidon de cartof, apa, arome. Poate contine urme de lapte, fructe in coaja.    ..
13,95 RON 15,95 RON
Afişare 1 - 9 din 9 (1 pagini)