Meniu
Cos cumparaturi

Star

Producator: Star
Proprietati: Cuburi clasice pentru supa si condiment pe baza de glutamat Star. Gustul italian, pentru excelenta in fiecare zi. Fara conservanti, fara coloranti, cu sare iodara. Doar 0,5% grasimi. Doar grasimi nehidrogenate. Fara gluten. Ingrediente: sare iodata 30,7%, (sare, iodat de potasiu 0,00..
5,95 RON
Producator: Star
Proprietati: Cuburi clasice pentru supa si condiment pe baza de glutamat cu ulei de masline extra virgin Star. Stra, intotdeauna utilizeaza ingrediente selectionate si creaza retete autentice si moderne, pentru a-ti da gustul italian pentru excelenta in fiecare zi. Cuburile tale Star dintotdeauna, d..
16,95 RON
Producator: Star
Proprietati: Cuburi vegetale pentru supa si condiment pe baza de glutamat Star. Gustul cuburilor Star dintotdeauna, de azi cu 30% mai putina sare si toata placerea gustului. Fara conservanti, fara coloranti. Doar 0,5% grasimi. Doar grasimi nehidrogenate. Fara gluten. Ingrediente: sare iodata 34,5..
5,95 RON
Producator: Star
Sos paste Gran Ragu Star cu ciuperci porcini fara gluten 2*180grProprietati: Sos paste Gran Ragu Star picant cu ciuperci porcini fara gluten 2*180grUn sos ragu rafinat,fara conservant,fara gluten. Pentru aobtine un gust intens, incalziti sos-ul timp de 2/3 minute, apoi adaugati peste paste si ameste..
14,95 RON 15,95 RON
Producator: Star
Sos paste Ragu picant cu ardei iute Star fara gluten 2x180g Proprietati:Sos paste Ragu picant cu ardei iute Star fara gluten 2x180gUn sos ragu rafinat,fara conservant,fara gluten. Pentru a obtine un gust intens, incalziti sosul timp de 2/3 minute, apoi adaugati peste paste si amestecati.Ingrediente..
15,95 RON
Producator: Star
Proprietati: sos ragu pentru paste cu carnati. Un sos ragu rafinat, preparat cu carne și cârnați atent selectați, îmbogățit cu o notă pretioasa a vinului Montepulciano d'Abruzzo. Nu sunt conservanți. Nu conține gluten. Pentru a obtine un gust intens, incalziti sosul timp de 2/3 minute, apoi..
15,95 RON
Producator: Star
Proprietati: sos ragu pentru paste . Un sos ragu rafinat, preparat cu bucati de carne atent selectate, îmbogățit cu o notă pretioasa a vinului Montepulciano d'Abruzzo. Nu sunt conservanți. Nu conține gluten. Pentru a obtine un gust intens, incalziti sosul timp de 2/3 minute, apoi adaugati p..
15,95 RON
Producator: Star
Star sos Gran ragu clasic-2x180gProprietati:Star sos ragu pentru paste.Star pregateste ragu cu ceea mai mare atentie.mereu atent la calitate,selectioneaza cele mai bune ingrediente,carne 100%  de origine italiana, rosii,legume preoaspete,si gatite lent pentru un ragu bogat si aromat,conform fra..
15,95 RON
Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)