Meniu
Cos cumparaturi

Spontex

Producator: Spontex
Proprietati: Flash spontex curata efficient suprafetele delicate ale bucatariei,datorita fibrelor moi de plastic acoperite cu aluminiu,sunt concepute pentru a curata fara a lasa zgarieturi. Usor de stors,raman curate mult timp,si dupa fiecare utilizare. Clatiti bine dupa fiecre utilizare...
7,95 RON
Producator: Spontex
Proprietati:Bureti abrazivi cu extracte minerale,maxima eficienta,lunga durata.Exceptional impotriva murdariei rezistente si persistente,nu se strica,dureaza mai mul timp usor de clatit...
4,95 RON
Bureti Spontex dubla utilizare-2 bucati
-14 %
Producator: Spontex
Proprietati: Noua fibra pentru stoparea grasimii-Un tratament special impiedica grasimea si uleiul sa penetreze rapid in fibre. Rezultat: grasimea aluneca si se elimina mai usor cu apa si detergent. Fibra ramane curata si eficienta mai mult timp. Burete din celuloza naturala:-ultra absorbant, usor d..
5,95 RON 6,95 RON
Producator: Spontex
Proprietati: Burete moale vegetal. Practicitate mare: - Forma sa speciala il face extraordinar de flexibil si manevrabil pentru a curata chiar si in punctele cele mai dificil de ajuns. Super absorbant:- Datorita proprietatilor hidrofile a celulozei, buretele Samba asigura o elevata putere absorbanta..
6,95 RON
Producator: Spontex
Proprietati: Laveta microfibra Spontex. Uneste extraordianarele proprietati a microfibrelor un tesut extraordianar de moale ce usuca perfect suprafetele fara a lasa urme. Uscata, aduna oferind splendoare tuturor suprafetelor, ud se usuca perfect fara a lasa puf. Adaptat  tuturor tipur..
9,95 RON 10,95 RON
Producator: Spontex
Proprietati: Putere mare de absorbtie-realizate din fibrea naturale din celuloza pura, lavetele Spontex, are o mare putere absorbanta, pana la 15 ori greutatea ei.Puternica si rezistenta:partea sa speciala interna de consolidare face produsul mai puternic si rezistent la uzura. Flexibil si usor de s..
7,95 RON
Producator: Spontex
Proprietati: Lavete multifunctionale Spontex. Descopera eficienta lavetelor din microfibra Spontex. Lavete multifunctionale super absorbante. Indeparteaza cu usurinta murdaria si grasimea. Extrem de eficient chiar si fara utilizarea detergentilor.  Instructiuni de utilizare: Spalati in ..
13,95 RON
Producator: Spontex
Lavete Spontex  super absorbante si rezistente-3 bucatiProprietati: Noua laveta  Spontex sunt facute doar cu materii prime naturale-bumbac si celuloza-ce garanteaza o inalta putere absorbanta. Curata cu usurinta si usuca suprafetele fara a lasa urme si puf.Pentru curatarea bucatariei si a ..
5,95 RON
Producator: Spontex
Spontex bureti abrazivi cu extracte minerale2+1bucProprietati:Bureti abrazivi cu extracte minerale,maxima eficienta,lunga durata.Exceptional impotriva murdariei rezistente si persistente,nu se strica,dureaza mai mul timp usor de clatit...
4,95 RON
Afişare 1 - 9 din 9 (1 pagini)