Meniu
Cos cumparaturi

Soft

Producator: Soft
Detergent  de rufe Soft concentrat Total Black 2.5 LProprietati:  Detergent de rufe lichid Soft Total black ,cu sapun natural .Greutate: 2.5 L..
17,95 RON
Producator: Soft
Detergent de rufe lichid Soft cu Argan 45 spalari 2500LProprietati: Detergent de rufe lichid Soft cu Argan  mai concentrat si cu enzime active, parfumeaza placut si pentru mai mult timp rufele tale. Este eficient pentru rufe albe si delicat pentru colorate. Actioneaza si in apa rece.Se dozeaza ..
17,95 RON
Producator: Soft
Proprietati: Noul detergent lichid Soft cu musc alb mai concentrat si cu enzime active, parfumeaza placut si pentru mai mult timp rufele tale. Este eficient pentru rufe albe si delicat pentru colorate. Actioneaza si in apa rece. Se dozeaza in functie de gradul de murdarie al rufelor si de duritat..
17,95 RON
Producator: Soft
Proprietati: Noul detergent lichid Soft pentru rufe colorate mai concentrat si cu enzime active, parfumeaza placut si pentru mai mult timp rufele tale. Este eficient pentru rufe colorate. Actioneaza si in apa rece.Se dozeaza in functie de gradul de murdarie al rufelor si de duritatea apei.Un ca..
17,95 RON
Producator: Soft
Detergent pulbere clasic blue oxygen Soft – 4.680 kg – 78 spalari Proprietati: Detergent Soft pulbere pentru spalare manuala si automata pentru haine albe si colorate clasic blue oxygen Incearca si alte produse din gama Soft..
35,95 RON
Producator: Soft
Detergent pulbere cu lavanda Soft – 4.680 kg – 78 spalari Proprietati: Detergent Soft pulbere pentru spalare manuala si automata pentru haine albe si colorate cu lavanda .Incearca si alte produse din gama Soft..
35,95 RON
Producator: Soft
Detergent pulbere rufe Soft cu lavanda 6.300 kg –105 spalari Proprietati:Detergent pulbere rufe Soft cu lavanda 6.300 kg –105 spalari  are actiune asupra petelor dificile, pentru rufe albe si colorate, miros intens de lavanda.Instructiuni de utilizare: Se varsa cantitatea de detergent in s..
47,95 RON
Producator: Soft
Detergent pulbere rufe Soft cu seva de aloe 3.150kg-52spalariProprietati:Detegent pulbere pentru spalare manuala si automata cu seva de aloe. Alb splendid si culori stralucitoare.Instructiuni de utilizare: Se varsa cantitatea de detergent in sertarul masinii.Se dozeaza in functie de duritatea a..
30,95 RON
Producator: Soft
Soft Detergent lichid cu lavanda-2500ml-32 spalariProprietati:  Detergent lichid soft pentru masina de spalat, formula sa este imbogatita cu enzime,pentru un alb stralucitor, culori perfecte si igiena profunda cu un parfum delicat de lavanda.Actioneaza pe pete deja la temperaturi scazute...
17,95 RON
Afişare 1 - 9 din 9 (1 pagini)