Meniu
Cos cumparaturi

Sacla

Producator: Sacla
Proprietati: Anghinare taiate in ulei de floarea soarelui Sacla. Ingrediente: anghinare 60%, ulei de floarea soarelui, sare, otet de vin, ulei de masline extra virgin, aroma naturala de dafin, corectori de aciditate: acid citric, antioxidant: acid ascorbic...
15,95 RON
Producator: Sacla
Antipast  Sacla din verdure in ulei 280 gProprietati:  Antipast sacla din verdure in ulei. Preparat dupa o reteta clasica,atipast Sacla provine din traditia italiana de conservare a legumelor  in ulei. Aperitiv vegetal ce poate fi savurat ca garniture pentru felurile principale de car..
10,95 RON
Producator: Sacla
Ardei iuti in otet din vin Sacla fara gluten 280grProprietati: Ardei iuti in otet din vin Sacla fara glutenIngrediente:ardei iuti, otet din vin, sare, zahar.Nu contine gluten. Greutate:280gr..
9,95 RON 10,95 RON
Producator: Sacla
Ardei Sacla in sos de rosii cu ceapa fara gluten 290gr Proprietati:Saclà peperonata fara gluten reprezintă o combinație de ardei roșii și galbeni, gătiți în mod tradițional, într-un sos de roșii, împreună cu ceapă. Perfect ca aperitiv cu carne, cu brânzeturi reci, sau alături de bruschete.N..
11,95 RON
Producator: Sacla
Ardei Sacla la gratar fara gluten 290 gProprietati:  Aredei Sacla la gratar . Mancaruri delicioase preparate cu ardei la gratar Sacla, ardei parfumati si colorati,se potrivesc bine cu branzeturi proaspete si preparate cu paste.Ingrediente:  Ardei 61% , Ulei de floarea soarelui , zahar, ote..
14,95 RON
Producator: Sacla
Proprietati: Capere in otet de vin Sacla. Ingrediente: capere, otet de vin, sare...
7,95 RON
Producator: Sacla
Capere Sacla in sare 65 gr Proprietati: Capere in sareIngrediente:Capere 80%; sareIncearca si alte produse din gama Sacla..
6,95 RON
Producator: Sacla
Proprietati: Inimi de anghinare in ulei de floarea soarelui Sacla. Ingrediente: anghinare 55%, ulei de floarea soarelui, sare, otet de vin, ulei de masline extra virgin, aroma naturala de dafin, corectori de aciditate: acid citric, antioxidant: acid ascorbic...
18,95 RON
Producator: Sacla
Masline negre Sacla  fara ulei 200 gProprietati: Masline negre Sacla . Maslinele negre prajite Sacla sunt preparate dupa o reteta tipica a traditiei mediteraneene.  Dupa recoltare, maslinele negre se pastreaza in sare si se lasa la soare sa se usuce . Culoarea neagra si gustul amar sunt re..
10,95 RON
Producator: Sacla
Masline negre Sacla fara samburi fara gluten 330grProprietati: Maslinele negre Sacla fara samburi in saramura sunt produse fara gluten,ideale pentru a fi consumate singure ca si aperitiv sau pentru pizze, focacce, tarte etc.Ingrediente:masline negre,sare, stabilizator: gluconat feros. ..
6,95 RON
Producator: Sacla
Masline verzi in saramura Sacla 310gr     Proprietati: Masline verzi intregi in saramura Sacla fara gluten.Ingrediente: Masline verzi intregi ,sare,corector de aciditate:acid lactic, antioxidant: acid ascorbic.Pastrati in frigider dupa deschidere si consumati de preferat in 2 saptaman..
5,95 RON
Producator: Sacla
Proprietati: Masline verzi Sacla fara samburi in saramuraIngrediente: masline, sare, corectori de aciditate: acid lactic si acid citric; antioxidant: acid ascorbic...
4,95 RON
Producator: Sacla
Proprietati: Masline verzi Sacla intregi fara gluten Ingrediente:masline, sare, corector de aciditate,acid citric Greutate:300gr..
8,95 RON
Producator: Sacla
Proprietati: Mixt de ciuperci Sacla in ulei fara gluten 290gr este un aperitiv delicios cu ceapa si ierburi aromatice in ulei de floarea soarelui.Ingrediente:ciuperci cultivate 62%, ulei din seminte de loarea soarelui, ceapa 6%, otet de vin, sare, zahar, usturoi pulbere, cimbru, ulei de masline ..
15,95 RON
Afişare 1 - 14 din 14 (1 pagini)