Meniu
Cos cumparaturi

Produse chimice, inalbitori si desfundarea tevilor

 Clor Amacasa cu parfum floral 2000 ml
-39 %
Producator: Amacasa
Clor Amacasa cu parfum floral 2000 mlProprietati: Clor cu parfum floral spalare manuala si in masina de spalat, igiena totala pentru casa Amacasa.Instructiuni de utilizare: Spalare manuala-diluati un pahar de clor la fiecare 5 litri de apa(in prezenta petelor persistente, cafea, vin fr..
7,95 RON 12,95 RON
 Clor clasic Solbat 2000 ml
-37 %
Proprietati: Clor clasic spalare manuala si in masina de spalat, igiena totala pentru casa Solbat. Instructiuni de utilizare: Spalare manuala-diluati un pahar de clor la fiecare 5 litri de apa(in prezenta petelor persistente, cafea, vin fructe etc)inmuiati hainele si lasati-le la in..
6,95 RON 10,95 RON
Producator: Lindor
Proprietati: Solutie de acid clorhidric degresanta si detartranta Lindor. Instructiuni de utilizare: Acidul clorhidric Lindor este ideal pentru curatarea cazilor de baie, chiuvete, pentru curatarea wc-ului, canalizarilor de dus. De asemenea este pentu a degresa si elimina depunerile conducte..
4,95 RON
Producator: Amacasa
Acid muriatic Amacasa 1LtProprietati: Solutie de acid clorhidric degresanta si detartranta AMACASA.Instructiuni de utilizare:    Acidul clorhidric AMACASA este ideal pentru curatarea cazilor de baie, chiuvete, pentru curatarea wc-ului, canalizarilor de dus. De asemenea este pentu a de..
6,95 RON
Acid muriatic Solbat 1000 ml
-29 %
Producator: Solbat
Acid muriatic Solbat 1000 mlProprietati: Solutie de acid clorhidric degresanta si detartranta SolbatInstructiuni de utilizare: Acidul clorhidric Solbat este ideal pentru curatarea cazilor, chiuvete, pentru curatarea wc-ului, canalizarilor de dus. De asemenea este pentu a degresa si elimina depuneril..
4,95 RON 6,95 RON
Producator: Omino Bianco
Propeietati:  Bianco Vivo este un aditiv gel specific pentru toate țesăturile albe.Noua sa formulă îmbunătățită cu ultima generație de agenți de înălbire activi îndepărtează eficient petele și previne îngălbenirea in timp a rufelor pentru un alb ca nou. Respecta toate mater..
21,95 RON
Producator: Smacchio Tutto
Aditiv pulbere de albire Smacchio Tutto 1 kg Proprietati: Aditiv pulbere de albit Smacchio tutto ,formula sa este eficienta deja la 40 de grade , si actioneaza rapid asupra tesuturilor. Aditivul pulbere Smacchia Tutto poate fi folosit pentru tesuturile albe si colorate, din bumbac, lenjerie, am..
19,95 RON
Producator: Sole
Proprietati: Pentru albire si inlaturarea petelor- Lavasbianca albeste si inlatura petele eficient chiar si la 30 de grade pentru toate tesaturile albe, chiar si cele delicate precum: lana, matasea si sinteticele. Nu ingalbeneste, lasa un parfum delicat si placut. Lavasbianca are azi o formula imbog..
18,95 RON
Producator: Vanish
Proprietati: Vanish Oxi Action : rezultate surprinzatoare inca de la prima spalare.Este eficient contra petelor si mentine albul alb. Adaugati o masura la fiecare spalare. Instructiuni de utilizare: In masina de spalat:-pete dificile sau uscate X 1 masura, pete normale X 1/2 masura. Pen..
25,95 RON
Producator: Gardenia
Aditiv pulbere rufe albe si colorate Gardenia 100grProprietati: Aditiv pulbere rufe albe si colorate Gardenia –indeparteaza petele, igienizeaza si parfumeaza, protejeaza tesaturile si culorile.Intructiuni de utilizare: in masina de spalat, se adauga in sertarul de detergent o ceasca de cafea(50gr..
3,95 RON
Alba acid muriatic-1000mlProprietati:alba acid clorhidric ,curata si indeparteaza rapid si fara efort depunerile de calcar si petele de rugina din interiorul vasului de toleta si de pe alte obiecte sanitare din faianta.Ideal pentru curatarea bailor.Mod de utilizare:Varsati Produsul pe depunerile de ..
6,95 RON
Producator: Lindor
Proprietati :Degreseaza,luceste si igienizeaza toate suprafetele dure,suprafete emailate,plastic,ceramica,gresie; Instructiuni de utilizare: Pentru suprafete mari se dilueaza 1 capacel de amoniaca intr-o galeata de apa; pentru suprafete mici se amesteca 1/2apa si 1/2amoniac; pentru ta..
9,95 RON
Producator: Lindor
Proprietati: Amoniac parfumat Moroni Lindor. Degreseaza, ofera stralucire, igienizeaza. Instructiuni de utilizare: Pentru suprafete mari:- diluati 1/2 pahar de amoniac Lindor intr-o galaeata de apa si stergeti suprafatele de spalat.Pentru suprafete mici: - folositi utilizand 1/2 masura ..
4,95 RON
Producator: Lindor
Proprietati: Amoniac parfumat Lindor. Degreseaza, ofera stralucire, igienizeaza. Instructiuni de utilizare: Pentru suprafete mari:- diluati 1/2 pahar de amoniac Lindor intr-o galaeata de apa si stergeti suprafatele de spalat.Pentru suprafete mici: - folositi utilizand 1/2 masura de apa ..
9,95 RON
Amoniaca parfumata Solbat 1000 ml
-29 %
Proprietati: Amoniac parfumat Solbat . Degreseaza, ofera stralucire, igienizeaza.Instructiuni de utilizare: Pentru suprafete mari:- diluati 1/2 pahar de amoniac Solbat intr-o galaeata de apa si stergeti suprafatele de spalat.Pentru suprafete mici: - folositi utilizand 1/2 masura de apa..
4,95 RON 6,95 RON
Amoniaca parfumata Solbat 2000 ml
-22 %
Producator: Solbat
Proprietati: Amoniac parfumat Solbat . Degreseaza, ofera stralucire, igienizeaza.Instructiuni de utilizare: Pentru suprafete mari:- diluati 1/2 pahar de amoniac Solbat intr-o galaeata de apa si stergeti suprafatele de spalat.Pentru suprafete mici: - folositi utilizand 1/2 masura de apa..
10,95 RON 13,95 RON
Baleno gel desfundare tevi-1000ml
-29 %
Producator: Baleno
Baleno gel desfundare tevi-1000mlProprietati:Baleno idraulic gel,este un produs cu actiune rapida si eficace gandi pentru a elimina blocajele si pentru a mentine tevile mereu libere si curate. Desfunda in 5 minute, chiar si cu apa statatoare, previne mirosurile neplacute, eficient in bucatarie si ba..
9,95 RON 13,95 RON
Producator: Wc Net
Proprietati: Capsule hidrosolubile septice Wc Net. Solutia usoara si economica contra mirosurilor neplacute si blocajele. Wc Net capsule septice, datorita noii formule concentrate, imbunatatita actiunii enzimelor si dizolva deseurile solide prevenind blocajele. Folosite o zi pe saptamana evita miros..
55,95 RON
Producator: Omino Bianco
Capsule pentru pete Omino Bianco Bianco Vivo 12 bucProprietati:Tehnologia IdroCaps ultra eficienta, este primul aditiv de albire în comprimate practice, solubile în apă, care funcționează direct pe petele cele mai rezistente. Formula sa este îmbunătățită cu aditiviti de albire, care albesc..
21,95 RON
Clor Amacasa cu lamaie 2000 ml
-39 %
Producator: Amacasa
Clor Amacasa cu lamaie 2000 mlProprietati: Clor concentrat cu lamaie spalare manuala si in masina de spalat, igiena totala pentru casa Amacasa.Instructiuni de utilizare: Spalare manuala-diluati un pahar de clor la fiecare 5 litri de apa(in prezenta petelor persistente, cafea, vin fructe etc)inmuiati..
7,95 RON 12,95 RON
Clor clasic Solbat 1000 ml
-34 %
Producator: Solbat
Clor clasic Solbat 1000 mlProprietati: Clor clasic spalare manuala si in masina de spalat, igiena totala pentru casa Solbat.Instructiuni de utilizare: Spalare manuala-diluati un pahar de clor la fiecare 5 litri de apa(in prezenta petelor persistente, cafea, vin fructe etc)inmuiati hain..
3,95 RON 5,95 RON
Proprietati: Clor parfumat spalare manuala si in masina de spalat, igiena totala pentru casa Solbat.Instructiuni de utilizare: Spalare manuala-diluati un pahar de clor la fiecare 5 litri de apa(in prezenta petelor persistente, cafea, vin fructe etc)inmuiati hainele si lasati-le la inmo..
10,95 RON
Producator: Smapu
Clor pastille cu mentol Smapu 40 bucati 100 gProprietati:  Clor pastille cu mentol Smapu . Pastilele de clor Smapu este un produs innovator , care va permite sa economisiti timp bani si spatiu.  Un contenitor de 40 de pastille Smapu este echivalent cu 5L de inalbitor pur.Mod de utilizare: ..
17,95 RON
Producator: Smapu
Clor pastille Smapu neutru  40 bucati 100 gProprietati:  Clor pastille Smapu neutru  . Pastilele de clor Smapu este un produs innovator , care va permite sa economisiti timp bani si spatiu.  Un contenitor de 40 de pastille Smapu este echivalent cu 5L de inalbitor pur.Mod de utili..
17,95 RON
Afişare 1 - 24 din 44 (2 pagini)