Meniu
Cos cumparaturi

Detergenti baie

 Clor Amacasa cu parfum floral 2000 ml
-39 %
Producator: Amacasa
Clor Amacasa cu parfum floral 2000 mlProprietati: Clor cu parfum floral spalare manuala si in masina de spalat, igiena totala pentru casa Amacasa.Instructiuni de utilizare: Spalare manuala-diluati un pahar de clor la fiecare 5 litri de apa(in prezenta petelor persistente, cafea, vin fr..
7,95 RON 12,95 RON
 Clor clasic Solbat 2000 ml
-37 %
Proprietati: Clor clasic spalare manuala si in masina de spalat, igiena totala pentru casa Solbat. Instructiuni de utilizare: Spalare manuala-diluati un pahar de clor la fiecare 5 litri de apa(in prezenta petelor persistente, cafea, vin fructe etc)inmuiati hainele si lasati-le la in..
6,95 RON 10,95 RON
Producator: Citrosil
Proprietati: Spray degresant dezinfectant Citrosil cu aroma de lamaie elimină până la 99,9% din germeni și bacterii, degresează bine suprafețele și, datorită esențelor de origine vegetală, lasă un parfum proaspăt și plăcut. Poate fi folosit zilnic pe toate suprafețele lavabile ale casei: în bucă..
19,95 RON
Producator: Lindor
Proprietati: Solutie de acid clorhidric degresanta si detartranta Lindor. Instructiuni de utilizare: Acidul clorhidric Lindor este ideal pentru curatarea cazilor de baie, chiuvete, pentru curatarea wc-ului, canalizarilor de dus. De asemenea este pentu a degresa si elimina depunerile conducte..
4,95 RON
Producator: Lindor
Proprietati :Degreseaza,luceste si igienizeaza toate suprafetele dure,suprafete emailate,plastic,ceramica,gresie; Instructiuni de utilizare: Pentru suprafete mari se dilueaza 1 capacel de amoniaca intr-o galeata de apa; pentru suprafete mici se amesteca 1/2apa si 1/2amoniac; pentru ta..
9,95 RON
Producator: Lindor
Proprietati: Amoniac parfumat Moroni Lindor. Degreseaza, ofera stralucire, igienizeaza. Instructiuni de utilizare: Pentru suprafete mari:- diluati 1/2 pahar de amoniac Lindor intr-o galaeata de apa si stergeti suprafatele de spalat.Pentru suprafete mici: - folositi utilizand 1/2 masura ..
4,95 RON
Producator: Lindor
Proprietati: Amoniac parfumat Lindor. Degreseaza, ofera stralucire, igienizeaza. Instructiuni de utilizare: Pentru suprafete mari:- diluati 1/2 pahar de amoniac Lindor intr-o galaeata de apa si stergeti suprafatele de spalat.Pentru suprafete mici: - folositi utilizand 1/2 masura de apa ..
9,95 RON
Producator: Amacasa
Amoniac parfumat marsiglia Amacasa 1LtProprietati:   Amoniac parfumat AMACASA. Degreseaza, ofera stralucire, igienizeaza.Instructiuni de utilizare:   Pentru suprafete mari:- diluati 1/2 pahar de amoniac Amacasa intr-o galaeata de apa si stergeti suprafatele de spalat.Pentru supra..
6,95 RON
Amoniaca parfumata Solbat 2000 ml
-22 %
Producator: Solbat
Proprietati: Amoniac parfumat Solbat . Degreseaza, ofera stralucire, igienizeaza.Instructiuni de utilizare: Pentru suprafete mari:- diluati 1/2 pahar de amoniac Solbat intr-o galaeata de apa si stergeti suprafatele de spalat.Pentru suprafete mici: - folositi utilizand 1/2 masura de apa..
10,95 RON 13,95 RON
Producator: Duck
Proprietati: Duck benzi de gel este alternativa practica si discreta la taditionalele tablete, fara cusca ce poate avea germeni si bacterii. Pozitionat direct sub bordura wc-ului intra in actiune la fiecare clatire si mentine wc-ul mereu proaspat si curat. Igienic-fara cusca. Actiune de curatare cu ..
13,50 RON
Producator: Bref
Bref odorizant wc blue activ-50gProprietati Bref 4 in 1 blue activ este odorizantul de wc solid ideal pentru o curatare igienica la fiecare tragere a apei. Actiunea combinata a celor 4 componente active asigura o igiena impecabila. 1.Curata si protejeaza de murdarie cu sferele sale albaste.2.formula..
9,95 RON
Producator: Bref
Bref odorizant wc Power activ cu lavanda-50gProprietati Bref 4 in 1 power activ lavanda este odorizantul de wc solid ideal pentru o curatare igienica la fiecare tragere a apei. Actiunea combinata a celor 4 componente active asigura o igiena impecabila. 1.Curata si protejeaza de murdarie cu sferele s..
9,95 RON
Producator: Bref
Bref odorizant wc Power activ cu Pin-50gProprietati Bref 4 in 1 power activ cu pin este odorizantul de wc solid ideal pentru o curatare igienica la fiecare tragere a apei. Actiunea combinata a celor 4 componente active asigura o igiena impecabila. 1.Curata si protejeaza de murdarie cu sferele sale a..
9,95 RON
Producator: Bref
Bref odorizant wc power activ ocean breeze-50gProprietati Bref 4 in 1 power activ ocean breeze este odorizantul de wc solid ideal pentru o curatare igienica la fiecare tragere a apei. Actiunea combinata a celor 4 componente active asigura o igiena impecabila. 1.Curata si protejeaza de murdarie cu sf..
9,95 RON
Producator: Calypso
Burete de baie Calypso efect masajProprietati:Buretele de baie Calypso efect masaj un burete cu acțiune dublă pentru o baie energizantă. Pe de o parte, este moale și delicat pe piele, înmulțind spuma. Pe de altă parte, fibra alveolară exercită un masaj tonifiant pe tot corpul.Incearca si alte produs..
5,95 RON
Producator: Wc Net
Proprietati: Capsule hidrosolubile septice Wc Net. Solutia usoara si economica contra mirosurilor neplacute si blocajele. Wc Net capsule septice, datorita noii formule concentrate, imbunatatita actiunii enzimelor si dizolva deseurile solide prevenind blocajele. Folosite o zi pe saptamana evita miros..
55,95 RON
Proprietati: Clor parfumat spalare manuala si in masina de spalat, igiena totala pentru casa Solbat.Instructiuni de utilizare: Spalare manuala-diluati un pahar de clor la fiecare 5 litri de apa(in prezenta petelor persistente, cafea, vin fructe etc)inmuiati hainele si lasati-le la inmo..
10,95 RON
Producator: Ace
Proprietati: Crema gel Ace curata si igienizeaza toata casa pentru ca combina intelept un detergent eficient care curata in profunzime cu clorul Ace, care iti ofera garantia unei case curate si igienizate. Instructiuni de utilizare: Diluati 2 capacele(60 ml) in 5 litri de apa, nu e necesar sa cla..
13,95 RON
Producator: Cif
Proprietati: Cif crema indeparteaza si murdaria pecare nu ai crezut ca o s-o mai indepartezi. Testele de laborator efectuate pe murdaria din baie si bucatarie au demonstrat o indepartare de 100 %. Microparticulele sale si agentii sai de degresare indeparteaza cu usurinta murdaria. Aduce stralucirii ..
10,95 RON
Producator: Cif
Proprietati: Cif crema indeparteaza chiar si murdaria la care nu v-ati gandit vreodata ca o veti elimina. Teste de laborator profesionale pe modele de murdarie din baie si bucatarie au demonstrat o indepartare 100 %. Microparticulele sale si agentii sai degresanti indeparteaza cu usurinta murdaria. ..
9,95 RON
Producator: Chante Clair
Proprietati: Dezinfectantul Chante Clair este un degresant cu o mare eficacitate, potrivit pentru a dezinfecta si a curata in profunzime murdaria si grasimea. Degresantul universal dezinfectant Chante Clair uneste toata actiunile degresante si dezinfectante pentru toate suprafetele tratate: in bucat..
11,95 RON
Degresant spray universal Quasar 650ml
-19 %
Producator: Quasar
Degresant spray universal Quasar 650mlProprietati:Quasar spray degresant universal pentru suprafete dure indeparteaza eficient toate tipurile de murdarie facand suprafetele sa straluceasca.Formula sa inovatoare ajuta la protejarea zonelor tratate pastrandu-le in timp.Ideal pentru curatarea si i..
12,95 RON 15,95 RON
Producator: Fabuloso
Proprietati: Degreseaza orice murdarie de pe suprafete mici, ideal pentru: plite, rafturi, gresie, chiuvete, electrocasnice, inox, mobilier lacuit, mese, cazi de baie, suprafete din prtelan si cromate. Instructiuni de utilizare: Pozitionati pe "ON" si pulverizati pe suprafata de curatat, stergeti..
10,95 RON 11,95 RON
Producator: Ajax
Proprietati: Detergent cu flori rosii multiple-suprafete Ajax.Ph neutru-respecta suprafetele delicate (marmura, ceramica..). Pentru toate suprafetele ce vin in contact cu alimentele, clatiti cu apa potabila. Instructiuni de utilizare:Diluat: Suprafete mari (80 ml/5 litri de apa). Pur: murdarie difi..
65,50 RON
Afişare 1 - 24 din 125 (6 pagini)