Meniu
Cos cumparaturi

Detergent de rufe

Producator: Solvay
Proprietati: Bicarbonat de sodiu pur Solvay.Instructiuni de utilizare: In bucatarie: Adaugati 1 lingura (25 gr) de bicarbonat de sodiu Solvay la fiecare litru de apa si inmuiati fructele si legumele. Ca si alternativa stergeti cu o pasta formata din si bicarbonat Solvay. Pentru a favor..
11,95 RON
Producator: Dash
DASH-detergent lichid coloreProprietati: Detergent lichid concentrat cu  pentru rufe colorate Dash! Nu se utilizeaza pentru lana si matase.Instructiuni de utilizare: Se sorteaza rufele, se dozeaza in functie de duritatea apei si murdaria rufelor; se introduce gradatia in cuva masinii de spalat...
20,95 RON
Producator: Baleno
Baleno  detergent lichid prospetime alpina-1764ml-35spalariProprietati: Actioneaza chiar si temperaturi joase, facand economie de energie si facilitand operatiunea de spalare. Formula sa bogata de materii prime eficiente, garanteaza haine impecabile eliminand toate tipurile de pete, respectand ..
15,95 RON
Producator: Chante Clair
Balsam de rufe cu iasomie albastra Chanteclair 1560ml 26spalariProprietati: Balsamul de rufe concentrat Chante Clair face rufele moi,vaporoase si parfumate. Notele florale de iasomie albastra va vor învalui hainele oferindu-va o senzatie placuta de prospetime.Instructiuni de utilizare: Do..
11,95 RON
Producator: Deox
Proprietati: Balsamul de rufe Deox garanteaza delicatete pentu toate tesaturile lasand un placut parfum de curatenie. Datorita formulei delicate reuseste sa mentina hainele extraordinar de proaspete pentru mai multe ore, chiar si in prezenta transpiratiei.Testat dermatologic.Instructiuni de utilizar..
12,95 RON
Producator: Deox
Proprietati: Balsamul de rufe Deox garanteaza delicatete pentu toate tesaturile lasand un placut parfum de curatenie. Datorita formulei delicate reuseste sa mentina hainele extraordinar de proaspete pentru mai multe ore, chiar si in prezenta transpiratiei.Testat dermatologic.Instructiuni de utilizar..
12,95 RON
Producator: Felce Azzurra
Proprietati: Balsamul de rufe Felce Azzurra cu trandafir si floare de lotus parfumeaza pe durata indelungata rufele si le lasa placut catifelate. Instructiuni de utilizare: In masina de spalat: pentru 4-5 kg de rufe-66 ml de balsam, 6-7 kg de rufe- 88 ml de balsa. Pentru spalare manuala: ..
13,95 RON
Producator: Torrelavega
Bicarbonat de sodiu pur Torrelavega 1000grProprietati: Bicarbonatul de sodiu este un compus chimic din categoria sarurilor acide, care se gaseste sub forma unei pulberi albe. Este folosit in bucatarie, dar are efecte miraculoase si pentru sanatate si frumusete.Instructiuni de utilizare:In bucatarie:..
8,95 RON
Producator: Dash
Dash simply detergent lichid curat&proaspat cu lavanda-18 spalari-990 mlProprietati: Dash simply detergent lichid pulito&fresco cu lavanda.Curata si improspateaza (parfum  de lavanda si de prospetime intensa).Utilizare: Pentru rezultate optime recomandarea este ca detergentul sa fie pus..
19,95 RON
Producator: Dash
Dash simply detergent lichid curat&proaspat cu magnolie si aloe-18 spalari-990 mlProprietati: Dash simply detergent lichid pulito&fresco cu magnolie si aloe vera.Curata si improspateaza (parfum  de magnolie si aloe vera  si de prospetime intensa).Utilizare: Pentru rezultate optime ..
19,95 RON
Producator: Dash
Dash simply detergent lichid curat&proaspat-18 spalari-990 mlProprietati: Dash simply detergent lichid pulito&fresco.Curata si improspateaza (parfum de prospetime intensa).Utilizare: Pentru rezultate optime recomandarea este ca detergentul sa fie pus direct in cuva masinii de spalat.Pentru 4..
19,95 RON
Detergent  Bio Presto cu lavanda 19 spalari 950 ml
-18 %
Producator: Bio Presto
Detergent  Bio Presto cu lavanda 19 spalari 950 mlProprietati : Bio Presto Aromaterapie nu există murdărie imposibilă, uleiuri esențiale lavanda toscane și iasomie.Instructiuni de utilizare: Se sorteaza rufele, se dozeaza in functie de duritatea apei si murdaria rufelor; se introduce gradatia i..
17,95 RON 21,95 RON
Producator: Soft
Detergent  de rufe Soft concentrat Total Black 2.5 LProprietati:  Detergent de rufe lichid Soft Total black ,cu sapun natural .Greutate: 2.5 L..
17,95 RON
Producator: Chante Clair
Detergent cu argan lana si casmir Chante Clair -900 ml Proprietati: Detergent Chante claire pentru lana si casmir ,cu ulei de argan.18 spalari.Incearca si alte produse din gama Chante claire...
14,95 RON
Producator: Dash
Proprietati: Detergent pulbere concentrat cu actilift pentru rufe albe si colorate are actiune impecabila si in apa rece, elimina murdaria manual / automat. Pentru o curatire impecabila a rufelor se utilizeaza o cantitate de detergent in functie de duritatea apei. Nu se utilizeaza pe matase si l..
40,95 RON
Detergent Dash Actilift pulbere 2860g-44 de spalari
-11 %
Producator: Dash
Detergent Dash Actilift pulbere 2860g-44 de spalari  Proprietati: Detergent pulbere concentrat cu actilift pentru rufe albe si colorate are actiune impecabila si in apa rece, elimina murdaria manual / automat. Pentru o curatire impecabila a rufelor se utilizeaza o cantitate de detergent in..
50,95 RON 56,95 RON
Producator: Dash
Proprietati: Detergent Dash pernute 3 in 1-buchet de primavara. Detergent pentru rufe in masina de spalat si manual. Spala. Indeparteaza petele. Ofera stralucire.   ..
28,95 RON
Producator: Dash
Proprietati: Detergent Dash pernute 3 in 1-roua diminetii. Detergent pentru rufe in masina de spalat si manual. Spala. Indeparteaza petele. Ofera stralucire. ..
28,95 RON
Producator: Dash
Detergent Dash pernute 3 in 1 Bouquet di Primavera  30 buc 792 g Proprietati: Detergent Dash pernute 3 in 1-buchet de primavara. Detergent pentru rufe in masina de spalat si manual. Spala. Indeparteaza petele. Ofera stralucire. Greutate: 792 g..
49,95 RON
Producator: Dash
Proprietati: Detergent Dash pernute 3 in 1 clasice. Detergent pentru rufe in masina de spalat si manual. Spala. Indeparteaza petele. Invioreaza albul.   ..
28,95 RON
Producator: Dash
Proprietati: Detergent Dash pernute 3 in 1 color. Detergent pentru rufe in masina de spalat si manual. Spala. Indeparteaza petele. Ofera stralucire. ..
28,95 RON
Producator: Dash
Proprietati: Detergent Dash pernute 3 in 1-color. Detergent pentru rufe in masina de spalat si manual. Spala. Indeparteaza petele. Ofera stralucire.   ..
49,95 RON 53,95 RON
Producator: Dash
Proprietati: Detergent Dash pernute 3 in 1 lavanda. Detergent pentru rufe in masina de spalat si manual. Spala. Indeparteaza petele. Ofera stralucire. ..
28,95 RON
Producator: Dash
Proprietati: Detergent Dash pernute 3 in 1-lavanda. Detergent pentru rufe in masina de spalat si manual. Spala. Indeparteaza petele. Ofera stralucire.   ..
49,95 RON 53,95 RON
Afişare 1 - 24 din 146 (7 pagini)