• Balsam de rufe Spuma di Sciampagna "Curat Proaspat" 750 ml-30 spalari

Proprietati: Balsam de rufe concentrat "Curat Proaspat" cu tehnologia de neutralizare a mirosurilor neplacute Spuma di Sciampagna. Lasa-te cucerit de parfumul proaspat de curat a balsamului concentrat Spuma di Sciampagna "Curat Proaspat". Este suficient mai putin de un capac pentru haine extra catifelate si placut parfumate! Formula sa speciala este imbogatita cu microcapsule de parfum ce isi lasa treptat parfumul, pentru rufe parfumate pana la 4 saptamani! Cu tehnologia de eliminare a mirosurilor neplacute ajuta la neutralizarea mirosurilor neplacute.

Instructiuni de utilizare: 1 capac=30 ml. In masina de spalat. Varsati produsul in sertarul pentru balsam. (4-5 kg de rufe) 25 ml + 10 ml pentru haine si mai parfumate. Spalare manuala: Utilizati produsul la ultima clatire.20 ml/10 litri de apa. Nu aplicati produsul pur direct pe aine. Evitati folosirea produsului pe haine etichetate ca si neinflamabile pentru ca poate reduce neinflamabilitatea.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

Balsam de rufe Spuma di Sciampagna "Curat Proaspat" 750 ml-30 spalari

  • 9,95 RON


Etichete: Balsam de rufe concentrat "Curat Proaspat" cu tehnologia de neutralizare a mirosurilor neplacute Spuma di Sciampagna. Lasa-te cucerit de parfumul proaspat de curat a balsamului concentrat Spuma di Sciampagna "Curat Proaspat". Este suficient mai putin de un capac pentru haine extra catifelate si placut parfumate! Formula sa speciala este imbogatita cu microcapsule de parfum ce isi lasa treptat parfumul, pentru rufe parfumate pana la 4 saptamani! Cu tehnologia de eliminare a mirosurilor neplacute ajuta la neutralizarea mirosurilor neplacute.