Meniu
Cos cumparaturi

Igiena orala

Producator: Pasta Del Capitano
Apa de gura Pasta Del Capitano pentru copii 6 ani + 250 mlProprietati: Apa de gura Pasta Del Capitano pentru copii antiplaca cu antibacterieni fara alcool. Pasta del Capitano propune dintotdeauna produse pentru igiena orala de incredere si stiintific testate. Apa de gura de fapt nu contine SLS, tric..
13,95 RON
Producator: Clendy
Clendy periuta de dinti pentru copii ultra delicataProprietati: Periuta de dinti Clendy pentru copii ultra delicata.Pentru copii de la 7 la 12 ani. Perii cu dubla actiune curata in profunzime intre dinti si gingii. Gatul flexibil apara gingiile de miscarile involuntare. Noul monofilament din nylon c..
3,95 RON
Producator: Az Kids
Proprietati: Pentru a satisface exigentele specifice a copiilor AZ a dezvoltat: AZ Kids: Pasta de dinti cu cea mai buna protectie contra cariilor pe care AZ o poate oferi copilului tau. AZ Kids are un gust placut de zmeura si o culoare spumoasace va invita copii sa se spele pe dinti Instructiuni ..
9,95 RON
Producator: Mentadent
Pasta de dinti Mentadent copii 2-6 ani 50 ml Proprietati: Pasta de dinti Mentadent Kids pentru copii 2-6 ani . Formula sa delicata respecta gingiile si smaltul dintilor. Contine o doza de fluor adaptata dintilor pentru o protectie eficienta contra cariilor. Are un gust placut de fructe, ales di..
12,95 RON
Producator: Mentadent
Proprietati: Pasta de dinti Mentadent Kids pentru copii +3 ani. Formula sa delicata respecta gingiile si smaltul dintilor. Contine o doza de fluor adaptata dintilor pentru o protectie eficienta contra cariilor. Are un gust placut de fructe, ales direct de copii. Instructiuni de utilizare: Copii p..
12,95 RON
Producator: Pasta Del Capitano
Proprietati: Pasta del Capitano pentru copii + 3 ani este o delicata pasta de dinti gel, studiata special pentru a preveni placa si cariile , aducand fluorul si calciul necesar. Protejarea dintilor de lapte si a gingiilor este foarte importanta pentru a educa copii la o igiena orala corecta si pentr..
12,95 RON
Producator: Pasta Del Capitano
Pasta de dinti Pasta del Capitano pentru copii +3 ani gust mix fructe 75 mlProprietati: Pasta del Capitano pentru copii + 3 ani este o delicata pasta de dinti gel, studiata special pentru a preveni placa si cariile , aducand fluorul si calciul necesar. Protejarea dintilor de lapte si a gingiilor est..
8,95 RON
Producator: Mentadent
Proprietati: Periuta de dinti pentru copii Mentadent Kids. Protectie, igiena si distractie. Periutade dinti stiudiata pentru copilul dumneavoastra. O periuta mica cu perii moi si mari pentru a curata delicat si a proteja gingiile. In plus cu noile picioruse cu ventuza sa te speli pe dinti va deveni ..
19,50 RON
Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)