Meniu
Cos cumparaturi

Ingrijirea corpului

 Antiperspirant Borotalco roll-on invisibile fresh 50ml
-14 %
Producator: Borotalco
Antiperspirant Borotalco roll-on invisibile fresh 50mlProprietati: Antiperspirant roll-on Borotalco invisibil fresh cu aroma de musc alb. Cu microtalc ce absoarbe transpiratia, regleaza transpiratia si lasa pielea mai uscata. Unicul si inimitabilul parfum fresh de musc alb. Eficient impotri..
18,95 RON 21,95 RON
Producator: Tesori D'Oriente
Proprietati: Crema de dus Tesori D’Oriente cu ulei de amla si patchouli are un parfum intrigant si pretios, ce se naste din magia intalnirii intre accentele proaspete si florale de patchouli notele calde si invaluitoare a uleiului de amla.. Senzatii ce aduce inapoi atmosfera Egiptului Antic..
20,95 RON
Producator: Buona Giornata
Proprietati: Amidon pur pentru baie tonica Buona Giornata. Este un  produs natural extras din seminte de cereale. Pentru o baie placuta si relaxanta varsati in apa din cada 4 linguri de amidon. Clatiti dupa uz. Este o baie naturala ce ofera tonus pielii tale facand-o moale si catifelata. IDeal ..
7,95 RON
Amidon pur DermoDerm pentru baie 250 gProprietati: Amidon pur pentru baie tonica Buona Giornata. Este un  produs natural extras din seminte de cereale. Pentru o baie placuta si relaxanta varsati in apa din cada 4 linguri de amidon. Clatiti dupa uz. Este o baie naturala ce ofera tonus pielii tal..
7,95 RON
Antiperspirant activ  roll on cu cedru si lamaie Borotalco – 50 ml
-14 %
Producator: Borotalco
Antiperspirant activ  roll on cu cedru si lamaie Borotalco – 50 mlProprietati: Antiperspirant Borotalco roll on, prospetime intensa parfum de cedru di lamaie .Incearca vasta gama de produse Borotalco..
18,95 RON 21,95 RON
Antiperspirant Borotalco roll-on Fresh 50 ml
-14 %
Producator: Borotalco
Proprietati: Antiperspirant roll-on Borotalco Fresh. Cu microtalc ce absoarbe transpiratia, regleaza transpiratia si lasa pielea mai uscata. Unicul si inimitabilul parfum fresh. 48 h eficienta a deodorantului. 0% alcool. Testat dermatologic..
18,95 RON 21,95 RON
Antiperspirant Borotalco roll-on Intensive-transpiratie abundenta 50 ml
-14 %
Producator: Borotalco
Proprietati: Extra uscat: formula noua, cu actiune anti-transpiratie, ce regleaza transpiratia, utilizare dupa utilizare, chiar si in caz de transpiratie abundenta.48 h eficienta deodoranta, cu microtalc ce absoarbe transpiratia. 0% alcool, testat dermatologic...
18,95 RON 21,95 RON
Antiperspirant Borotalco roll-on invisible 50 ml
-14 %
Producator: Borotalco
Proprietati: Formula anti-pete: studiat pentru a reduce rezidurile albe de pe tesaturile inchise si petele galbene de pe tesaturile deschise. Cu microtalc ce absoarbe transpiratia si iti lasa pielea mai uscata. Eficienta 48 de ore..
18,95 RON 21,95 RON
Antiperspirant Borotalco roll-on original 50 ml
-14 %
Producator: Borotalco
Proprietati: Antiperspirant roll-on Borotalco Original. Cu microtalc ce absoarbe transpiratia, regleaza transpiratia si lasa pielea mai uscata. Unicul si inimitabilul parfum Borotalco. 48 h eficienta a deodorantului. 0% alcool. Testat dermatologic..
18,95 RON 21,95 RON
Producator: Borotalco
Proprietati: Spray fara gaz efect uscat, cu antibacterieni: regleaza transpiratia si ajuta la prevenirea formarii mirosului neplacut. Parfumul exclusiv al muscului alb. Eficienta deodoranta pana seara. 0% alcool, testat dermatologic. ..
21,95 RON
Producator: Borotalco
Proprietati: Anti-pete galbene si albe. Spray fara gaz efect uscat: regleaza transpiratia si iti lasa pielea mai protejata si uscata. Formula anti-pete: studiata pentru a reduce rezidurile albe pe tesaturile inchise si petele galbene pe tesaturile deschise. 48 h eficienta deodoranta. 0 % alcool, tes..
21,95 RON
Producator: Borotalco
Proprietati: Original, parfum de Borotalco Spray fara gaz efect uscat: regleaza transpiratia si iti lasa pielea mai protejata si uscata. Unicul si inimitabilul parfum de Borotalco. 48 h de eficienta deodoranta. 0 % alcool, testat dermatologic...
21,95 RON
Antiperspirant Borotalco spray fresh 150 ml
-14 %
Producator: Borotalco
Proprietati: Cu microtalc ce absoarbe transpiratia. Formula activa: cu microtalc ce absoarbe transpiratia, controleaza transpiratia si lasa pielea mai uscata si proaspata. Parfum proaspat si invaluitor. Prospetime ce dureaza 48 de ore. 0 % alcool, testat dermatologic...
18,95 RON 21,95 RON
Antiperspirant Borotalco spray intensive 150 ml
-14 %
Producator: Borotalco
Proprietati: Antiperspirant Borotalco spray intensive. Extra uscat: noua formula, cu antiperspirant, ce regleaza transpiratia utilizare dupa utilizare, chiar si in caz de transpiratie abundenta. 48 h de eficienta deodoranta, cu microtalc ce absoarbe transpiratia. 0% alcool, testat dermatologic...
18,95 RON 21,95 RON
Antiperspirant Borotalco spray Invisible Fresh 150 ml
-14 %
Producator: Borotalco
Proprietati: Antiperspirant Borotalco spray Invisible Fresh! Formula invizibila, salvarea tesaturilor: studiata pentru a reduce mirosul si petele de pe haine, chiar si de pe haine delicate cum ar fi matasea. Parfum proaspat si curat: miros exclusiv de mosc alb. 48h de eficienta deodoranta, cu m..
18,95 RON 21,95 RON
Antiperspirant Borotalco spray invizibil clasic 150 ml
-14 %
Producator: Borotalco
Proprietati: Formula anti-pete studiata pentru a reduce rezidurile albe de pe tesaturile inchise si petele galbene de pe hainele deschise. Cu microtalc ce absoarbe transpiratia, o regleaza si lasa pielea mai uscata. 48 de ore de eficienta a deodorantului. 0% alcool, testat dermatologic. Instructi..
18,95 RON 21,95 RON
Antiperspirant Borotalco spray Original 150 ml
-14 %
Producator: Borotalco
Proprietati: Antiperspirant spray Borotalco Original. Cu microtalc ce absoarbe transpiratia, regleaza transpiratia si lasa pielea mai uscata. Unicul si inimitabilul parfum Borotalco. 48 h eficienta a deodorantului. 0% alcool. Testat dermatologic Instructiuni de utilizare: Aplicati de la o distant..
18,95 RON 21,95 RON
Producator: Borotalco
Proprietati: Antiperspirant stick roll Borotalco invizibil. 0% pete: formula transparenta pentru a garanta absenta rezidurilor vizibile pe imbracamintea inchisa si deschisa. 48 h eficienta a deodorantului. format de buzunar, stick roll pentru o aplicare mai practica. testat dermatologic...
15,95 RON 16,95 RON
Producator: Borotalco
Proprietati: Antiperspirant stick solid Borotalco cu microtalc original. Actiune garantata: cu microtalc ce absoarbe transpiratia, regleaza transpiratia si lasa pielea mai uscata. Cu vitamina E: protejeaza pielea si o ajuta sa se mentina sanatoasa. Unicul si inimitabilul parfum de Borotalco. 48 de o..
15,95 RON 16,95 RON
Producator: Breeze
Proprietati: Antiperspirant parfumat fara gaz "Clasicco 67" Breeze. Breeze Classico 67 este deodorantul fara gaz formulat fara saruri de aluminiu cu o mare eficienta in prevenirea consecintelor olfactive ale transpiratiei. Parfumul clasic si delicat asigura un placut si persistent parfum pentru intr..
26,95 RON
Producator: Breeze
Proprietati: Antiperspirant parfumat fara gaz "Freschezza Talcata" Breeze. Breeze Freschezza Talcata este deodorantul fara gaz formulat fara saruri de aluminiu cu o mare eficienta in prevenirea consecintelor olfactive ale transpiratiei. Parfumul delicat asigura un parfum placut si persistent pentru ..
26,95 RON
Producator: Breeze
Proprietati: Antiperspirant parfumat fara gaz "Neutro" Breeze. Breeze Neutro este deodorantul fara gaz formulat fara saruri de aluminiu cu o mare eficienta in prevenirea consecintelor olfactive ale transpiratiei. Respecta ph-ul pielii. Asigura o prospetime placuta si persistenta pentru intreaga zi. ..
26,95 RON
Producator: Breeze
Proprietati: Antiperspirant parfumat fara gaz "Sporting" Breeze. Breeze Sporting este deodorantul fara gaz formulat fara saruri de aluminiu cu o mare eficienta in prevenirea consecintelor olfactive ale transpiratiei. Parfumul este indicat dupa-sport, asigura un parfum placut si persistent pentru int..
26,95 RON
Producator: Breeze
Proprietati: Antiperspirant parfumat fara gaz "The Bianco" Breeze. Breeze The Bianco este deodorantul fara gaz formulat fara saruri de aluminiu cu o mare eficienta in prevenirea consecintelor olfactive ale transpiratiei. Parfumul pur si relaxant asigura o placuta si persistenta aroma pentru intreaga..
26,95 RON
Afişare 1 - 24 din 277 (12 pagini)