Meniu
Cos cumparaturi

Ulei si otet

Proprietati: Categoria superioară de ulei de măsline obținut direct din masline,extract la rece nefiltrat.Il Casolare se prezinta cu o placuta fragranza fructata ,tipica maslinilor proaspet recoltate...
49,95 RON
Producator: Berni
Anghinare condimentate Berni in ulei 285 gProprietati: Anghinare condimentate “ taranesti” Berni in ulei.Ingrediente: Anghinare , ulei de floarea soarelui, otet de vin ,sare, extract de dojdie, ierburi aromatice 0,2 %, corector de aciditate: acid citric,antioxidant: acid ascorbic.Greutate: 285 g&nbs..
15,95 RON
Producator: Berni
Anghinare intregi Berni in ulei 285 gProprietati: Anghinare intregi Berni in ulei. Ideale pentru a fi servite ca aperitiv sau pentru a imbogatii felurile secundare de mancare.Ingrediente:  Anghinare, ulei de seminte de floarea soarelui , otet de vin , sare , corector de aciditate: acid citric, ..
19,95 RON
Producator: Berni
Anghinare taiate Berni in ulei  290 g Proprietati: Anghinare taiate Berni in ulei, ideale ca antipast , sau pentru a imbogati felurile de mancare.Ingediente: Anghinare , ulei de floarea soarelui , otet de vin,sare, corector de aciditate: acid citric,antioxidant: acid ascorbic.Greutate: 290..
15,95 RON
Producator: Citres
Ardei iuti cu ton Citres 190 gProprietati: Ardei iuti citres ,umpluti cu ton in ulei de floarea soarelui.Ingrediente:  Ardei iuti 42%, ton 20% , ulei de floarea soarelui 32% , paine ( tip “00” faina de grau – apa ,sare, drojdie naturala), otet de vin ( vin,apa), patrunjel , amidon de cartofi , ..
15,95 RON
Capperi Valtaro in otet 100g      Proprietati: Capperri Valtaro in otet de vin.Ingrediente:  Capperi ,apa, otet de vin ,sare.Greutate: 100g ..
4,95 RON
Producator: Citres
Ceapa Borettane Citres in otet balsamic 290 gProprietati:  Ceapa Borettane Citres in otet balsamic. Garnitura ideala pentru retetele dvs. O ceapa cu un gust unic,combinat cu otetul balsamic de Modena IGP, care imbunatateste aroma acestor mici legume.Ingrediente:  ceapa, apa, otet balsamic ..
8,95 RON
Producator: Clemente
Clemente ulei de masline extra virgin 1LProprietati: Categoria superioara de ulei de masline extra virgin obtinut direct din masline,presate la rece .Greutate: 1L..
41,95 RON
Producator: Coppini
Coppini ulei de masline extra virgin 1L Proprietati: Categoria superioara de ulei de masline extra virgin obtinut direct din masline,presate la rece.Greutate: 1L..
46,95 RON
Costa D’oro ulei extra virgin de masline integral-1LProprietati: Costa D’oro ,integralul este un ulei de masline extravirgin intact,nefiltrat,intreg,integral,care nu este supus filtrarii pentru a pastra tot gustul a maslinelor proaspat presate,si bogatia naturala ale uleiului...
34,95 RON
Producator: Casa Rinaldi
Otet balsamic Casa Rinaldi di Modena il blu 250ml Proprietati: Otet balsamic di Modena Casa Rinaldi il blu.Ingrediente: Otet de vin , must de struguri concentrate,colorant E150d.Greutate: 250 ml ..
6,95 RON
Producator: Casa Rinaldi
Otet balsamic Casa Rinaldi di Modena il blu 500ml Proprietati: Otet balsamic di Modena Casa Rinaldi il blu.Ingrediente: Otet de vin , must de struguri concentrat,colorant E150d.Greutate: 500 ml ..
8,95 RON
Producator: Casa Rinaldi
Otet balsamic Casa Rinaldi di Modena il nero 500ml Proprietati: Otet balsamic di Modena Casa Rinaldi il nero.Ingrediente: Otet de vin , must de struguri concentrat,colorant E150d.Greutate: 500 ml ..
8,95 RON
Producator: De Nigris
Proprietati: Otet balsamic de Modena De Nigris spray. Acest otet balsamic este intens si catifelat: decis imbogatit pentru a da savoare bucatariei tale, ideal pentru a gratina carnea si pestele si pentru legume la gratar.  Ingrediente: otet din vin, must de struguri concentrat, colorant: ..
14,45 RON
Otet balsamic de Modena Monari Federzoni 500 ml
-18 %
Producator: Monari Federzoni
Proprietati: Otet balsamic de Modena Monari Federzoni. Ingrediente: otet de vin, must concentrat de struguri, colorant E 150d. Contine sulfiti...
8,95 RON 10,95 RON
Producator: Ponti
Proprietati: Otet balsamic Ponti. Otetul balsamic Ponti invechit in butoaie de stejar, este produs in Vignola, la poalele dealului Modena. Este rezultatul unei lente maturizari a mustului concentrat si mustului fiertcu otet de vin. Ideal in bucatarie cu carne rosie, carne prajita, omlete, legum..
11,95 RON
Producator: Ponti
Otet balsamic Ponti agrodulce fara gluten 250 ml Ingrediente: must copt,otet de vin, must concentrat  de struguri, colorant, caramel, amidon modificat de porumb, agenti de ingrosare. Fara Gluten.Greutate: 250 ml ..
12,95 RON
Producator: Casaceto
Proprietati: Otet alb din alcool Casaceto. Aciditate: 6%. Casaceto este otetul indispensabil in fiecare casa. Obtinut din fermentatia zaharului continut de fructe si cereale, este un produs natural si cu multiple utilizari. Eficient: pentru ca se preteaza tuturor folosintelor alimentare, atat ca si ..
4,95 RON
Producator: Ponti
Proprietati: Otet din vin alb Ponti. Aciditate: 6%. Otetul din vin este un produs natural si foarte vechi: era deja folosit in Grecia antica si de legionarii romani chiar si ca bautura racoritoare lungita cu apa. Multumita redusului sau aport caloric (doar 2 calorii.1 lingura) este condimentul ideal..
5,95 RON
Producator: Ponti
Proprietati: Otet Ponti din vin rosu. Aciditate: 6%. Otetul de vin este un produs natural si vechi; era deja utilizat in Grecia antica si de legionarii romani chiar si ca bautura care potoleste setea, lungit cu apa. Datorita continutului caloric redus (doar 2 calorii pentru o lingura) este cond..
5,95 RON
Producator: MareAperto
Ton MareAperto in ulei de masline 2x160grProprietati: Ton in ulei de masline MareAperto. Gustul corect pentru intreaga familie. Se naste din cele mai bune felii de ton, lasate la maturare in ulei de masline pentru a exalta savoarea delicata si pentru a-ti oferi un produs simplu si gustos.Ingrediente..
18,95 RON
Ulei de floarea soarelui DeSantis 1LProprietati:  Desantis ulei de floarea soarelui .Greutate: 1000ml..
10,95 RON
Producator: Bertolli
Proprietati: Ulei de masline extra virgin savoare lejera si delicata Bertolli. Ulei de masline de categorie superioara ibtinuta direct din masline si obtinut exclusiv prin procedee mecanice. In natura exista multa varietati de masline din care se obtin uleiuri cu savoare si diverse arome. Bertolli s..
35,95 RON
Producator: Carapelli
Proprietati: Ulei de masline extra virgin Carapelli. Ulei de masline de categorie superioara obtinut direct din masline si exclusiv prin procedee mecanice. Carapelli se naste in Toscana in 1893 si de acum produsule sunt expresia pasiunii uleiurilor de pe acest pamant. Carapelii selectioneaza cu grij..
32,95 RON
Afişare 1 - 24 din 37 (2 pagini)