Meniu
Cos cumparaturi

Ulei si otet

Proprietati: Categoria superioară de ulei de măsline obținut direct din masline,extract la rece nefiltrat.Il Casolare se prezinta cu o placuta fragranza fructata ,tipica maslinilor proaspet recoltate...
47,95 RON
Costa D’oro ulei extra virgin de masline integral-1LProprietati: Costa D’oro ,integralul este un ulei de masline extravirgin intact,nefiltrat,intreg,integral,care nu este supus filtrarii pentru a pastra tot gustul a maslinelor proaspat presate,si bogatia naturala ale uleiului...
34,95 RON
Producator: De Nigris
Proprietati: Otet balsamic de Modena De Nigris spray. Acest otet balsamic este intens si catifelat: decis imbogatit pentru a da savoare bucatariei tale, ideal pentru a gratina carnea si pestele si pentru legume la gratar.  Ingrediente: otet din vin, must de struguri concentrat, colorant: ..
14,45 RON
Producator: Monari Federzoni
Proprietati: Otet balsamic de Modena Monari Federzoni. Ingrediente: otet de vin, must concentrat de struguri, colorant E 150d. Contine sulfiti...
10,95 RON
Producator: Ponti
Proprietati: Otet balsamic Ponti. Otetul balsamic Ponti invechit in butoaie de stejar, este produs in Vignola, la poalele dealului Modena. Este rezultatul unei lente maturizari a mustului concentrat si mustului fiertcu otet de vin. Ideal in bucatarie cu carne rosie, carne prajita, omlete, legum..
13,95 RON
Producator: Casaceto
Proprietati: Otet alb din alcool Casaceto. Aciditate: 6%. Casaceto este otetul indispensabil in fiecare casa. Obtinut din fermentatia zaharului continut de fructe si cereale, este un produs natural si cu multiple utilizari. Eficient: pentru ca se preteaza tuturor folosintelor alimentare, atat ca si ..
4,95 RON
Producator: Ponti
Proprietati: Otet din vin alb Ponti. Aciditate: 6%. Otetul din vin este un produs natural si foarte vechi: era deja folosit in Grecia antica si de legionarii romani chiar si ca bautura racoritoare lungita cu apa. Multumita redusului sau aport caloric (doar 2 calorii.1 lingura) este condimentul ideal..
5,95 RON
Producator: Ponti
Proprietati: Otet Ponti din vin rosu. Aciditate: 6%. Otetul de vin este un produs natural si vechi; era deja utilizat in Grecia antica si de legionarii romani chiar si ca bautura care potoleste setea, lungit cu apa. Datorita continutului caloric redus (doar 2 calorii pentru o lingura) este cond..
5,95 RON
Producator: Salvadori
Proprietati: Ulei de floarea soarelui Salvadori.  ..
7,65 RON
Producator: Carapelli
Proprietati: Ulei de masline extra virgin Carapelli. Ulei de masline de categorie superioara obtinut direct din masline si exclusiv prin procedee mecanice. Carapelli se naste in Toscana in 1893 si de acum produsule sunt expresia pasiunii uleiurilor de pe acest pamant. Carapelii selectioneaza cu grij..
28,95 RON
Producator: Cirio
Proprietati: Ulei de masline extra virgin clasic Cirio. Ulei de masline de categorie superioara obtinut direct din masline si numai prin procedee mecanice. Gustul sau catifelat si echilibrat il face ideal ca si condiment zilnic si pentru toate utilizarile in bucatarie...
29,95 RON
Producator: Casa Rinaldi
Proprietati: Ulei de masline extravergine Casa Rinaldi cu busuioc este un condiment alimentar cu ulei extravergine de masline 98.5% si busuioc .Ingrediente:ulei de masline extravergine, arome naturale de busuioc 0.5% Greutate:250ml..
19,95 RON
Ulei de masline extravergine cu ardei iute Casa Rinaldi 250grProprietati: Ulei de masline extra virgin aromatizat cu ardei iute Casa Rinaldi. Casa Rinaldi a creat pentru tine un condiment pentru a imbunatati savoarea mancarurilor tale in mod practic si rapid. Cateva picaturi crude pentru a da bu..
18,95 RON
Producator: Monini
Proprietati: Ulei de masline Monini. Compus din uleiuri de masline refinate si uleiuri extra virgine de masline. Ulei ce contine exclusiv ulei de masline ce a suferit un proces de rafinare si uleiuri continute de masline. Temperatura ideala pentru a obtine prajeli bune este 180 de grade si uleiul de..
25,95 RON 27,95 RON
Producator: Monini
Proprietati: Ulei de masline extra virgin aromatizat cu ardei iute Monini. Monini a creat pentru tine un condiment pentru a imbunatati savoarea mancarurilor tale in mod practic si rapid. Cateva picaturi crude pentru a da bucurie mesei. Ingrediente: ulei de masline extra virgin 97%, aroma naturala..
24,95 RON
Ulei de masline Monini extra virgin clasic 1 L
-10 %
Producator: Monini
Proprietati: Ulei de masline clasic extra virgin Monini. Ulei de masline de categorie superioara obtinut direct din masline si exclusiv prin procedee mecanice. Clasic este o selectie de uleiuri continute de masline cultivate la gradul corect de maturizare si prin urmare este un complement ideal si v..
35,95 RON 39,95 RON
Producator: Salvadori
Ulei de masline Salvadori extravirgin 250 ml Proprietati: Ulei de masline Salvadori extra virgin. Ulei de masline de categorie superioara obtinut direct din masline si numai prin mijloace mecanice Incearca si alte produse din gama Salvadori..
12,95 RON
Producator: Dante
Ulei de masline virgin Dante clasic 1000mlProprietati:: Ulei de masline virgin Dante. De mai mult de 100 de ani Dante selectioneaza cu grija cele mai bune masline pentru a-ti garanta un produs de calitate. Dante virgin este puntul de sosire a acestei antice traditii: este un ulei versatil, ..
26,95 RON
Afişare 1 - 18 din 18 (1 pagini)