Meniu
Cos cumparaturi

Ton

Producator: Citres
Ardei iuti cu ton Citres 190 gProprietati: Ardei iuti citres ,umpluti cu ton in ulei de floarea soarelui.Ingrediente:  Ardei iuti 42%, ton 20% , ulei de floarea soarelui 32% , paine ( tip “00” faina de grau – apa ,sare, drojdie naturala), otet de vin ( vin,apa), patrunjel , amidon de cartofi , ..
15,95 RON
Ardei umpluti cu ton in ulei  Satos fara gluten 280 gr
-10 %
Producator: Satos
Ardei umpluti cu ton in ulei  Satos fara gluten 280 grProprietati: Nova ,Ardei umpluti cu ton in ulei de floarea soareluiIngrediente: ardei rosii,ulei de floarea soarelui, ton 23%, ansoa, capere,masline, patrunjel,otet din vin,sare, fara glutenIncearca si alte produse din gama Satos..
18,95 RON 20,95 RON
Producator: Satos
Carciofini Satos in ulei de floarea soarelui umpluti cu ton 290grProprietati:Anghinare in ulei de floarea soarelui umpluti cu ton SatosIngrediente:anghinare umpluta(65%), anghinare, ton, capperi, vinete, patrunjel, usturoi, ulei de floarea soarelui(30%), otet de vin, sare.Poate contine urme de telin..
18,95 RON
Producator: Angelo Parodi
Conserva ton in ulei masline Angelo Parodi 2x 90 grProprietati:Ton în ulei de măsline Ingrediente:ton; ulei de măsline; sareIncearca si alte produse din gama Angelo Parodi..
26,95 RON
Producator: Zarotti
Creveti la natural Zarotti 140 gProprietati:  Creveti in sos natural Zarotti. Dulci, gustosi si dietetic, sunt pregatiti dupa metode traditionalesi depozitate in borcane de sticla, aceste crustacei prezinta o culoare roz ,care este indicatia vizuala calitatii a produsului. Calitate care o vei d..
36,95 RON
Producator: Rio Mare
Fileu de ton Rio Mare in sos natural 180 gIngrediente: fileu de ton, apa , sare, aroma naturala de telina, ceapa.Greutate: 180 g..
27,95 RON
Fileuri de ansoa Zarotti in ulei de floarea soarelui 140gr           Proprietati: Fileuri de ansoa Zarotti in ulei de floarea soareluiIngrediente: hamsii sarate, ulei de floarea soarelui Greutate :140gr..
15,95 RON
Producator: Rio Mare
Proprietati: Fileuri ton Rio Mare in ulei de masline. Ingrediente: fileuri de ton,ulei de masline,sare...
27,95 RON
Producator: Rio Mare
Proprietati: Fileuri ton Rio Mare in ulei de masline extra virgin Ingrediente: fileuri de ton,ulei de masline extra virgin,sare...
27,95 RON
Producator: Zarotti
Midii Zarotti in sos natural 200grProprietati:Midii Zarotti in sos natural Ingrediente:midii, apa, sare, corectori de aciditate(acid citric).Dupa deschidere se depoziteaza in frigider nu mai mult de 4 zile. Poate contine urme de crustacee. Greutate:200gr..
10,95 RON 11,95 RON
Producator: Rio Mare
Proprietati: Pate de ton Rio Mare. Ingrediente: ton 47%, ulei de porumb, amidon de orez, aroma, sare. Fara conservanti...
13,95 RON
Producator: Rio Mare
Salata de ton Rio Mare mix  cu fasole 160 gProprietati: Salata de ton Rio Mare mix cu fasole, morcovi, ardei si masline.Ingredienti: Fasole 28%, ton 26%, ulei de porumb, fasole verde 8%,morcov 7% , naut, ardei 3%, masline negre 2%, sare.Greutate: 160g..
16,95 RON
Producator: Rio Mare
Salata mexicana cu ton Rio Mare 160 grProprietati: Salata mexicana cu ton Rio Mare.Ingrediente: ton fin galben 26%, fasole rosie 23,5%, porumb 20%, ulei de porumb, morcov 6%,ardei 6% sare, arome. Greutate: 160 gr..
16,95 RON
Producator: Rio Mare
Proprietati: Salata de fasole si ton Rio Mare. Un platou gata pentru a te face sa descoperi cu usurinta traditia tonului: toata bunatatea tonului Rio Mare si legume aromate selectionate, cu intelepciune legate de un delicios sos de rosii. Deschide si gusta toata bunatatea tonului intr-un platou prac..
19,95 RON
Producator: Rio Mare
Proprietati: Salata de mazare si ton Rio Mare. Un platou gata pentru a te face sa descoperi cu usurinta traditia tonului: toata bunatatea tonului Rio Mare si legume aromate selectionate, cu intelepciune legate de un delicios sos de rosii. Deschide si gusta toata bunatatea tonului intr-un platou prac..
19,95 RON
Producator: Calve
Sos de ton Calve fara gluten 225mlProprietati: Sos de ton Calve fara glutenIngrediente:ulei din seminte de floarea soarelui, ton galben crud scurs(8.6%), galbenus de ou pasteurizat (7%), otet de alcool, apa, sare, cappere(1.1%), zahar, corectori de aciditate, suc concentrat de lamaie, arome.PRODUS F..
13,95 RON
Producator: Donzela
Proprietati: Ton Donzela in ulei de masline ideal pentru salateIngrediente:ton, ulei de masline, sare.Pescuit cu plasa. Greutate:3*80gr..
13,95 RON
Producator: MareAperto
Ton MareAperto in ulei de masline 2x160grProprietati: Ton in ulei de masline MareAperto. Gustul corect pentru intreaga familie. Se naste din cele mai bune felii de ton, lasate la maturare in ulei de masline pentru a exalta savoarea delicata si pentru a-ti oferi un produs simplu si gustos.Ingrediente..
18,95 RON
Producator: MareAperto
Proprietati: Ton in ulei de masline MareAperto. Gustul corect pentru intreaga familie. Se naste din cele mai bune felii de ton, lasate la maturare in ulei de masline pentru a exalta savoarea delicata si pentru a-ti oferi un produs simplu si gustos. Ingrediente: ton, ulei de masline, sare...
14,95 RON
Producator: Mareblu
Proprietati: Ton in ulei de masline Mareblu. Din Ocean in farfurie, transparenta completa pentru a-ti oferi intotdeauna un gust unic. Ingrediente: ton, ulei de masline, sare...
20,95 RON
Producator: Maruzzela
Proprietati: Ton Maruzzella in ulei de masline, calitate 5 stele. Ingrediente:ton,ulei de masline, sare...
17,95 RON
Producator: Nostromo
Proprietati: Ton in ulei de masline Nostromo. Ingrediente: ton, ulei de masline, sare...
15,95 RON
Producator: Palmera
Proprietati: Ton in ulei de masline Palmera. Facut cum le place italienilor. Italienilor le place sa manance cu gust, sa simta savoarea autentica si plina dealimente ce o aducem pe masa. Palmera selecteaza intotdeauna doar partile cele mai bune a tonului urmand prepararea cu grija si delicatete. De ..
15,95 RON
Producator: Rio Mare
Proprietati: Ton in saramura Rio Mare. Ingrediente: ton,apa, sare, aroma naturala de telina si ceapa...
27,95 RON
Afişare 1 - 24 din 32 (2 pagini)