Meniu
Cos cumparaturi

Crackers

Producator: Gran Pavesi
Proprietati: Crackers cu masline Gran Pavesi. Ofera mai multa savoare pauzelor tale cu crackers-ul Gran Pavesi cu masline: tot gustul unic si neimitabil  al crackers-ului Gran Pavesi crocanti si friabil , imbogatita cu parfumul mediteraneean al maslinelor. Ingrediente: faina de grau, ulei si..
12,95 RON
Producator: Gran Pavesi
Proprietati: Crackers sarati Gran Pavesi. Rasfatati-va cu o pauza de crackers Gran Pavesi: crocanti si friabili, facuti doar cu ingrediente simple si experienta Pavesi, au tot gustul unic si neimitabil. Ingrediente: faina de grau, ulei de soia 9,2%, extract de malt de orz si porumb 3,6%, ulei veg..
11,95 RON
Producator: Gran Pavesi
Proprietati: Crackers co continut redus de sare Gran Pavesi. Rasfatati-va cu o pauza de crackers Gran Pavesi cu continut redus de sare: crocanti si friabili, facuti doar cu ingrediente simple si experienta istorica Pavesi, au tot gustul unic si neimitabil  al crackers-ului Gran Pavesi, cu mai p..
11,95 RON
Crackers integrali Mulino Bianco 500 gr-20 pachete
-25 %
Producator: Mulino Bianco
Proprietati: Crackers integrali Mulino Bianco. Ingrediente: faina de grau integrala 94,7%, (faina de grau 88%, tarate de grau 12%), grasime vegetala, fibra de grau, gluten din grau, agent de crestere: carbonat acid de sodiu, extract de malt de orz si porumb, sare, faina maltata de orz, aroma, dro..
11,95 RON 15,95 RON
Crackers Mulino Bianco cu continut redus de sare 500 gr-20 pachete
-17 %
Producator: Mulino Bianco
Proprietati: Crackers cu continut redus de sare Mulino Bianco. Ingrediente: faina de grau, ulei de palmier, extract de malt de orz si porumb, sare, agent de crestere: carbonat acid de sodiu, faina de malt de orz, drojdie naturala. Poate contine urme de: fructe in coaja, lapte, soia si oua...
9,95 RON 11,95 RON
Crackers Mulino Bianco sarati 500 gr-20 pachete
-17 %
Producator: Mulino Bianco
Proprietati: Crackers sarati Mulino Bianco. Ingrediente: faina de grau, ulei vegetal, sare, extract de malt de orz si porumb, agent de crestere: carbonat acid de sodiu, faina de malt de orz, drojdie naturala. Poate contine urme de: fructe in coaja, lapte, soia si oua...
9,95 RON 11,95 RON
Producator: Tuc
Proprietati: Crackers Tuc cu ulei de floarea soarelui, ierburi aromatice si rozmarin  Ingrediente: faina de grau 83,7%, grasime vegetala, zahar, agenti de crestere: carbonat acid de amoniu, fosfat monocalcic, carbonat acid de sodiu, ulei de masline 3,0%, sare, sirop de glucoza-fructoza, fain..
11,95 RON
Grisine Fagolosi  clasice 250 gr
-14 %
Producator: Fagolosi
Proprietati: Grisine clasice Fagolosi. Sunt produse cu ingrediente naturale imbogatite de savoarea uleiului de masline si de usoara sarare de pe suprafata. Munca profunda este aleasa de timpul de preparare, fac grisinele friabile si crocante. Pe masa, la picnic, impreuna cu aperitivul, grisinele Fag..
11,95 RON 13,95 RON
Grisine Fagolosi cu rozmarin 250 gr
-14 %
Producator: Fagolosi
Proprietati: Grisine cu rozmarin Fagolosi. Sunt produse cu ingrediente naturale imbogatite de savoarea uleiului de masline si de usoara sarare de pe suprafata. Munca profunda este aleasa de timpul de preparare, fac grisinele friabile si crocante. Pe masa, la picnic, impreuna cu aperitivul, grisinele..
11,95 RON 13,95 RON
Producator: Mulino Bianco
Proprietati: Grisine crocante "Torinesi" Mulino Bianco. Grisine de tip "00" cu grasime vegetala. Ingrediente: faina de grau de tip "00", grasime vegetala 6,7%, extract de malt de orz si porumb, sare, gris din grau dur, drojdie naturala. Pot contine: fructe in coaja, lapte, susan, soia si oua...
9,95 RON 10,95 RON
Grisine Mulino Bianco clasice 300 gr
-22 %
Producator: Mulino Bianco
Proprietati: Grisine clasice cu grasime vegetala de palmier Mulino Bianco. Ingrediente: faina de grau de tip "0", grasime vegetala de palmier 9,3%, drojdie naturala, sare: extract de malt de orz si porumb. Pot contine: fructe in coaja, lapte, susan, soia si oua...
6,95 RON 8,95 RON
Afişare 1 - 11 din 11 (1 pagini)