Meniu
Cos cumparaturi

Bomboane

Producator: Alpenliebe
Proprietati: Bomboane cu smantana cu aroma de caramel Alpenliebe. Ingrediente: zahar, sirop de glucoza, unt 5%, lapte concentrat partial degresat indulcit, zer de lapte, dextroza, sare, vanilina, emulgatori: lecitina (soia)...
4,95 RON
Producator: Ambrosoli
Bomboane Ambrosoli cu cafea 150grProprietati: Bomboane Ambrosoli cu cafeaIngrediente:sirop de glucoza, zahar, cafea 3%, cacao, malt de orz, pasta de alune, exctract de gentian.Poate contine urme de lapte. Greutate:150gr..
5,95 RON
Producator: Ambrosoli
Proprietati: Bomboane cu miere Ambrosoli Ingrediente: zahar, sirop de glucoza, miere 23%.  ..
5,95 RON
Bomboane Ambrosoli cu orz 150grProprietati:Bomboane Ambrosoli cu orz 150grIngrediente:zahar, sirop de glucoza, extract de malt (malt de orz, porumb, extract de orz, orz, arome naturale, miere, sare.Poate contine urme de lapte si fructe de padure. Greutate:150gr..
5,95 RON
Producator: Perugina
Proprietati: Bomboane asortate de ciocolata extra fondanta Perugina  fara gluten cu umplutura fina de boabe de cacao si ciocolata neagra.Ingrediente:zahar, pasta de cacao, ulei vegetal, cacao pudra cu continut redus de grasimi, unt de cacao, boabe de cacao, lapte, praf, alune, zer, arome n..
35,95 RON
Producator: Crispo
Proprietati: Bomboane Crispo de ciocolata alba cu fistic. Ingrediente: Parte externa: zahar, amidon de orez si porumb, gelifiant: maltodextrina, guma arabica. arome: vanilina,coloranti: E100-E101-E120-E133-E160A-E160B-E163-E171. Agent de acoperire: ceara carnauba. Glazura: ciocolata cu lapte..
48,95 RON
Producator: Crispo
Proprietati: Bomboane de ciocolata cu lapte umplute cu ciocolata alba si aroma de tiramisu Crispo. Ingrediente: Parte externa: zahar, amidon de orez si porumb, gelifiant: maltodextrina, guma arabica. Arome: vanilina. Coloranti: E100-E101-E120-E133-E160A-E160B-E163-E171. Agent de acoperire: ceara ..
48,95 RON
Producator: Laica
Proprietati :Bomboane de ciocolata Laica Tegolini cu lapte si ciocolata neagraIngrediente:cacao 28%, zahar, lapte praf,pasta de cacao, unt de cacao, zer, lecitina din soia, arome naturale de vanilie.Poate contine urme de nuci, gluten si lapte. Greutate:130gr..
8,95 RON
Producator: Ambrosoli
Bomboane fara gluten Ambrosoli lapte si miere 135gProprietati: Bomboane Ambrosoli cu lapte si miere fara gluten.Ingrediente:  zahar ,sirop de glucoza, lapte 9%, miere 7%, unt , corector de aciditate,sare.Acest produs poate sa contina urme de fructe in coaja.Fara gluten.Greutate: 135 g ..
5,95 RON
Producator: Fida
Proprietati: Bomboane Fida umplute cu lemn dulce.Ingrediente: zahar,sirop de glucoza, extract de lemn dulce 3,2%, colorant: E150d, arome. Poate contine urme de lapte si soia. Fara gluten..
8,95 RON
Producator: Noi&Voi
Proprietati: Bomboane cu aroma de menta Noi&Voi. Ingrediente: zahar, sirop de glucoza, arome...
8,95 RON
Producator: Noi&Voi
Proprietati: Bomboane asortate Noi&Voi. Bomboane asortate  pline cu gust de mere, caise, capsuni, lamaie, portocale, ciocolata,alune, lapte. Ingrediente: Bomboane cu fructe:[zahar, sirop de glucoza, sucde fructe (mere, caise, capsuni, lamai, portocale). Corector de aciditate: acid citric..
8,95 RON
Producator: Noi&Voi
Proprietati: Bomboane cu aroma de anason Noi&Voi Ingrediente: zahar, sirop de glucoza, arome...
8,95 RON
Producator: Noi&Voi
Proprietati: Bomboane umplute cu aroma de citrice: portocale, lamai, grapefruit, mandarine. Noi&Voi. Ingrediente: zahar, sirop de glucoza, suc de fructe (portocale, lamaie, grapefruit, mandarina) 3% din umplutura, corector de aciditate: acid citric, agent de ingrosare: guma de guar, arome (um..
8,95 RON
Producator: Noi&Voi
Proprietati: Bomboane umplute cu menta Noi&Voi. Ingrediente: zahar, sirop de glucoza, arome...
8,95 RON
Producator: Ricola
Proprietati: Bomboane Ricola elvetiene cu eucalipt fara zahar. Bombane elvetiene cu ierburi. Fara zahar cu indulcitori. Fara gluten. Ierburile Ricola sunt cultivate pe terenuri alese cu atentie pwntru a garanta maxima calitate si autenticitate. Ingrediente: izomalt, sorbitol,arome naturale de men..
7,95 RON
Producator: Ricola
Proprietati: Bomboane elvetiene cu ierburi balsamice fara zahar Ricola. Fara gluten. Ingrediente: izomalt, extract(1%) de amestec de ierburi Ricola (patlagina, zefir, menta, cimbru, salvie, alcemila, prezbiter, veronica, nalba, marrubio), colorant (caramel simplu), sorbitol, indulcitor (glicozide..
7,95 RON
Producator: Ricola
Proprietati: Bomboane elvetiene cu ierburi cu caramel cu extract de frunze de stevia fara zahar Ricola. Fara gluten.Ingrediente: izomalt, extracte de balsam de aur de lamaie,menta, rooibos și amestecul de ierburi ricola1,1%,sorbitol,unt concentrat 0,6%, zahăr caramelizat 0,3%,sare, emulgator de leci..
7,95 RON
Producator: Ricola
Proprietati: Bomboane Ricola elvetiene cu melisa si lamaita fara zahar.Bombane elvetiene cu ierburi. Fara zahar cu indulcitori. Fara gluten. Ierburile Ricola sunt cultivate pe terenuri alese cu atentie pwntru a garanta maxima calitate si autenticitate. Ingrediente: izomalt, acid (acid citric),vit..
7,95 RON
Producator: Ricola
Proprietati: Bomboane Ricola elvetiene cu menta de munte fara zahar.Bombane elvetiene cu ierburi. Fara zahar cu indulcitori. Fara gluten. Ierburile Ricola sunt cultivate pe terenuri alese cu atentie pentru a garanta maxima calitate si autenticitate. Ingrediente: izomalt, extract (0.4%) de menta (Me..
7,95 RON
Producator: Ricola
Proprietati: Bomboane elvetiene cu portocale si menta cu vitamina C fara zahar Ricola. Fara zahar, cu indulcitori. Fara gluten. Ierburile Ricola sunt cultivate pe terenuri alese cu grija pentru a garanta calitate maxima si autenticitate. Ingrediente: izomalt, vitamina C, acid (acid citric), extra..
7,95 RON
Producator: Rossana
Proprietati: Bomboane "Cuore Segreto" Rossana. Este o intalnire de dulceata catifelata, un ecilibru perfect intre migdale si alune gustoase expert dizolvate cu delicatetea laptelui.Este o armonie de arome ce distinge rafinata si seducatoarea persoanalitate a Rossanei: nu o bomboana simpla dar un ine..
12,95 RON
Producator: Lavazza
Bomboane Sperlari Lavazza umplute cu cafea fara gluten 175grProprietati:Bomboane Sperlari Lavazza umplute cu cafea 175gr, bomboane delicioase cu umplutura de cafea, fara coloranti artificiali.Nu contine gluten.Ingrediente:sirop de glucoza, zahar, lapte degresat concentrat, zahar(14%), sirop de gl..
7,95 RON
Producator: Vivident
Proprietati: Bomboane Vivident cu menta. Fara zahar. Fara gluten...
3,70 RON
Afişare 1 - 24 din 57 (3 pagini)