Meniu
Cos cumparaturi

Biscuiti

 Biscuiti Mulino Bianco cu crema de alune si cacao Baiocchi 260gr
-23 %
Producator: Mulino Bianco
Biscuiti Mulino Bianco cu crema de alune si cacao Baiocchi 260gr  Proprietati: Biscuiti Mulino Bianco cu crema de alune si cacao Baiocchi Ingrediente: Biscuite: faina de grau, zahar, grasime vegetala de palmier, oua proaspete, agenti de fermentatie: (bicarbonat de amoniu, carbonat acid ..
9,95 RON 12,95 RON
Producator: Bahlsen
Biscuiti Bahlsen asortati 2x200 gProprietati:  Biscuiti Bahlsen Fortuna asortati. Biscuiti plin de gust , intr-un sortiment ce te va surprinde ,bicuiti asortati in doua pungi pentru pastrarea prospetimii.Ingrediente: Sortiment de biscuit cu ciocolata neagra 9,4%, si umplutura de fucte 5,5%. Fai..
15,95 RON
Producator: Bahlsen
Proprietati: Biscuiti Bahlsen cu ciocolata si bucati de zahar , biscuit deliciosi ideali pentru servirea cafelei, acoperiti cu bucati de zahar.Ingrediente:faina de grau, zahar, ulei de palmier, amidon de porumb, unt de cacao, lapte praf, pasta de cacao, unt, agenti de crestere, sare, lecitina, a..
7,95 RON
Producator: Bahlsen
Biscuiti Bahlsen cu ciocolata si cafea choco passion 145 grProprietati : Biscuiți cu unt cu ciocolată cu lapte 22%Ingrediente : Faina de grau; zahăr; palmă ilium; unt de cacao; praf de zer; lapte praf degresat; pasta de cacao; sirop de glucoză-fructoză; unt 1,1%; unt anhidru; sare; agenți de creșter..
7,95 RON
Biscuiti Balocco "Ciambelle" cu smantana proaspata 700 gr
-29 %
Producator: Balocco
Proprietati: Biscuiti "Ciambelle" cu smantana proaspata Balocco. Ingrediente: faina de grau, margarina vegetala (ulei vegetal nehidrogenat, apa), zahar, smanatana proaspata pasteurizata 4,3%, oua proaspete pasteurizate, amidon de grau, agenti de crestere: carbonat acid de sodiu, carbonat acid de ..
9,95 RON 13,95 RON
Biscuiti Balocco "Gocciolotti"cu bucati de ciocolata 700 gr
-13 %
Producator: Balocco
Proprietati: Biscuiti Balocco "Gocciolotti"cu bucati de ciocolataIngrediente: faina de grau 62%-bucati de ciocolata 13% (zahar-pasta de cacao-cacao pudra-unt de cacao-emulgatori: lecitina (de soia))-ulei de floarea soarelui-zahar-unt-sirop de glucoza-agenti de crestere: carbonat acid de am..
13,95 RON 15,95 RON
Producator: Balocco
Biscuiti Balocco Bastoncini 350 grProprietati: Biscuiti Balocco Bastoncini 350 grIngrediente: faina de grau-zahar-margarina vegetala (ulei vegetal-apa)-agenti de afanare: carbonat acid de amoniu, arome-miere. Poate contine urme de lapte, fructe in coaja, arahide. Greutate: 350 gr..
5,95 RON
Producator: Balocco
Biscuiti Balocco Ciambelle cu smantana proaspata 350g Proprietati: Biscuiti Balocco Ciambelle cu smantana proaspata 350g Ingrediente: faina de grau, margarina vegetala (ulei vegetal nehidrogenat, apa), zahar, smanatana proaspata pasteurizata 4,3%, oua proaspete pasteurizate, amidon de grau, agenti..
5,95 RON
Biscuiti Balocco Faccine cu ciocolata si alune 700gr
-13 %
Producator: Balocco
Biscuiti Balocco Faccine cu ciocolata si alune 700grProprietati: Biscuiti Balocco Faccine cu ciocolata si alune. Ingrediente: faina de GRAU 55.8% - zahar -bucati de ciocolata 14,6%,pasta de cacao, cacao praf,cacao 3.7%,ciocolata 3.5%,alune 0.8% unt de cacao, lecitina de Soia,ulei de floarea ..
13,95 RON 15,95 RON
Biscuiti Balocco Gemmole 700gr
-22 %
Producator: Balocco
Biscuiti Balocco Gemmole 700grProprietati: Biscuiti Balocco Gemmole cu faina integrala si cereale incoltite, alac, grau, hrisca. Descoperă gustul unui mic dejun clasic cu Gemmole,o rețetă tradițională cu gust simplu și rafinat, cu lapte italian proaspăt..Nu conțin ulei de palmier, aditivi, ..
10,95 RON 13,95 RON
Producator: Balocco
Biscuiti Balocco Girandole cu ciocolata si smantana proaspata Italiana pentru un mic dejun energizant. Sunt pregătiţi după o reţetă originală şi sunt garanţia unei gustări rapide. Biscuiti cu crema si ciocolata. Ingrediente: faina de grau 30%- ciocolata 1,3% (zahar-unt de cacao-emulgato..
13,95 RON
Producator: Balocco
Biscuiti Balocco Gocciolotti cu bucati de ciocolata 350 grProprietati: Biscuiti Balocco Gocciolotti cu bucati de ciocolata 350 grIngrediente: faina de grau 60.7%-bucati de ciocolata 14.6% (zahar-pasta de cacao-cacao pudra-unt de cacao-emulgatori: lecitina (de soia))-ulei de floarea soarelui-zahar-un..
8,95 RON
Producator: Balocco
Biscuiti Balocco integrali Cruschelle 350 grProprietati: Biscuiti Balocco integrali Cruschelle 350 grIngrediente: faina de grau, margarina vegetala (ulei vegetal nehidrogenat, apa), zahar, tarate fine 11,7%, sirop de glucoza, zer pudra, agenti de crestere: carbonat acid de sodiu, carbonat acid ..
5,95 RON
Biscuiti Balocco Mondine 700gr
-29 %
Producator: Balocco
Proprietati: Biscuiti Balocco Mondine cu lapte si faina de orez. Descoperă gustul unui mic dejun clasic cu Mondine Biscuiti Balocco Mondine cu lapte si faina de orez. Descoperă gustul unui mic dejun clasic cu Mondine ,o rețetă tradițională cu gust simplu și rafinat, cu lapte italian pr..
9,95 RON 13,95 RON
Producator: Balocco
Biscuiti Balocco Mondine cu faina de orez 350grProprietati: Biscuiti Balocco Mondine cu faina de orez 350gr si lapte proaspat 100%italianIngrediente: faina de grau 59%,zahar,ulei de floarea soarelui,lapte pasteurizat 5.8%,faina de orez 5.4%, unt din oua proaspete 1.3 ,carbonat acid de amoniu, c..
5,95 RON
Producator: Balocco
Biscuiti Balocco Pastefrolle cu oua proaspete 350gProprietati: Biscuiti Balocco Pastefrolle cu oua proaspete 350gIngrediente: faina de grau 66%,zahar,ulei de floarea soarelui, oua proaspete 5.5%,carbonat acid de amoniu, carbonat acid de sodiu, tartrat monopotasic-sare-amidon de grau-aroma. Poate con..
5,95 RON
Producator: Balocco
Biscuiti Balocco Pastefrolle cu oua proaspete 700gProprietati: Biscuiti Balocco Pastefrolle cu oua proaspete Ingrediente: faina de grau 66%,zahar,ulei de floarea soarelui, oua proaspete 5.5%,carbonat acid de amoniu, carbonat acid de sodiu, tartrat monopotasic-sare-amidon de grau-aroma. Poate co..
9,95 RON
Biscuiti Balocco Rusticotte cu cereale si seminte 700ml
-22 %
Producator: Balocco
Biscuiti Balocco Rusticotte cu cereale si seminte 700mlProprietati: Biscuiti Balocco Rusticotte cu seminte de chia, de in si de floarea soarelui.Este o sursa bogata de Omega 3. Descoperă gustul unui mic dejun clasic cu Rusticotte,o rețetă tradițională cu gust simplu și rafinat, cu lapte ita..
10,95 RON 13,95 RON
Biscuiti Baroni Novellini cu oua si miere 700grProprietati: Baroni Novellini cu oua si miere Ingrediente:faina de grau 58%,zahar,ulei de palmier,oua 3.8%,miere 1%,lapte praf degresat,praf de zer,arome,agenti de crestere,carbonati de amoniu,carbonati de sodiu,sare,arome,proteine din lapte.Poate ..
8,95 RON
Biscuiti Campiello "Novellino" cu lapte proaspat si miere 350 gr
-20 %
Producator: Campiello
Proprietati: Biscuiti Campiello "Novellino" cu lapte proaspat si miere de salcam.  Ingrediente: faina de grau, zahar, ulei de palmier nehidrogenat, lapte proaspat pasteurizat 7%, miere de salcam 1%, sirop de glucoza, zer pudra, galbenus de ou, agenti de crestere: carbonat acid de sodiu, carbon..
7,95 RON 9,95 RON
Biscuiti Campiello "Novellino" fara zahar adaugat cu indulcitori 350 gr
-20 %
Producator: Campiello
Proprietati: Este clasicul si renumitul Campiello fara zahar si indulcit cu maltitol, ingredient cu un continut caloric scazut derivat din amidon. Inlocuirea zaarului unit cu redusul continut de grasime (pentru circa 30% mai putin decat traditonalii biscuiti), mentinand in acelasi timp inalterate du..
7,95 RON 9,95 RON
Producator: Cantuccini Sapori
Biscuiti Cantuccini Sapori cu ciocolata 100 grProprietati: Arome cu ciocolată neagră, lapte proaspăt, ouă de la găini de crescute libereIngrediente: făină de grâu; zahăr; picături de ciocolată și bucăți de ciocolată 22,5% (zahăr %, unt; agenți de creștere: disodiu difosfat-hidrogen carbonat de sodiu..
5,95 RON
Producator: Mulino Bianco
Biscuiti Cecille Mulino Bianco 220 gProprietati:   Biscuiti cecille Mulino Bianco . Biscuiti cu cacao si un ingredient special, faina de leguminoase. Noile cecille sunt pregatite cu faina de naut , a care aroma delicata intalneste intensitatea cacaoului si prospetimea portocalei, pentru bi..
14,95 RON
Producator: Colussi
Proprietati: Biscuiti Colussi "Oswego". Gustul dintotdeauna a lui ''Oswego Colussi" de astazi fara ulei de palmier, cu ulei de floarea soarelui si cu continut redus de grasimi saturate!Ingrediente: faina de grau-zahar-ulei vegetal de floarea soarelui 8,5%-lapte praf degresat-zer pudra-siro..
5,95 RON
Afişare 1 - 24 din 100 (5 pagini)