Meniu
Cos cumparaturi

Antipasta si ciuperci

Producator: Delicius
Anchoa file Delicius in ulei de masline 46 grProprietati: Fileuri de anchoa în ulei de măsline (46%)Ingrediente:  anchoa, ulei de măsline,sare. Semiconserva.Incearca si alte produse din gama Delicius..
11,95 RON
Producator: Berni
Anghinare condimentate Berni in ulei 285 gProprietati: Anghinare condimentate “ taranesti” Berni in ulei.Ingrediente: Anghinare , ulei de floarea soarelui, otet de vin ,sare, extract de dojdie, ierburi aromatice 0,2 %, corector de aciditate: acid citric,antioxidant: acid ascorbic.Greutate: 285 g&nbs..
15,95 RON
Producator: Berni
Anghinare intregi Berni in ulei 285 gProprietati: Anghinare intregi Berni in ulei. Ideale pentru a fi servite ca aperitiv sau pentru a imbogatii felurile secundare de mancare.Ingrediente:  Anghinare, ulei de seminte de floarea soarelui , otet de vin , sare , corector de aciditate: acid citric, ..
19,95 RON
Producator: Polli
Anghinare Intregi Polli in ulei 185 g Proprietati: Anghinare Intregi Polli in ulei de floarea soarelui.Ingrediente:  anchinare( solfiti) 52%,ulei de seminte de floarea soarelui, otet de vin, sare, corector de aciditate: acid citric, antioxidant: acid ascorbic,aroma.Greutate: 185 g ..
15,95 RON
Producator: Sacla
Proprietati: Anghinare taiate in ulei de floarea soarelui Sacla. Ingrediente: anghinare 60%, ulei de floarea soarelui, sare, otet de vin, ulei de masline extra virgin, aroma naturala de dafin, corectori de aciditate: acid citric, antioxidant: acid ascorbic...
15,95 RON
Producator: Berni
Anghinare taiate Berni in ulei  290 g Proprietati: Anghinare taiate Berni in ulei, ideale ca antipast , sau pentru a imbogati felurile de mancare.Ingediente: Anghinare , ulei de floarea soarelui , otet de vin,sare, corector de aciditate: acid citric,antioxidant: acid ascorbic.Greutate: 290..
15,95 RON
Producator: Polli
Anghinare taiate Polli in ulei 185 g Proprietati:  Anghinare taiate Polli in ule de floarea soarelui.Ingrediente:  anghinare (solfiti) 58%, ulei de floarea soarelui, otet de vin, sare, corector de aciditate: acid citric, antioxidant: acid ascorbic, aroma.Greutate: 185 g..
11,95 RON
Producator: Delicius
Proprietati: Ansoa Delicius in ulei de masline (43%)Ingrediente: ansoa, ulei de masline, sare, cuisoare...
19,95 RON
Producator: Sacla
Antipast  Sacla din verdure in ulei 280 gProprietati:  Antipast sacla din verdure in ulei. Preparat dupa o reteta clasica,atipast Sacla provine din traditia italiana de conservare a legumelor  in ulei. Aperitiv vegetal ce poate fi savurat ca garniture pentru felurile principale de car..
10,95 RON
Producator: Berni
Aperitiv  mixt Berni Fantasia 285 gProprietati: Aperitiv Berni Fantasia. Un amestec delicios de legume in ulei , ideal pentru a fi asociat cu carne si branza.Ingrediente: Amestec de legume in proportii variabile ( ardei, ciuperci , anghinare, masline umplute, masline negre, masline verzi )ulei ..
14,95 RON
Producator: Della Nonna
Aperitiv Conserve Della Nonna rustic 400gProprietati: Aperitiv Conserve Della Nonna rustic.Un amestec delicios de legume ,ardei, ceapa,morcov,telina,anghinare si masline ,perfect pentru a fi servit ca aperitiv ,pentru a deschide un pranz sau o cina,sau pentru a imbogati felurile de mancare simple.In..
15,95 RON
Producator: Satos
Proprietati: Aperitiv mixt Satos Ingrediente:mix de legume(ardei rosii si galbeni, masline umplute cu pasta de ardei, ciuperci champignion taiate, anghinare, morcov, fenicul, telina, napi, castraveti), ulei din seminte de floarea soarelui, sare, otet de vin, E330, E300.Poate contine urme de teli..
23,95 RON
Producator: Satos
Aperitiv Satos cuburi de branza picanta 280 gPropritati: Aperitiv Satos cuburi de branza picanta  in ulei.Ingrediente: Branza 56% ( lapte de vaca , sare, cheag, fermenti lactici) , ulei de seminte de floarea soarelui 43%, arderi iute, oregano.Greutate: 280 g ..
19,95 RON
Producator: Sacla
Ardei feliati Sacla in otet fara gluten 290 gProprietati: Ardei feliati Sacla in otet de vin.Acesti ardei murati pot fi folositi ca garnitura rece pentru a insotii mancarurile din carne sau pentru a imbogati salatele.Ingrediente: ardei, otet de vin , sare,zahar ,antioxidant: acid ascorbic. Fara glut..
7,95 RON
Producator: Sacla
Ardei iuti in otet din vin Sacla fara gluten 280grProprietati: Ardei iuti in otet din vin Sacla fara glutenIngrediente:ardei iuti, otet din vin, sare, zahar.Nu contine gluten. Greutate:280gr..
9,95 RON 10,95 RON
Producator: Satos
Proprietati: Ardei Satos umpluti cu ansoa si capperi  fara gluten 280grIngrediente: ardei iuti, ulei din seminte de floarea soarelui, ansoa 20%, capperi 8%, masline, otet de vin sare.Nu contine gluten.    Greutate:280gr..
20,95 RON
Producator: Satos
Proprietati: Ardei Satos umpluti cu urda si capperi  fara glutenIngrediente:ardei iuti, ulei din seminte de floarea soarelui, urda 24%, zer, sare, capperi 3%, otet din vin, sare.Produs fara gluten. Greutate:280gr..
14,95 RON
Producator: Ponti
Ardei Peperlizia Ponti in otet  350 gProprietati: Ardei Peperlizia Ponti in otet. Ideal pentru salate de orez, paste si carne alba.Ingredienti: ardei, otet de vin, zahar , ulei de seminte de floarea soarelui,sare.Greutate: 350 g ..
9,95 RON
Producator: Ponti
Ardei Ponti la gratar fara ulei 290 gProprietati:  Aredei Ponti la gratar fara ulei . Mancaruri delicioase preparate cu ardei la gratar Ponti, ardei parfumati si colorati,se potrivesc bine cu branzeturi proaspete si preparate cu paste.Ingrediente:  ardei , sos( maltodrextrina de cartofi , ..
15,95 RON
Ardei umpluti cu ton in ulei  Satos fara gluten 280 gr
-10 %
Producator: Satos
Ardei umpluti cu ton in ulei  Satos fara gluten 280 grProprietati: Nova ,Ardei umpluti cu ton in ulei de floarea soareluiIngrediente: ardei rosii,ulei de floarea soarelui, ton 23%, ansoa, capere,masline, patrunjel,otet din vin,sare, fara glutenIncearca si alte produse din gama Satos..
18,95 RON 20,95 RON
Producator: D'Amico
Proprietati: Capere D'Amico in otet de vin Ingrediente: capere, apa, otet de vin, sare, antioxidanti: acid ascorbic..
6,95 RON
Producator: Sacla
Proprietati: Capere in otet de vin Sacla. Ingrediente: capere, otet de vin, sare...
7,95 RON
Producator: Sacla
Capere Sacla in sare 65 gr Proprietati: Capere in sareIngrediente:Capere 80%; sareIncearca si alte produse din gama Sacla..
6,95 RON
Capere Salviani cu sare 90 gr
-13 %
Producator: Salviani
Proprietati: Capere cu sare Salviani. Ingrediente: capere si sare...
6,95 RON 7,95 RON
Afişare 1 - 24 din 74 (4 pagini)