Plata & Livrare


» Cum cumpar produsele?

» Cum cumpar produsele?

 

Navigheaza prin magazinul online folosind mecanismele de filtrare puse la dispozitie. Adauga produsele dorite in cos.

Odata finalizat cosul de cumparaturi, iti vom solicita cateva detalii personale:

1.      adresa de facturare - persoana fizica sau persoana juridica (pentru a putea emite factura)

2.      adresa de livrare a produselor - poti alege sa fie aceeasi cu adresa de facturare sau poti alege una noua

3.      Modalitatea de plata – plata ramburs sau cu card bancar

4.      Dupa fiecare comanda plasata o sa fiti contactat telefonic pentru confirmare comanda si alte detalii.

***Daca intampinati probleme la plasarea comenzii puteti sa ne contactati prin email contact@distribuitorprodusealimentareitalia.ro sau telefonic la numarul 0760.675.591 in zilele lucratoare intre orele 08:00 – 19:00 sau prin Chat-ul Live disponibil pe site

In functie de produsele alese, adresa de livrare si modalitatea de plata se va calcula costul final al transportului. Daca ti-ai facut cont pe site-ul nostru, atunci adresa de facturare si adresa de livrare vor fi memorate in contul tau si nu va trebui sa le mai completezi de fiecare data.

La ultimul pas vei avea posibilitatea sa adaugi cateva comentarii suplimentare la comanda. Introdu aici modelul dorit pentru produsele disponibile in mai multe modele. Poti preciza de asemenea daca doresti un anumit interval orar de livrare etc.

 

Dupa plasarea comenzii veti primi un e-mail de confirmare ce va contine factura proforma.

 

» Cum platesc?

 

› Plata ramburs la livrare

Plata ramburs se face in numerar la, la momentul livrarii pachetului (prin curier sau prin posta)

› Plata cu card bancar

Plata cu card bancar se face simplu si rapid in momentul cand finalizati comanda. Plata cu cardul bancar este securizata si se realizeaza prin serviciul MobilPay. Puteti sa utilizati atat carduri de Debit cat si de Credit.

 

 

» Cum se livreaza produsele?

 

› Termen de livrare

Livrarea se face in termen de 1-4 zile lucratoare oriunde in tara, din momentul confirmarii comenzii. O comanda depusa vineri dimineata se va livra incepand cu urmatoarea saptamana. 

› Cat costa livrarea?

Costul livrarii se afla in momentul in care finalizati comanda. Dupa finalizarii fiecarei comenzii o sa fiti contactat telefonic.

Transport Gratuit la comenzi mai mari de 390 Lei in limita a 20Kg.

Daca, coletul depaseste valoare de 390 de lei si greutatea este de peste 20 kilograme se adauga 1 leu pentru fiecare kilogram in plus!
EXEMPLU:
Valoarea produselor: 390 lei
Greutatea: 27 kg
Valoarea transportului: 1 leu x 7 kg= 7 lei

* valabil doar in aria de acoperire a curieratului!

› Modalitati de livrare?

Livrarea se face prin UrgentCurier, Posta Romana sau la cererea clientului prin alta firma de curierat. La finalizarea comenzii se va calcula o valoarea estimativa pentru transportul prin curier. Dupa lansarea comenzii ve-ti fi contactat telefonic pentru confirmare si definitivarea modalitatii de transport.

 

» Garantia produselor

 

Toate produsele  comercializate de catre site-ul nostru, beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Produsele sunt noi, in ambalajele originale si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte. Garantia se va acorda pentru produse de folosinta indelungata, sub rezerva respectarii conditiilor de valabilitate a garantiei.


Declaram pe propria raspundere ca detinem dreptul de autor asupra tuturor textelor si imaginilor din acest site. Adresa e-mail pentru raportarea incalcarii drepturilor de autor contact@distribuitorprodusealimentareitalia.ro

 

 

» Confidentialitate si date personale

 

Utilizatorul raspunde de veridicitatea datelor introduse in timpul creerii contului si pentru toate activitatile care survin prin accesarea contului si parolei personale. MOCANU C. VASILE INTREPRINDERE INDIVIDUALA nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.

Utilizatorul este de acord ca MOCANU C. VASILE INTREPRINDERE INDIVIDUALA sa prelucreze datele cu caracter personal potrivit prevederilor Legii nr. 677/2001 pe teritoriul României si/sau in strainatate, direct sau prin partenerii contractuali ai MOCANU C. VASILE INTREPRINDERE INDIVIDUALA in scop de marketing, pentru efectuarea de analize statistice si activitati de marketing. Conform Legii nr.677/2001, utilizatorii au in special urmatoarele drepturi: de informare si acces la date, de interventie asupra datelor, de opozitie la colectarea si prelucrarea datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a se adresa justitiei, precum si modalitatile de exercitare ale acestora. Utilizatorii declara ca sunt de accord ca MOCANU C. VASILE INTREPRINDERE INDIVIDUALA sa prelucreze datele lor personale furnizate, potrivit prevederilor Legii nr. 677/2001 si ca au luat la cunostinta de drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 mai sus mentionate.

Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau alte verificari legale, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.


Inregistrare la ANSPDCP 16947 / 2010

 

» Politica de returnare produse

 

Conform legislatiei in vigoare OUG 34/2014, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice.

Astfel, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 14 zile de la solicitarea returului.

Daca produsele sunt returnate intr-o stare in care nu mai pot fi vandute ca si noi, ne rezervam dreptul de a solicita o taxa pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produselor ca second-hand.
 

› Dreptul de retragere

Aveti dreptul de a va retrage din prezentul contract, fara a preciza motivele, pana in momentul in care se confirma telefonic comanda.

Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati prin departamentul de Serviciu Clienti  contact@distribuitorprodusealimentareitalia.ro - cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage comanda, utilizand o declaratie neechivoca prin e-mail.
Modelul formularului de retragere va fi structurat conform exemplului de mai jos:

"Va informez prin prezenta cu privire la retragerea mea din contractul (ID comanda) referitor la vanzarea urmatoarelor produse [nume + id produs] , comandate la data [zi-luna-an] / primite la data de [zi-luna-an]
Nume consumator
Adresa consumator
Data"

Pentru a respecta termenul-limita de retragere este suficient sa trimiteti comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere inainte de confirmarea telefonica a comenzii.

 
 

» Reclamatii

 

Departamentul de customer service va solutiona reclamatiile in cel mai scurt timp.
Reclamatiile se pot solutiona prin e-mail la adresa contact@distribuitorprodusealimentareitalia.ro

Daca aveti probleme legate de o comanda, care nu par a putea fi rezolvate prin email sau cu persoana cu care discutati, puteti lua legatura pentru o conciliere interna gratuita la numarul de telefon: 0760.675.591 sau prin adresa de mail: contact@distribuitorprodusealimentareitalia.ro