Meniu
Cos cumparaturi

Pasta Del Capitano

Producator: Pasta Del Capitano
Apa de gura Pasta Del Capitano pentru copii 6 ani + 250 mlProprietati: Apa de gura Pasta Del Capitano pentru copii antiplaca cu antibacterieni fara alcool. Pasta del Capitano propune dintotdeauna produse pentru igiena orala de incredere si stiintific testate. Apa de gura de fapt nu contine SLS, tric..
11,95 RON
Producator: Pasta Del Capitano
Proprietati: Apa de gura Pasta Del Capitano Whitening-dinti sensibili. Pasta del Capitano propune dintotdeauna produse pentru igiena orala de incredere si stiintific testate. Formulele exclusive si brevetate prezinta o molecula originala continatoare de zinc, dotata cu activitate de curatare si anti..
9,95 RON
Producator: Pasta Del Capitano
Proprietati: Pasta de dinti anti-tartru Pasta del Capitano. Nu contine SLS (sodiu lauril sulfat) triclosan, parabeni si conservanti donatori de formaldehida. Estestudiata pentru o curatare profunda a cavitatii orale, datorita actiunii: pirofosfatilor:-ce protejeaza de formarea tartrului, fluor-pentr..
7,95 RON
Producator: Pasta Del Capitano
Proprietati: Pasta de dinti Baking Soda pentru albire Pasta del Capitano. Daca ph-ul in cavitatea orala este acid, placa dentara prolifereaza. Bicarbonatul de sodiu din aceasta pasta de dinti regleaza ph-ul si ajuta la recapatarea albului natural al dintilor. Unit cu fluorul fortifica smaltul si aju..
5,95 RON
Producator: Pasta Del Capitano
Proprietati: Pasta del Capitano pentru copii + 3 ani este o delicata pasta de dinti gel, studiata special pentru a preveni placa si cariile , aducand fluorul si calciul necesar. Protejarea dintilor de lapte si a gingiilor este foarte importanta pentru a educa copii la o igiena orala corecta si pentr..
12,95 RON
Periuta de dinti Pasta Del Capitano medie Family
-29 %
Producator: Pasta Del Capitano
Proprietati: Periuta de dinti Pasta del Capitano Family este periuta de dinti pentru intreaga familie. Eficienta sa este garantata de d perii moi  si de capul compact ce asigura indepartarea placii si o curatare optima a dintilor si gingiilor. Cap flexibil si compact-pentru o mai buna curatare ..
4,95 RON 6,95 RON
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)