Meniu
Cos cumparaturi

Palmolive

Producator: Palmolive
Gel de dus Nidra  cu lapte si ulei de argan 750 ml Proprietati: Gel de dus hranitor  cu lapte si uei de argan. Imbogatita cu proteine din lapte natural si ulei de argan curata delicat pielea respectand echilibrul natural. Se adapteaza tuturor tipurilor de piele, chiar si pentru cea de..
15,95 RON
Producator: Palmolive
Proprietati: Sapun lichid pentru maini. Ph neutru pentru piele-5,2...
10,95 RON
Producator: Palmolive
Proprietati: Detergent lichid pentru maini Palmolive mangaiere delicata are o formula fara sapun , imbogatita cu extracte 100% de origine naturala de migdale si aloe vera. Contine un amestec unic de igrediente delicate de curatare si un agent hidratant. Testat dermatologic..
10,95 RON
Producator: Palmolive
Proprietati: Formula Nidra sapun lichid imbogatit cu proteine din lapte 100 % naturale are grija delicata de pielea a intregii familii. Zi dupa zi, formula sa cremoasa curata delicat mainile, lasand o senzatie de hidratare si catifelare. Adaptat pentru pielea sensibila si delicata ca cea a copiilor...
8,95 RON
Producator: Palmolive
Proprietati: Sapun solid imbogatit cu lapte de migdale Palmolive...
3,65 RON
Producator: Palmolive
Proprietati: Sapun solid imbogatit cu extract de masline Palmolive...
3,65 RON
Producator: Palmolive
Proprietati: Formula Nidra sapun solid imbogatita cu proteine din lapte 100 % naturale are grija delicata de pielea a intregii familii. Zi dupa zi, spuma sa invaluitoare curata delicat pielea ta, lasand o senzatie de hidratare si catifelare. Adaptat pentru piele sensibila si delicata ca ce..
3,65 RON
Producator: Palmolive
Proprietati: Spuma de baie delicata cu lapte de migdalw Nidra Palmolive. Imbogatita cu proteine din lapte natural si lapte de migdale bio, curata delicat pielea respectand echilibrul natural. Se adapteaza tuturor tipurilor de piele, chiar si pentru cea delicata. Ph neutru pentru piele. Testat dermat..
15,95 RON
Producator: Palmolive
Proprietati: Formula speciala a lui Palmolie clasica creaza o spuma moale si cremoasa ce lasa o senzatie de hidratare pe piele. Este imbogatita cu extract de aloe vera si alte ingrediente cunoscute pentru proprietatile lor hidratante si emoliente. Ajuta la protectia pielii de iritatii cauzate de ras..
13,95 RON
Producator: Palmolive
Proprietati: Formula speciala a lui Palmolie cu mentol creaza o spuma moale si cremoasa care lasa o extraordinara senzatie de prospetime pe pielea ta. Palmolive ajuta la protectia pielii de iritatiile cauzate de ras si te poti rade delicat in fiecare zi. ..
13,95 RON
Afişare 1 - 10 din 10 (1 pagini)