Meniu
Cos cumparaturi

Orphea

Producator: Orphea
Proprietati: Detergent lichid Orphea lana si fibre naturale cu parfum floral 500ml este un detergent  manual si automat pentru rufe delicate, lana, Casmir, matase, lenjerie.Formula speciala cu proteine de grau pentru curatarea si ingrijirea articolelor delicate.Intructiuni de utilizare:manu..
19,95 RON
Producator: Orphea
Proprietati: Emanator Orphea pentru dulapuri mari-parfum de flori. Orphea Salvalana este constituit din emanatori din celuloza pura facute in fabrica elvetiana din cantonul Ticino. Cautatul sau buchet si fructe cu o compozitie pe baza de numeroase ingrediente  extrase din plante si flori, ..
15,95 RON
Producator: Orphea
Proprietati: Folii Orphea pentru sertare si dulapuri-cuisoare de Madagascar. Orphea Salvalana este format din folii din celuloza pura imbibate in fabrica elvetiana situata in Canton Tincino. Cautatul lui buchet cu parfum de cuisoare din Madagascar este fructul unei compozitii pe baza de numeroase in..
15,95 RON
Producator: Orphea
Folii Orphea pentru sertare si dulapuri-lavanda maillette 12 bucProprietati: Folii Orphea pentru sertare si dulapuri-lavanda maillette. Orphea Salvalana este format din folii din celuloza pura imbibate in fabrica elvetiana situata in Canton Tincino. Cautatul lui buchet cu parfum delavanda maillette&..
15,95 RON
Producator: Orphea
Folii Orphea pentru sertare si dulapuri-lemn de cedru 12 bucProprietati: Folii Orphea pentru sertare si dulapuri-lemn de cedru din virginia. Orphea Salvalana este format din folii din celuloza pura imbibate in fabrica elvetiana situata in Canton Tincino. Cautatul lui buchet cu parfum de lemn de cedr..
15,95 RON
Producator: Orphea
Proprietati: Folii Orphea pentru sertare si dulapuri-parfum floral. Orphea Salvalana este format din folii din celuloza pura imbibate in fabrica elvetiana situata in Canton Tincino. Cautatul lui buchet cu parfum este fructul unei compozitii pe baza de numeroase ingrediente extrase din plante si flor..
16,95 RON
Producator: Orphea
Proprietati: Odorizant spray Orphea salvalana cu parfum de flori, datorita parfumului natural de flori,  protejeaza si reamprospateaz paturile, covoarele, perdelele, paltoanele.Instructiuni de utilizare:se pulverizeaza de la o distanta de cca 20cm, lasati apoi tesaturile sa se usuce, inain..
23,95 RON
Producator: Orphea
Proprietati: Spray Orphea anti-acarieni , protejeaza intreaga casa, combate in mod eficient acarienii.Formula sa pe baza de geraniol ajuta la utilizarea acestuia in dormitoare, in dulapuri, pe saltele, perne, canapele, paturi, direct pe haine.Este un produs util pentru dezinfectarea autoturismel..
29,95 RON
Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)