Meniu
Cos cumparaturi

Omia Erboristica

Producator: Omia Erboristica
Crema corp Omia Erboristica cu ulei de migdale 200mlProprietati:Omia Erboristica-crema de corp cu ulei biologic de migdale, extras la rece, catifeleaza si protejeaza pielea delicata, datorita continutului bogat de ulei biologic de migdale.Este ideala pentru pielea uscata.Nu contine siliconi, par..
25,95 RON
Producator: Omia Erboristica
Proprietati:Omia Erboristica-crema de corp cu ulei biologic de argan, extras la rece, catifeleaza si protejeaza pielea delicata, datorita continutului bogat de ulei biologic de argan.Este ideala pentru pielea uscata.Nu contine siliconi, parabeni, coloranti sintetici.Instructiuni de utilizare: Aplica..
25,95 RON
Producator: Omia Erboristica
Ulei de par Omia cu argan 100mlProprietati: Ulei de par Omia cu argan-este un ulei bio ecologic, 0%silicon, coloranti sintetici, hidratant si pentru netezire, pentru par uscat si despicat.Reda parului aspect neted si luminos.Instructiuni de utilizare:Inainte sau dupa samponare, pe langa masca de ..
35,95 RON
Producator: Omia Erboristica
Ulei de par Omia cu seminte de in 100mlProprietati: Ulei de par Omia cu seminte de in-este un ulei bio ecologic, 0%silicon, coloranti sintetici, restructurant, anti-rupere, pentru par deteriorat si fragil.Reda parului volum.Instructiuni de utilizare:Inainte sau dupa samponare, pe langa masca de p..
35,95 RON
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)