Meniu
Cos cumparaturi

Olaz

Producator: Olaz
Proprietati: Crema hidratanta anti-imbatranire regeneranta de noapte Olaz. Crema regeneranta de noapte daruieste dimineata un aspect ca un mini-lifting. Formula sa, cu un complex exclusiv amino-peptidic si ingredientele Olaz, hidrateaza pielea pe durata noptii si favorizeaza reinoirea celulara a sup..
73,00 RON
Producator: Olaz
Proprietati: Crema de fata cu actiune dubla hidrataeaza si protejeaza pentru ten normal/uscat Olaz. Crema hidratanta de zi care: confera hidratarea naturala ceruta de pielea ta lasand-o moale. Protejeaza pielea ajutand la mentinerea hidratarii si in acelasi timp imbunatateste capacitatea pielii..
35,95 RON
Producator: Olaz
Proprietati: Crema de fata cu actiune dubla hidrataeaza si protejeaza pentru ten sensibil Olaz. Crema hidratanta de zi care: confera hidratarea naturala ceruta de pielea ta lasand-o moale. Protejeaza pielea ajutand la mentinerea hidratarii si in acelasi timp imbunatateste capacitatea pielii de a ret..
35,95 RON
Producator: Olaz
Proprietati: Crema anti-imbatranire regeneranta de noapte Olaz. Daruieste fetei in fiecare dimineata aspectul unui mini-lifting . Formula sa cu un exclusiv complex amino-peptidic  si ingredientele Olaz, hidrateaza pielea pe durata noptii si favorizeaza reinoirea celulara a suprafetei pielii. Re..
68,00 RON
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)