Meniu
Cos cumparaturi

Napisan

Producator: Napisan
Proprietati: Aditiv dezinfectant pulbere Napisan cu aciune antibacteriana. In fiecare zi este posibil contactul cu germeni si bacterii in special daca frecventam locuri aglomerate, sau in prezenta animalelor. Un detergent normal curata dar nu dezinfecteaza. Pentru a avea rufe dezinfectate e importan..
32,95 RON
Producator: Napisan
Proprietati: Napisan tablete, datorita formulei eficienta cu oxigen activ, ajuta la indepartarea in profunzime a germenilor si bacteriilor ce intra in contact cu rufele si se inmultesc in numar mare, oferind rufe igienice sigure. Instructiuni d utilizare: In masina de spalat: Introduceti o t..
23,95 RON 25,95 RON
Producator: Napisan
Proprietati: Igienizeaza si indeparteaza petele; eficient pentru rufe albe si colorate; hipoalergenic; aciv si la 30 de grade,elimina germenii si bacteriile in profunzime, elimina mirosurile, protejeaza tesaturile si culorile. Instructiuni de utilizare: Prima data se pune detergentul apoi 2 ..
28,95 RON
Producator: Napisan
Proprietati: Igienizant masina de spalat rufe Napisan. Pentru o masina de spalat curata si igienizata!  Instructiuni d utilizare: 1. Asigurati-va ca nu sunt haine in masina de spalat. 2. Deschideti sticla de Napisan. 3. Varsati o cantitate mica de produs in sertarul pentru detergent ..
27,95 RON
Producator: Napisan
Proprietati: Spray igienizant baie Napisan cu lamaie si menta. Este ideal pentru igiena suprafetelor din baia ta. Formula sa nu lasa reziduri cimice agresive pe suprafete si nu necesita clatire. Adaptat pentru igiena   suprafetele din baie. Indeparteaza 90% din alergeni. Nu utilizati impre..
16,95 RON
Producator: Napisan
Proprietati: Spray igienizant Napisan cu lamaie pentru suprafete. Este ideal pentru igiena suprafetelor din casa ta. Formula sa nu lasa reziduri chimice agresive pe suprafete si nu necesita clatire. Adaptat pentru igiena: scaunelelor, masutele de infasat, frigider, suprafetelor din bucatarie, supraf..
19,95 RON
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)