Meniu
Cos cumparaturi

Mulino Bianco

 Biscuiti Mulino Bianco cu crema de alune si cacao Baiocchi 260gr
-23 %
Producator: Mulino Bianco
Biscuiti Mulino Bianco cu crema de alune si cacao Baiocchi 260gr  Proprietati: Biscuiti Mulino Bianco cu crema de alune si cacao Baiocchi Ingrediente: Biscuite: faina de grau, zahar, grasime vegetala de palmier, oua proaspete, agenti de fermentatie: (bicarbonat de amoniu, carbonat acid ..
9,95 RON 12,95 RON
Producator: Mulino Bianco
Biscuiti Cecille Mulino Bianco 220 gProprietati:   Biscuiti cecille Mulino Bianco . Biscuiti cu cacao si un ingredient special, faina de leguminoase. Noile cecille sunt pregatite cu faina de naut , a care aroma delicata intalneste intensitatea cacaoului si prospetimea portocalei, pentru bi..
14,95 RON
Producator: Mulino Bianco
Proprietati: Biscuiti "Abbracci" Mulino Bianco. Biscuiti cu caco si smantana. Ingrediente: faina de grau, zahar, unt, grasime vegetala de palmier, oua proaspete, cacao 2,4%,smanatana proaspata pasteurizata 1,7%, lapte praf degresat, miere, sare, agenti de crestere (carbonat acid de sodiu, monopot..
11,95 RON 12,95 RON
Producator: Mulino Bianco
Proprietati: Biscuiti "Batticuori" Mulino Bianco. Biscuiti cu caco, lapte integral proaspat pasteurizat si ciocolata. Ingrediente: faina de grau, zahar, unt, grasime vegetala de palmier, amidon de grau, unt, cacao 3,7%, lapte integral proaspat pasteurizat 3,6%, ciocolata 3,1 % (zahar, pasta de ca..
12,95 RON 13,95 RON
Producator: Mulino Bianco
Proprietati: Biscuiti Mulino Bianco "Biscottone" cu lapte proaspat.  Ingrediente: faina de grau 64,6%, zahar, ulei de floarea soarelui, oua proaspete 7%, lapte proaspat pasteurizat 5,3%, unt, zahar brun 3,6%, agenti de crestere (carbonat acid de amoniu, carbonat acid de sodiu), sale, arome.&nb..
19,95 RON
Biscuiti Mulino Bianco "Cuor di Mela" 300 gr
-27 %
Producator: Mulino Bianco
Proprietati: Biscuiti "Cuor di Mela" Mulino Bianco. Biscuiti cu gem de mere. Ingrediente: faina de grau, zahar, gem de mere 24,3% (piure de mere 77,5%, sirop de glucoza-fructoza, glucoza, suc de mere 12,5%, zaar, gelifiant: pectina, corector de aciditate: acid citric), grasime vegetala de palmier..
10,95 RON 14,95 RON
Producator: Mulino Bianco
Proprietati: Biscuiti "Galletti" Mulino Bianco. Biscuiti cu granule de zahar. Ingrediente: faina de grau, zahar, grasime vegetala de palmier, zahar, zahar cristale pentru acoperire 3,7%, agenti de crestere(bicarbonat de sodiu, bicarbonat de amoniu, tartrat monopotasic), lapte praf degresat, lapte..
7,95 RON
Producator: Mulino Bianco
Proprietati: Biscuiti "Girotondi" Mulino Bianco. Biscuiti cu granule de zahar. Ingrediente: faina de grau, zahar, grasime vegetala, amidon de grau, trestie de zahar 3,1%, lapte praf degresat, agenti de crestere: (bicarbonat de amoniu, pirofosfat acid de sodiu, bicarbonat de sodiu), sirop de gluco..
7,95 RON
Biscuiti Mulino Bianco "Macine" 350 gr
-27 %
Producator: Mulino Bianco
Proprietati: Biscuiti "Macine" Mulino Bianco. Biscuiti cu smantana proaspata. Ingrediente: faina de grau, zahar, grasime vegetala de palmier, zahar, amidon de grau, oua proaspete,unt, smantana proaspata pasteurizata 2%, sirop de glucoza, sare, agenti de crestere(bicarbonat de sodiu, tartrat monop..
7,95 RON 10,95 RON
Producator: Mulino Bianco
Proprietati: Biscuiti Mulino Bianco "Nascondini". Biscuiti umpluti cu ciocolata.  Ingrediente: faina de grau, zahar,grasime vegetala de palmier,ciocolata 12,4% (pasta de cacao,zahar,unt de cacao,unt,emulgatori:lecitina din soia),amidon de grau,unt,oua proaspete,cacao,lapte concentrat indulci..
12,95 RON 13,95 RON
Producator: Mulino Bianco
Proprietati: Biscuiti "Rigoli" Mulino Bianco. Biscuiti cu miere italiana. Ingrediente: faina de grau, zahar, grasime vegetala de palmier, lapte praf degresat, oua proaspete, miere italiana 1,5%, agenti de crestere(bicarbonat de amoniu, bicarbonat de sodiu, tartrat monopotasic), sirop de glucoza, ..
9,95 RON 10,95 RON
Producator: Mulino Bianco
Proprietati: Biscuiti "Tarallucci" Mulino Bianco. Biscuiti cu oua proaspete. Ingrediente: faina de grau, zahar, grasime vegetala de palmier, oua proaspete 5%, agenti de crestere(bicarbonat de sodiu, bicarbonat de amoniu, tartrat monopotasic), lapte integral proaspat pasteurizat, sirop de glucoza,..
8,95 RON
Producator: Mulino Bianco
Biscuiti Pannocchie Mulino Bianco 350 grProprietati:. Biscuiti aurii precum soarele sunt acum pregătiți în mod expert, cu mai puțin zahăr și chiar mai multe cereale de porumb. Bune și parfumate pentru a mânca în fiecare zi. Ingrediente: Faina de grau; zahăr; ulei de floarea soarelui; făină de p..
8,95 RON
Producator: Mulino Bianco
Biscuiti “Macine” Mulino Bianco cu smantana proaspata 800gr  Proprietati: Biscuiti "Macine" Mulino Bianco. Biscuiti cu smantana proaspata fara ulei de palmier.Ingrediente: faina de grau 62.5%, zahar, ulei de floarea soarelui, zahar, amidon de grau, oua proaspete 4.7%,unt, smantana pro..
16,95 RON
Producator: Mulino Bianco
Proprietati: Briose Mulino Bianco "Plumcake" preparate cu iaurt. Ingrediente:  faiana de grau, zahar, oua proaspete, ulei si grasimi vegetale de palmier, iaurt de caise 6,2% (iaurt, zahar, piure de caise, arome), agenti de crestere (difosfat disodic, carbonat acid de sodiu, carbonat acid de ..
15,95 RON
Producator: Mulino Bianco
Briose Mulino Bianco CuorCake cu lamaie 210g 6 bucProprietati: Prajitura moale  infasoara o inima moale de crema de lamaie.Ingrediente: Crema de lamaie 49,7% (sirop de glucoza, lapte degresat concentrat indulcit, 8,3% suc de lamaie, unt de cacao, zahar, amidon modificat, ulei de floarea soarelu..
17,95 RON
Crackers integrali Mulino Bianco 500 gr-20 pachete
-25 %
Producator: Mulino Bianco
Proprietati: Crackers integrali Mulino Bianco. Ingrediente: faina de grau integrala 94,7%, (faina de grau 88%, tarate de grau 12%), grasime vegetala, fibra de grau, gluten din grau, agent de crestere: carbonat acid de sodiu, extract de malt de orz si porumb, sare, faina maltata de orz, aroma, dro..
11,95 RON 15,95 RON
Crackers Mulino Bianco cu continut redus de sare 500 gr-20 pachete
-17 %
Producator: Mulino Bianco
Proprietati: Crackers cu continut redus de sare Mulino Bianco. Ingrediente: faina de grau, ulei de palmier, extract de malt de orz si porumb, sare, agent de crestere: carbonat acid de sodiu, faina de malt de orz, drojdie naturala. Poate contine urme de: fructe in coaja, lapte, soia si oua...
9,95 RON 11,95 RON
Crackers Mulino Bianco sarati 500 gr-20 pachete
-17 %
Producator: Mulino Bianco
Proprietati: Crackers sarati Mulino Bianco. Ingrediente: faina de grau, ulei vegetal, sare, extract de malt de orz si porumb, agent de crestere: carbonat acid de sodiu, faina de malt de orz, drojdie naturala. Poate contine urme de: fructe in coaja, lapte, soia si oua...
9,95 RON 11,95 RON
Producator: Mulino Bianco
Proprietati: Grisine crocante "Torinesi" Mulino Bianco. Grisine de tip "00" cu grasime vegetala. Ingrediente: faina de grau de tip "00", grasime vegetala 6,7%, extract de malt de orz si porumb, sare, gris din grau dur, drojdie naturala. Pot contine: fructe in coaja, lapte, susan, soia si oua...
9,95 RON 10,95 RON
Grisine Mulino Bianco clasice 300 gr
-22 %
Producator: Mulino Bianco
Proprietati: Grisine clasice cu grasime vegetala de palmier Mulino Bianco. Ingrediente: faina de grau de tip "0", grasime vegetala de palmier 9,3%, drojdie naturala, sare: extract de malt de orz si porumb. Pot contine: fructe in coaja, lapte, susan, soia si oua...
6,95 RON 8,95 RON
Producator: Mulino Bianco
Merendine Mulino Bianco “Flauti” cu ciocolata-280g-8 bucatiProprietati: merendine Mulino Bianco “flauti” cu ciocolata este o gustare legera ,care nu contine aditivi fara conservanti ,coloranti ,fara grasimi hidrogenate si fara ulei de palmier ,si cu 40% mai putin zahar.Ingrediente: Crema de ciocolat..
15,95 RON
Producator: Mulino Bianco
Merendine Mulino Bianco “Flauti” cu crema de lapte-280g-8bucatiProprietati:Merendine Mulino Bianco “flauti” cu lapte este o gustare lejera,care nu contine aditivi fara conservanti,coloranti,fara grasimi hydrogenate si fara ulei de palmier,si cu 39% mai putin zahar.Ingrediente:Faina de grau,zahar,apa..
15,95 RON
Paine prajita Mulino Bianco "Le Dorate" 315 gr- 36 bucati
-11 %
Producator: Mulino Bianco
Proprietati: Paine prajita "Le Dorate" Mulino Bianco. Paine prajita aurie. Ingrediente: faina de grau, drojdie naturala, grasime vegetala de palmier, zahar, extract de malt de orz si porumb, sare, faina de malt de grau. Poate contine urme de: arahide, fructe cu coaja, lapte, susan, soia si oua...
7,95 RON 8,95 RON
Afişare 1 - 24 din 31 (2 pagini)