Meniu
Cos cumparaturi

Mentadent

Producator: Mentadent
Mentadent Prospetime zilnica cu menta si fluor-100mlProprietati: Nuol Mentadent prospetime zilnica.Pasta de dinti ideata pentru toata familia. Formula sa pe baza de fluor,cu extracte de menta,ajuta la combaterea cariilor,si ofera o prospetime de lunga durata..
10,95 RON
Producator: Mentadent
Proprietati: Pasta de dinti cristale gel Fresh & White Mentadent. Prospetime intensa si dinti mai albi. Formula exclusiva a lui Mentadent Cristale gel Fresh & White mai mult decat sa garanteze curatarea profunda dintotdeauna, combina: un gel de menta pentru o intensa si de durata senzatie de..
14,50 RON
Producator: Mentadent
Proprietati: Pasta de dinti cu microgranule Mentadent. Formula exclusiva a lui Mentadent cu Microgranule contine o combinatie de granule albe moi si granule verzi mai mici, pentru o eficienta in indepartarea placii chiar si in spatiile interdentale. In acelasi timp, citratul de zinc, un agent anti-p..
12,95 RON
Producator: Mentadent
Proprietati: Pasta de dinti Mentadent Kids pentru copii +3 ani. Formula sa delicata respecta gingiile si smaltul dintilor. Contine o doza de fluor adaptata dintilor pentru o protectie eficienta contra cariilor. Are un gust placut de fructe, ales direct de copii. Instructiuni de utilizare: Copii p..
12,95 RON
Producator: Mentadent
Proprietati: Pasta de dinti Mentadent Maximum Protection. Iti ofera cea mai buna protectie Mentadent. Tehnologia inovativa este inspirata de ata dentara si de apa de gura, pentru a-ti da protectie maxima dar oferita de Mentadent. Inspirat de ata dentara, contine microgranule ce actioneaza pentru o c..
15,70 RON
Producator: Mentadent
Proprietati: Noua formula cu micro calciu si fluor activ! Ajuta la combaterea primelor semne a cariilor. Mentadent pentru protectie de carii ajuta la combaterea primelor semne ale cariilor pentru o protectie oprima a intregii familii. Eficienta clinica testata. Formula sa cu microcalciu activ si flu..
14,50 RON
Producator: Mentadent
Proprietati: Pasta de dinti Mentadent White Now pentru dinti albi. Dintii sunt mai albi dupa o singura utilizare. Efect de albire imediata. Actiune progresiva pentru a indeparta petele. Cu fluor,pentru folosire zilnica. Instructiuni de utilizare: Copii pana la 6 ani: utilizati o cantitate mica de..
16,95 RON
Producator: Mentadent
Proprietati: Pasta de dinti Mentadent White System. Nu doar ca iti face zambetul mai luminos, dar ajuta la intarirea smaltului dintilor pentru un zambet in forma zi dupa zi. Formula sa avansata contine White Activator, un complex special ce contine un ingredient folosit in curatarea profesionala, pe..
12,95 RON
Producator: Mentadent
Proprietati: Periuta de dinti pentru copii Mentadent Kids. Protectie, igiena si distractie. Periutade dinti stiudiata pentru copilul dumneavoastra. O periuta mica cu perii moi si mari pentru a curata delicat si a proteja gingiile. In plus cu noile picioruse cu ventuza sa te speli pe dinti va deveni ..
19,50 RON
Producator: Mentadent
Proprietati:Periuta de dinti medie Mentadent. Ca si instrumentele dentistului, manerul cu tripla actiune a fost dezvoltat pentru a permite o mai mare precizie in periere si facilitate de a ajunge la dintii superiori.  Noul sistem de curatare a limbii pentru a indeparta de pe limba bacteriile, u..
13,50 RON
Afişare 1 - 10 din 10 (1 pagini)