Meniu
Cos cumparaturi

Matilde Vicenzi

Producator: Matilde Vicenzi
Biscuiti Matilde Vicenzi  bocconcini cu crema cacao 100 grProprietati : Bocconcini de patiserie umplute cu cremă de ciocolatăIngrediente : cremă de ciocolată  35% (60% ciocolată (zahăr; pastă de cacao; dextroză; pulbere de cacao; emulsionant: lecitină de floarea soarelui); zahăr; ulei de p..
7,95 RON
Producator: Matilde Vicenzi
Bocconcini Matilde Vicenzi cu umplutura de zmeura 90 grProprietati: Matilde Vicenzi Bocconcini-  prajituri de patiserie moi si delicate umplute cu zmeura, realizate cu ingrediente nobile, așa cum este dictat de rețetă tradițională italiană, lucru ce face ca acest desert sa fie un paradis pen..
7,95 RON
Producator: Matilde Vicenzi
Proprietati: Fursecuri asortate Matilde Vicenzi, foietaje umplute cu crema de lapte, ciocolata, unt si gem de zmeura.Ingrediente:pentru fursecurile cu umplutura de lapte:crema de lapte 35%(ulei de palmier, ulei de floarea soarelui), zahar, zer, sirop de glucoza, lapte praf 6%, amidon de grau, le..
47,95 RON
Producator: Matilde Vicenzi
Prajituri asortate Matilde Vicenzi Minivoglie 500gProprietati:Prajituri asortate Matilde Vicenzi “Minivoglie”. O selectie bogata de produse de patisserie,un sortient delicios,prajituri umplute cu crema de ciocolata ,crema de vanilie,umplutura de gem sau biscuit simpli cu unt, totul intr-o cutie de m..
36,95 RON
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)