Meniu
Cos cumparaturi

Listerine

Producator: Listerine
Proprietati: Apa de gura Listerine aparare pentru dinti si gingii cu menta proaspata. Utilizata de 2 ori pe zi, Listerine aparare pentru dinti si gingii cu fluor ofera protectie pentru dinti si gingii mai sanatoase si elimina 99,9% din bacterii in testele de laborator. Este dovedit clinic, Listerine..
28,95 RON
Producator: Listerine
Proprietati: Apa de gura Listerine menta artica. Combate tartrul pentru a preveni petele. Reduce placa, cauzata de tulburarile gingivale. Elimina bacteriile dintre dinti. Improspateaza respiratia pana la 24 de ore.  Instructiuni de utilizare: Eficient mai ales daca este utilizat dimineata si s..
6,95 RON
Producator: Listerine
Proprietati: Apa de gura Listerine menta proaspata. Intareste smaltul pentru a ajuta la prevenirea cariilor. Previne si reduce placa, principala cauza a tulburarilor gingivale. Improspateaza respiratia.  Instructiuni de utilizare: Eficient mai ales daca este utilizat dimineata si seara dupa pe..
6,95 RON
Producator: Listerine
Proprietati: Apa de gura Listerine Fresh. Reduce placa si indeparteaza mai mult de 97% din germeni lasandu-i in urma dupa periere. Instructiuni de utilizare: Particular eficienta daca este folosita dimineata si seara dupa periere, intr-un pahar si clatiti dintii si gingiile pentru 30 de secunde s..
28,95 RON
Producator: Listerine
Proprietati: Apa de gura Listerine Fresh Citrus. Utilizata de doua ori pe zi, Listerine Fresh Citrus protejeaza pentru 24 de ore de placa, improspateaza respiratia si elimina 99,9% din bacterii in testele de laborator. Este dovedit clinic, Listerine Fresh Citrus: Previne si reduce placa, principala ..
28,95 RON
Producator: Listerine
Proprietati: Apa de gura Listerine Tartar Control. Utilizata de 2 ori pe zi, Listerine Tartar Control reduce activ formarea tartrului si elimina 99,9% din bacterii in testele de laborator. Este clinic dovedit, Listerine Tartar Control. Previne si combate tartrul. Previne si reduce placa, chiar si in..
28,95 RON
Producator: Listerine
Proprietati: Apa de gura Listerine Total Care cu menta pura Utilizata de 2 ori pe zi, Listerine Total Care ofera curatare si protectie cu 6 beneficii pentru o igiena orala completa: Reduce placa. Mentine gingiile sanatoase. Intareste dintii contra cariilor. Previne tartrul pentru a ajuta la mentiner..
28,95 RON
Producator: Listerine
Proprietati: Apa de gura Listerine Zero cu menta delicata. Este apa de gura fara alcool, cu gust delicat ce, folosita de 2 ori pe zi: Combate eficient bacteriile cauzate de placa si gingivita. Contine fluor pentru a proteja de carii. Improspateaza respiratia. Instructiuni de utilizare: Pentru a d..
28,95 RON
Producator: Listerine
Proprietati: Apa de gura Listerine Zero cu menta delicata. Combate bacteriile cauzate de placa si gingivita. Contine fluor pentru a proteja de carii. Improspateaza respiratia. Instructiuni de utilizare: Eficient mai ales daca este utilizat dimineata si seara dupa periere. Varsati 20 ml (4 linguri..
6,95 RON
Afişare 1 - 9 din 9 (1 pagini)