Meniu
Cos cumparaturi

Laica

Producator: Laica
Figurine  de ciocolata  Laica  I Tenerotti cu crema de lapte 180gr Proprietati: Figurine  de ciocolata  Laica  I Tenerotti cu crema de lapteIngredinete:ciocolata cu lapte(cacao 28%), zahar, lapte praf 16.5%, pasta de cacao, unt de cacao, zer, lecitina din soi..
13,95 RON
Producator: Laica
Figurine  de ciocolata  Laica Amici Del Prato cu crema de lapte 180gr Proprietati: Figurine  de ciocolata  Laica  Amici Del Prato cu crema de lapte Ingredinete:ciocolata cu lapte(cacao 28%), zahar, lapte praf 16.5%, pasta de cacao, unt de cacao, zer, lecitina din so..
9,95 RON
Producator: Laica
Oua de ciocolata Laica cu alune si cereale 120g Proprietati: Oua de ciocolata Laica cu alune si cereale 120gIngrediente:umplutura 55%; zahar; lapte praf degresat, alune 8%;zer,cereale(faina de orez,faina de porumb, faina de grau,extract de malt,orz,sare,lactoza,lecitina din soia.Extern:45%,zahar,la..
6,95 RON
Producator: Laica
Oua si clopotei de ciocolata Gran Festival Laica 275grProprietati: Oua si clopotei de ciocolata Gran Festival Laica -ciocolata cu lapte si umplutura de alune, oua de ciocolata cu umplutura de crema de lapte, oua de ciocolata cu umplutura de crema de cafea, oua de ciocolata cu lapte si crema de alune..
13,95 RON
Producator: Laica
Praline cu cafea Laica 90 grProprietati :Praline de ciocolată cu lapte (cacao minim 28%) cu umplutură de cafea lichidăIngrediente: Extern (aproximativ 60%); zahăr; lapte integral praf (16,5%); pasta de cacao; unt de cacao; praf de zer; emulgator: lecitină de soia; aroma naturala a vagniliei. Umplere..
8,95 RON
Producator: Laica
Proprietati: Praline de ciocolata cu lapte Laica cu umplutura de caramel Ingrediente:extern 60%:zahar, lapte praf 16.5%, cacao, unt de cacao, zer, lecitina din soia, vanilie;umplutura 40%:sirop de glucoza caramelizat, lapte condensate caramelizat, unt de cocos, arome, lecitina din soia.Poate con..
7,95 RON
Producator: Laica
Praline de ciocolata Laica Boero in forma de inimioare 150 grProprietati: Praline de ciocolata Laica Boero in forma de inimioare cu ciocolata extra fondanta cu cirese si lichiorIngrediente:Praline de ciocolata extra neagra (cacao 50%minim) cu visine intregi si lichior. Exterior (aproximativ 60%): za..
23,95 RON
Producator: Laica
Praline de ciocolata Laica cu lapte  si umplutura de cocos 100g Proprietati: Praline de ciocolata Laica cu lapte  si umplutura de cocos Ingrediente :umplutura 55%; zahar; lapte praf degresat 14%;zer,cereale(faina de orez,faina de porumb, faina de grau,extract de malt,orz,sare,lactoza..
7,95 RON
Producator: Laica
Proprietati: Praline Laica cu ciocolata extra fondanta si umplutura de lichior Cointreau Ingrediente:zahar, cacao, unt de cacao, lecitina din soia, vanilie, umplutura:sirop de glucoza, arome naturale de portocala, concentrate de Cointreau 60%.Poate contine urme de lapte, gluten si alte fructe in..
7,95 RON
Producator: Laica
Proprietati: Praline Laica cu panna cotta si fructe rosii, praline delicioase cu ciocolata extrafondantaIngrediente:extern(55%):zahar, pasta de cacao, unt de cacao, lecitina din soia, aroma naturala de vanilie;umplutura cu panna cotta(30%):zahar, ulei vegetal de palmier, lapte praf, zer, lecitin..
7,95 RON
Producator: Laica
Proprietati: Praline Laica Gianduiotti cu umplutura de crema de alune Ingrediente:cacao 33%, zahar, unt de cacao, alune 15%, lapte praf, lecitina din soia, arome naturale de vanilie, ulei de palmier, alune 8%, zer, lactoza.Poate contine urme de alte fructe in coaja si gluten. Greutate:90gr..
7,95 RON
Producator: Laica
Praline Laica pere si ciocolata 900 grProprietati: Praline extra ciocolată închise cu umplutură de pereIngrediente: Extern (aproximativ 55%), zahăr, pasta de cacao, unt de cacao, emulsionant, lecitină de soia, aromă naturală de vanilie. Umplutură de cremă de cacao (aproximativ 30%): zahăr, uleiuri v..
7,95 RON
Afişare 1 - 12 din 12 (1 pagini)