Meniu
Cos cumparaturi

Knorr

Producator: Knorr
Proprietati: Condiment cuburi Knorr clasic. Fara conservanti. Fara coloranti. Fara grasimi hidrogenate. Doar 0,4% grasimi.. Instructiuni de utilizare: Pentru o "tagliata" gustoasa....1. Preparati un sos amestecand un cub clasic cu ulei de masline. 2. Intindeti sosul pe carne. 3. Preparati carnea ..
4,95 RON
Producator: Knorr
Proprietati: Condiment cuburi Knorr clasic. Fara conservanti. Fara coloranti. Fara grasimi hidrogenate. Instructiuni de utilizare: Pentru o "tagliata" gustoasa....1. Preparati un sos amestecand un cub clasic cu ulei de masline. 2. Intindeti sosul pe carne. 3. Preparati carnea in functie de gust s..
5,95 RON
Producator: Knorr
Condiment cuburi Knorr clasic fara gluten  200 g 20 bucProprietati: Condiment cuburi Knorr clasic. Fara conservanti. Fara coloranti. Fara grasimi hidrogenate. Fara gluten.Ingrediente: sare, grasimi vegetale (palmier, unt de shea,unt de sal), potentiatori de aroma: glutamat monosodic, inosinat d..
7,95 RON
Producator: Knorr
Proprietati: Condiment cuburi Knorr vegetal.Fara conservanti. Fara coloranti. Fara grasimi hidrogenate. Doar 0,4% grasimi.. Instructiuni de utilizare: Pentru un suc de rosii gustos....1. Preparati o prajeala cu usturoi si ceapa. 2. Adaugati pasta de rosii si un cub vegetal. 3. Adaugati sosul pest..
4,95 RON
Producator: Knorr
Proprietati: Condiment pentru supa granulat Clasic Knorr. Ofera o savoare plina retetelor dumneavoastra si este un condiment cu gust lejer datorita continutului scazut de grasimi. Este ideal pentru a aroma retetele in orice moment a prepararii si pentru a prepara o supa buna. Este usor de folosit da..
10,95 RON
Producator: Knorr
Proprietati: Condiment pentru supa granulat cu pui Knorr. Ofera o savoare plina retetelor dumneavoastra si este un condiment cu gust lejer datorita continutului scazut de grasimi. Este ideal pentru a aroma retetele in orice moment a prepararii si pentru a prepara o supa buna. Este usor de folosit da..
10,95 RON
Producator: Knorr
Proprietati: Condiment pentru supa granulat cu verdeata Knorr. Ofera o savoare plina retetelor dumneavoastra si este un condiment cu gust lejer datorita continutului scazut de grasimi. Este ideal pentru a aroma retetele in orice moment a prepararii si pentru a prepara o supa buna. Este usor de folos..
10,95 RON
Producator: Knorr
Proprietati: Condiment pentru supa Knorr granulat Ricco. Fara conservanti. Fara grasimi hidrogenate. Fara gluten.Instructiuni de utilizare: Pentru aroma: distribuiti direct pe mancare pe durata prepararii. Pentru supa: dizolvati continutul unei doze in jumatate de litru de apa. Preparat pe..
10,95 RON
Producator: Knorr
Proprietati: Orez instant "Alla Milanese" Knorr. Experienta Knorr prepara si combina cu armonia inteleapta ingrediente naturale si atent selectionate: astfel se naste calitatea unica a orezului  Knorr unde naturaletea si gustul autentic se regasesc pentru a-ti oferi retete irezistibile, fara gl..
6,95 RON
Producator: Knorr
Proprietati: Orez instant "Alla Pescatora" Knorr. Experienta Knorr prepara si combina cu armonia inteleapta ingrediente naturale si atent selectionate: astfel se naste calitatea unica a orezului  Knorr unde naturaletea si gustul autentic se regasesc pentru a-ti oferi retete irezistibile, fara g..
6,95 RON
Producator: Knorr
Proprietati: Orez instant cu anghinare Knorr. Experienta Knorr prepara si combina cu armonia inteleapta ingrediente naturale si atent selectionate: astfel se naste calitatea unica a orezului  Knorr unde naturaletea si gustul autentic se regasesc pentru a-ti oferi retete irezistibile, fara gluta..
6,95 RON
Producator: Knorr
Proprietati: Orez instant cu ciuperci Porcini Knorr. Experienta Knorr prepara si combina cu armonia inteleapta ingrediente naturale si atent selectionate: astfel se naste calitatea unica a orezului  Knorr unde naturaletea si gustul autentic se regasesc pentru a-ti oferi retete irezistibile, far..
6,95 RON
Producator: Knorr
Proprietati: Orez instant cu creveti Knorr. Experienta Knorr prepara si combina cu armonia inteleapta ingrediente naturale si atent selectionate: astfel se naste calitatea unica a orezului  Knorr unde naturaletea si gustul autentic se regasesc pentru a-ti oferi retete irezistibile, fara glutama..
6,95 RON
Producator: Knorr
Proprietati: Orez instant cu dovlecel Knorr. Experienta Knorr prepara si combina cu armonia inteleapta ingrediente naturale si atent selectionate: astfel se naste calitatea unica a orezului  Knorr unde naturaletea si gustul autentic se regasesc pentru a-ti oferi retete irezistibile, fara glutam..
6,95 RON
Producator: Knorr
Proprietati: Orez instant "Parmigiana" Knorr. Instructiuni de utilizare: Varsati continutul pungii in jumatate de litru de apa rece (2 pahare si jumatate pahare de bucatarie). Amestecati si aduceti-o la fierbere. Preparati la foc mediu, fara capac, pentru circa 15 minute, pana cand toat..
6,95 RON
Producator: Knorr
Proprietati: Orez instant cu rosii Knorr. Experienta Knorr prepara si combina cu armonia inteleapta ingrediente naturale si atent selectionate: astfel se naste calitatea unica a orezului  Knorr unde naturaletea si gustul autentic se regasesc pentru a-ti oferi retete irezistibile, fara glutamat ..
6,95 RON
Producator: Knorr
Proprietati: Orez instant Knorr cu rosii si ciuperci porcini. Experienta Knorr prepara si combina cu armonia inteleapta ingrediente naturale si atent selectionate: astfel se naste calitatea unica a orezului  Knorr unde naturaletea si gustul autentic se regasesc pentru a-ti oferi retete irezisti..
6,95 RON
Producator: Knorr
Proprietati: Orez instant cu sofran si ciuperci Knorr. Experienta Knorr prepara si combina cu armonia inteleapta ingrediente naturale si atent selectionate: astfel se naste calitatea unica a orezului  Knorr unde naturaletea si gustul autentic se regasesc pentru a-ti oferi retete irezistibile, f..
6,95 RON
Producator: Knorr
Proprietati: Orez instant cu spanac Knorr. Experienta Knorr prepara si combina cu armonia inteleapta ingrediente naturale si atent selectionate: astfel se naste calitatea unica a orezului  Knorr unde naturaletea si gustul autentic se regasesc pentru a-ti oferi retete irezistibile, fara glutamat..
6,95 RON
Producator: Knorr
Proprietati: Orez instant cu sparanghel Knorr. Experienta Knorr prepara si combina cu armonia inteleapta ingrediente naturale si atent selectionate: astfel se naste calitatea unica a orezului  Knorr unde naturaletea si gustul autentic se regasesc pentru a-ti oferi retete irezistibile, fara glut..
6,95 RON
Producator: Knorr
Orez Instant Knorr cu trufa 175 gProprietati: Orez instant Knorr cu trufa. Experienta Knorr prepara si combina cu armonia inteleapta ingrediente naturale si atent selectionate: astfel se naste calitatea unica a orezului  Knorr unde naturaletea si gustul autentic se regasesc pentru a-ti oferi re..
6,95 RON
Afişare 1 - 21 din 21 (1 pagini)