Meniu
Cos cumparaturi

Grisbi

Producator: Grisbi
Proprietati:Biscuiti fara gluten Grisbi cu crema de lamaie. Ingrediente: zahar, ulei  vegetal (ulei de floarea soarelui, cocos), faina de orez, amidon de cartofi, oua, unt de cacao, lactoza, proteine din lapte, lapte praf degresat, suc de lamaie, emulgatori: lecitina din floarea soarelui, ..
14,95 RON
Producator: Grisbi
Biscuiti Grisbi cu ciocolata fara gluten 150 gProprietati: Biscuiti umpluti cu crema fina de ciocolata (40%) fara gluten.Ingrediente: zahar, uleiuri vegetale de floarea-soarelui si cocos, faina de orez, amidon de porumb, cacao 9%, amidon din cartofi, oua, unt de cacao, amidon modificat, proteine din..
13,95 RON
Producator: Grisbi
Proprietati: Biscuiti Grisbi cu crema de alune. Gustati proaspeti de la frigider. Ingrediente: faina de grau, zahar, margarina vegetala (ulei de palmier, apa), uleiuri vegetale de palmier si floarea soarelui, pasta de alune 16% in crema, lapte praf integral, sirop de glucoza, oua,cacao, unt,amido..
9,95 RON 10,95 RON
Producator: Grisbi
Biscuiti Grisbi cu crema de cafea 150grProprietati: Biscuiti Grisbi cu crema de cafea(40%).Gustati proaspeti de la frigider.Ingrediente: faina de grau, zahar, margarina vegetala (ulei de palmier, apa), uleiuri vegetale de palmier si floarea soarelui, cacao,cafea macinata(5%) in crema, s..
9,95 RON 10,95 RON
Producator: Grisbi
Proprietati: Biscuiti Grisbi cu crema de cocos.Gustati proaspeti de la frigider. Ingrediente: faina de grau, zahar, uleiuri vegetale de palmier si floarea soarelui, lapte praf integral, sirop de glucoza, oua, cacao, amidon de porumb, amidon de grau, lapte de cocos deshidratat 5% in crema (lapt..
9,95 RON 10,95 RON
Producator: Grisbi
Proprietati: Biscuiti Grisbi cu crema de lamaie.Gustati proaspeti de la frigider. Ingrediente: faina de grau, zahar, margarina vegetala (ulei de palmier, apa), uleiuri vegetale de palmier si floarea soarelui, lapte praf integral, sirop de glucoza, oua, amidon de grau, amidon de porumb, unt, galbe..
9,95 RON 10,95 RON
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)