Meniu
Cos cumparaturi

Gliss

Producator: Gliss
Proprietati: Noua formula cu substante identice cu cele a parului , repara cu precizie si umple zonele cele mai deteriorate. Formula de netezire contine bambu si extracte de orhidee. Rezultate dovedite: pieptanare perfecta, par mai neted pana la 48 de ore. Instructiuni de utilizare: Masati del..
16,50 RON
Producator: Gliss
Proprietati: Noua formula cu substante identice cu cele a parului , repara cu precizie si umple zonele cele mai deteriorate. Formula cu matase fluida . Rezultate dovedite: pieptanare perfecta, catifelare si luciu extraordinar. Instructiuni de utilizare: Masati delicat pe parul umed dupa f..
16,50 RON
Producator: Gliss
Proprietati: Noua formula cu substante identice cu cele a parului , repara cu precizie si umple zonele cele mai deteriorate. Ai parul deteriorat, uscat? Gliss reparare suprema- formula repara daunele capilareexterne. Rezultate dovedite: Pieptanare perfecta si par mai rezistent. Reconstructie a struc..
16,50 RON
Producator: Gliss
Gliss balsam pentru par slabit si deteriorat-200mlProprietati:Balsamul de par gliss de la Testanera,este ideal pentru parul slabit si deteriorat.Parul este expus zilnic la factori ce deterioreaza cele mai profunde straturi ,in asa fel parul devine slab.Este necesara o solutie care sa patrunda si car..
13,95 RON
Producator: Gliss
Proprietati: Inovatia de reparare cu 3xkeratina lichida. Noua formula, cu substante identice cacele ale parului, repara cu precizie daunele si umple zonele cele mai deteriorate. Gliss Reparare Suprema. Formula repara daunele capilare extreme. Rezultate dovedite: Reconstruiestestructura capilara-pana..
13,95 RON
Producator: Gliss
Testanera Gliss pentru par lung uscat-250 mlProprietati: Testanera gliss sampon pentru par lung deteriorate si uscat,hranire intensa,rezistenza mai mare,magnifici pana la varfuri.Parul fara contributia proteinelor nu rezista daunelor,se rupe si nu creste in lungime. Este necesar sa se recostruiasca ..
13,95 RON
Producator: Gliss
Testanera Gliss sampon pentru par cret-250 mlProprietati:Testanera gliss sampon pentru par cret,rebel, cu extract de lotus. Parul tau este cret,aspru indomabili,acesta este un semn al cuticulelor capilare deteriorate.Suprafata parului este dura,neregulata si necesita o solutie de netezire. Formulele..
13,95 RON
Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)