Meniu
Cos cumparaturi

Gallo

Producator: Gallo
Proprietati: Amestec de 3 cereale: orez, grau si orz Gallo. Pentru o alimentatie variata, echilibrata si bogata de savoare Gallo iti propune 3 cereale, un amestec de orez, grau si orz selectionate cu grija. # cereale ajuta la echilibrul natural al corpului tau pentru ca: contine mai multa fibra deca..
17,95 RON
Producator: Gallo
Proprietati: Orez "Blond"Gallo pentru salate. Blond pentru salate este ideal pentru salate proaspete de orez pentru a fi mancate in orice moment al anului, multumita boabelor bogate de savoare si mereul al dente. Chiar si dupa cateva zile, raman tari si separate ca si cum ar fi abia pregatite.&..
15,95 RON
Orez Gallo "Arborio" cu boabe mari 1kg
-10 %
Producator: Gallo
Proprietati: Orez "Arborio" cu boabe mari Gallo. Riserva Gallo reprezinta o selectie a varietatilor cele mai pretioase ideale pentru a pregati rizoto extraordinar, pentru ca alege boabele cele mai bune provenite doar din campuri de orez lombard, zona de excelenta a orezului...
17,95 RON 19,95 RON
Producator: Gallo
Proprietati: Orez "Carnaroli" cu boabe fine Gallo. Riserva Gallo reprezinta o selectie a varietatilor cele mai pretioase ideale pentru a pregati rizoto extraordinar, pentru ca alege boabele cele mai bune provenite doar din campuri de orez lombard, zona de excelenta a orezului...
18,95 RON
Producator: Gallo
Proprietati: Orez Gallo prefiert boabe perfecte si corpolente. Multumita naturalului si anticului tratament cu vapori la care este supus, orezul prefiert: nu se arde: boabele au prepararea perfecta si sunt ideale pentru risotto meeu perfect. Pastreaza toate proprietatile hranitoare a boabelor si se ..
15,95 RON
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)