Meniu
Cos cumparaturi

Franck Provost

 Fixativ Franck Provost Extra-Forte 48H 300 ml
-21 %
Producator: Franck Provost
Proprietati: De peste 40 de ani Frank Provost si timul sau lucreaza in spatele scenei celor mai renumite studiouri fotografice.”Deoarece orce femeie poate obtine rezultate incredibile chiar si acasa,am creat linia profesionala de styling inspirata de tehnicele mele”. Formula speciala a particulelor ..
29,95 RON 37,95 RON
Producator: Franck Provost
Proprietati: Fixativ de par profesional finisaj perfect fixare puternica Franck Provost. Spray-ul fixativ profesional , aprobat in centrul tehnic, a fost conceput pentru a mentine coafura 24 de ore, in completul respect pentru parul dumneavoastra. Este perfect adaptat pentru coafurile ridicate si ad..
45,00 RON
Spray fixativ par Franck Provost profesional fixare puternica 300 ml
-21 %
Producator: Franck Provost
Proprietati: Spray fixativ par Franck Provost profesional fixare puternica. Pentru voi, am creat noua linie de styling profesional, adaptat pentru a crea un rezultat de calitatepe coafura dumneavoastra in casa. Instructiuni de utilizare: Procedati cu pieptanarea cu o perie rotunda. Aplicati apoi ..
29,95 RON 37,95 RON
Producator: Franck Provost
Proprietati: Fixativ de par profesional fixare extra-puternica Franck Provost. Spray-ul fixativ profesional , aprobat in centrul tehnic, a fost conceput pentru a mentine coafura 24 de ore, in completul respect pentru parul dumneavoastra. Este perfect adaptat pentru finisajul tunsoarea scalata si fil..
45,00 RON
Producator: Franck Provost
Proprietati: Fixativ de par profesional fixare extra-puternica Franck Provost. Spray-ul fixativ profesional , aprobat in centrul tehnic, a fost conceput pentru a mentine coafura 24 de ore, in completul respect pentru parul dumneavoastra. Este perfect creat pentru a crea un volum intens de la radacin..
45,00 RON
Producator: Franck Provost
Proprietati: Spuma de par profesionala, aprobata de centrul tehnic, a fost conceputa pentru a mentine o periere perfecta pentru 24 de ore, in complet respect pentru parul dumneavoastra. Faciliteaza coafarea. Pentru o utilizare optima folositi spuma pe parul umed. Instructiuni de utilizare: Procedat..
45,00 RON
Producator: Franck Provost
Proprietati: Spuma de par profesionala, aprobata de centrul tehnic, a fost conceputa pentru crea un volum ultra lejer pentru 24 de ore, in completul respect pentru parul dumneavoastra. Formula este perfect echilibrata pentru a aduce tonus pentru parul plat si fin. Pentru o folosire optima utilizati ..
45,00 RON
Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)