Meniu
Cos cumparaturi

Felce Azzurra

Producator: Felce Azzurra
Antiperspirant Felce Azzurra clasic 150 ml Proprietati: Spray antiperspirant Felce Azzurra clasic. Formula hidra talc lasa pielea proaspata timp de 48 de ore. Produsul nu contine alcool si nu pateaza hainele, eliberand totodata un parfum delicat pe piele.Greutate:  150 ml..
15,95 RON
Producator: Felce Azzurra
Antiperspirant Felce Azzurra cu ceai alb 150 ml Proprietati: Spray antiperspirant Felce Azzurra Skin Care. Formula hidra talc cu ceai alb  lasa pielea proaspata si catifelata  timp de 48 de ore. Produsul nu contine alcool si nu pateaza hainele, eliberand totodata un parfum delicat pe ..
15,95 RON
Producator: Felce Azzurra
Antiperspirant Felce Azzurra cu lapte hidratant 150 ml Proprietati:  Deodorant antiperspirant Felce Azzurra cu formula Idratalc care contine lapte hidratant, care lasa pielea moale si catifelata pana la 48 de ore. Produsul nu contine alcool si nu pateaza hainele, eliberand totodata un parf..
15,95 RON
Producator: Felce Azzurra
Antiperspirant Felce Azzurra proaspat 150 ml Proprietati: Spray antiperspirant Felce Azzurra proaspat. Formula hidra talc cu aloe care lasa pielea proaspata timp de 48 de ore. Produsul nu contine alcool si nu pateaza hainele, eliberand totodata un parfum delicat pe piele.Greutate:150 ml..
15,95 RON
Apa pentru fierul de calcat Felce Azzurra parfumata 1 L
-20 %
Producator: Felce Azzurra
Proprietati: Apa pentru fierul de calcat concentrata parfumata Felce Azzurra mai mult decat sa faciliteze calcarea , face incapaerea proaspata si parfumata si ofera hainelor calcate o prospetime de durata. Trebuie diluata cu apa distilata pentru a proteja fierul de calcat de depozitele de calcar car..
7,95 RON 9,95 RON
Producator: Felce Azzurra
Aparat electric si odorizant clasic Felce Azzurra – 20 mlProprietati: Aparat electric  si odorizant de la Felce Azzurra ,parfum clasic.Incearca si alte produse din vasta gama Felce Azzurra...
25,95 RON
Producator: Felce Azzurra
Proprietati: Apretul lejer parfumat, datorita formulei  cu amidon de porumb da tuturor rufelor un apret lejer si natural, revitalizand tesaturile si oferind prospetime hainelor. Patrunzand in tesatura face calcatul mult mai usor chiar si al hainelor dificil de calcat.Poate fi utilizat atat pe t..
13,95 RON
Producator: Felce Azzurra
Balsam  Mon Amour  concentrat Blu mare 26 spalari-650 mlProprietati: Descopera noua formula Mon Amour care va lasa rufele tale catifelate, cu un miros proaspat ce va persista timp de 10 saptamani.Instructiuni de utilizare:  Pentru 4-5kg de rufe se adauga  25ml de produs, pentru 6..
9,95 RON 10,95 RON
Balsam concentrat copii dulce mangaiere Felce Azzurra – 600ml
-18 %
Producator: Felce Azzurra
Balsam concentrat copii dulce mangaiere Felce Azzurra – 600mlProprietati: Balsam de rufe concentrat Felce Azzurra,hipoalergenic ,pentru copii. 24 de spalari.Incearca si alte produse din gama Felce Azzurra ...
8,95 RON 10,95 RON
Balsam concentrat de rufe Felce Azzurra cocco si tiare 24 spalari 600ml
-18 %
Producator: Felce Azzurra
Balsam concentrat de rufe Felce Azzurra cocco si tiare 24 spalari 600mlProprietati: Formula concentrata.Balsam de rufe formula puternica de lunga durata,  ce lasa tesatura moale si parfumata.Formula sa ofera rufelor tale o mangaiere moale, in timp ce mireasma datorata nucii de cocos, Tiarèi, ma..
8,95 RON 10,95 RON
Producator: Felce Azzurra
Balsam concentrat Mon Amour cu argan 26 spalari  650 ml Proprietati: Balsam de rufe concentrat Mon Amour cu argan.Instructiuni de utilizare:  Pentru 4-5kg de rufe se adauga  25ml de produs, pentru 6-7 kg se adauga 35ml produse, pentru spalarea manuala in 10L de apa se dizolva 10 ..
9,95 RON
Producator: Felce Azzurra
Balsam concentrat Mon Amour nero  26 spalari 650 ml Proprietati: Balsam de rufe concentrat nero seduzione.Instructiuni de utilizare:  Pentru 4-5kg de rufe se adauga  25ml de produs, pentru 6-7 kg se adauga 35ml produse, pentru spalarea manuala in 10L de apa se dizolva 10 ml de pr..
9,95 RON
Balsam de rufe concentrat Felce Azzurra argan si vanilie  600 ml -24spalari
-18 %
Producator: Felce Azzurra
Balsam de rufe concentrat Felce Azzurra argan si vanilie 600 ml -24spalariProprietati: Din experienta parfumurilor Paglieri se naste parfumul Felce Azurra pentru hainele tale. Exclusivele sale capsule lasa pe hainele tale notele inconfundabile Felce Azzurra ce se unesc cu pretioasele esente inspirat..
8,95 RON 10,95 RON
Balsam de rufe concentrat Felce Azzurra crin si musc alb 600 ml -24spalari
-18 %
Producator: Felce Azzurra
Balsam de rufe concentrat Felce Azzurra crin si musc alb 600 ml -24spalariProprietati: Din experienta parfumurilor Paglieri se naste parfumul Felce Azurra pentru hainele tale. Exclusivele sale capsule lasa pe hainele tale notele inconfundabile Felce Azzurra ce se unesc cu pretioasele esente inspirat..
8,95 RON 10,95 RON
Balsam de rufe concentrat lavanda si iris Felce Azzurra -600 ml
-18 %
Producator: Felce Azzurra
Balsam de rufe concentrat lavanda si iris Felce Azzurra -600 ml Proprietati: Balsam de rufe concentrat Felce azzurra cu Lavanda si iris. 24 de spalari.Incearca si alte produse din gama Felce Azzurra ..
8,95 RON 10,95 RON
Balsam de rufe concentrat trandafir si flori de lotus Felce Azzurra – 600ml
-18 %
Producator: Felce Azzurra
Balsam de rufe concentrat trandafir si flori de lotus Felce Azzurra – 600ml Proprietati: Balsam de rufe concentrat Felce Azzurra ,cu trandafir si flori de lotus.24 de spalariIncearca si alte produse din gama Felce Azzurra...
8,95 RON 10,95 RON
Producator: Felce Azzurra
Proprietati: Balsamul de rufe "Viata proaspata" multumita formulei speciala , respecta hainele imbracate mai mult timp neutralizand mirosul de transpiratie, fum si bucatarie. Lasa tesaturile placut catifelate, proaspete si parfumate. Folosirea continua si si prelungit mareste eficienta anti-transpir..
13,95 RON
Producator: Felce Azzurra
Balsam de rufe Felce Azzurra concentrat cu orhidee neagra 24 spalari 600mlProprietati: Felce Azzurra balsam de rufe  cu orhidee neagra. Lasa-te surprinsa de noua esenta a misterului cu balsamul de rufe cu orhidee neagra. Respira parfumul intrigant infasurat intr-un farmec neobisnuit si descoper..
9,95 RON
Producator: Felce Azzurra
Balsam de rufe Felce Azzurra cu chihlimbar si vanilie 3L 45spalariProprietati: Din experienta parfumurilor Paglieri se naste parfumul Felce Azurra pentru hainele tale. Exclusivele sale capsule lasa pe hainele tale notele inconfundabile Felce Azzurra ce se unesc cu pretioasele esente inspirate de alt..
20,95 RON
Producator: Felce Azzurra
Balsam de rufe Felce Azzurra cu parfum proaspat  3L 45spalariProprietati: Din experienta parfumurilor Paglieri se naste parfumul Felce Azurra pentru hainele tale. Exclusivele sale capsule lasa pe hainele tale notele inconfundabile Felce Azzurra ce se unesc cu pretioasele esente inspirate de alt..
20,95 RON
Producator: Felce Azzurra
Proprietati: Balsamul de rufe Felce Azzurra parfumeaza pe durata indelungata rufele si le lasa placut catifelate. Instructiuni de utilizare: In masina de spalat: pentru 4-5 kg de rufe-66 ml de balsam, 6-7 kg de rufe- 88 ml de balsa. Pentru spalare manuala: 26 ml de balsam la 10 litri de apa...
13,95 RON
Producator: Felce Azzurra
Proprietati: Balsamul de rufe Felce Azzurra cu trandafir si floare de lotus parfumeaza pe durata indelungata rufele si le lasa placut catifelate. Instructiuni de utilizare: In masina de spalat: pentru 4-5 kg de rufe-66 ml de balsam, 6-7 kg de rufe- 88 ml de balsa. Pentru spalare manuala: ..
13,95 RON
Producator: Felce Azzurra
Balsam de rufe Felce Azzurra cu vanilie si chihlimbar 2L 30 spalariProprietati: Balsamul de rufe Felce Azzura cu vanilie si chihlimbar parfumeaza pe durata indelungata rufele si le lasa placut catifelate.Instructiuni de utilizare: In masina de spalat: pentru 4-5 kg de rufe-66 ml de balsam, 6-7 ..
13,95 RON
Producator: Felce Azzurra
Proprietati: Balsamul de rufe parfumat lasa hainele parfumate si catifelate: garanteaza o igiena totala si multumita aditivului "calcare usoara" faciliteaza operatiunea de calcare. Instructiuni de utilizare: Spalare in masina de spalat: pentru 4-5 kg de rufe 66 ml de produs, pentru 6-7 kg de rufe..
13,95 RON
Afişare 1 - 24 din 89 (4 pagini)