Meniu
Cos cumparaturi

Felce Azzurra

Apa pentru fierul de calcat Felce Azzurra parfumata 1 L
-20 %
Producator: Felce Azzurra
Proprietati: Apa pentru fierul de calcat concentrata parfumata Felce Azzurra mai mult decat sa faciliteze calcarea , face incapaerea proaspata si parfumata si ofera hainelor calcate o prospetime de durata. Trebuie diluata cu apa distilata pentru a proteja fierul de calcat de depozitele de calcar car..
7,95 RON 9,95 RON
Producator: Felce Azzurra
Aparat electric si odorizant clasic Felce Azzurra – 20 mlProprietati: Aparat electric  si odorizant de la Felce Azzurra ,parfum clasic.Incearca si alte produse din vasta gama Felce Azzurra...
25,95 RON
Producator: Felce Azzurra
Proprietati: Apretul lejer parfumat, datorita formulei  cu amidon de porumb da tuturor rufelor un apret lejer si natural, revitalizand tesaturile si oferind prospetime hainelor. Patrunzand in tesatura face calcatul mult mai usor chiar si al hainelor dificil de calcat.Poate fi utilizat atat pe t..
13,95 RON
Producator: Felce Azzurra
Balsam  Mon Amour  concentrat Blu mare 26 spalari-650 mlProprietati: Descopera noua formula Mon Amour care va lasa rufele tale catifelate, cu un miros proaspat ce va persista timp de 10 saptamani.Instructiuni de utilizare:  Pentru 4-5kg de rufe se adauga  25ml de produs, pentru 6..
9,95 RON 10,95 RON
Balsam concentrat copii dulce mangaiere Felce Azzurra – 600ml
-18 %
Producator: Felce Azzurra
Balsam concentrat copii dulce mangaiere Felce Azzurra – 600mlProprietati: Balsam de rufe concentrat Felce Azzurra,hipoalergenic ,pentru copii. 24 de spalari.Incearca si alte produse din gama Felce Azzurra ...
8,95 RON 10,95 RON
Producator: Felce Azzurra
Balsam concentrat de rufe Felce Azzurra cocco si tiare 24 spalari 600mlProprietati: Formula concentrata.Balsam de rufe formula puternica de lunga durata,  ce lasa tesatura moale si parfumata.Formula sa ofera rufelor tale o mangaiere moale, in timp ce mireasma datorata nucii de cocos, Tiarèi, ma..
8,95 RON
Balsam de rufe concentrat Felce Azzurra argan si vanilie  600 ml -24spalari
-18 %
Producator: Felce Azzurra
Balsam de rufe concentrat Felce Azzurra argan si vanilie 600 ml -24spalariProprietati: Din experienta parfumurilor Paglieri se naste parfumul Felce Azurra pentru hainele tale. Exclusivele sale capsule lasa pe hainele tale notele inconfundabile Felce Azzurra ce se unesc cu pretioasele esente inspirat..
8,95 RON 10,95 RON
Balsam de rufe concentrat Felce Azzurra crin si musc alb 600 ml -24spalari
-18 %
Producator: Felce Azzurra
Balsam de rufe concentrat Felce Azzurra crin si musc alb 600 ml -24spalariProprietati: Din experienta parfumurilor Paglieri se naste parfumul Felce Azurra pentru hainele tale. Exclusivele sale capsule lasa pe hainele tale notele inconfundabile Felce Azzurra ce se unesc cu pretioasele esente inspirat..
8,95 RON 10,95 RON
Balsam de rufe concentrat lavanda si iris Felce Azzurra -600 ml
-18 %
Producator: Felce Azzurra
Balsam de rufe concentrat lavanda si iris Felce Azzurra -600 ml Proprietati: Balsam de rufe concentrat Felce azzurra cu Lavanda si iris. 24 de spalari.Incearca si alte produse din gama Felce Azzurra ..
8,95 RON 10,95 RON
Balsam de rufe concentrat trandafir si flori de lotus Felce Azzurra – 600ml
-18 %
Producator: Felce Azzurra
Balsam de rufe concentrat trandafir si flori de lotus Felce Azzurra – 600ml Proprietati: Balsam de rufe concentrat Felce Azzurra ,cu trandafir si flori de lotus.24 de spalariIncearca si alte produse din gama Felce Azzurra...
8,95 RON 10,95 RON
Producator: Felce Azzurra
Proprietati: Balsamul de rufe "Viata proaspata" multumita formulei speciala , respecta hainele imbracate mai mult timp neutralizand mirosul de transpiratie, fum si bucatarie. Lasa tesaturile placut catifelate, proaspete si parfumate. Folosirea continua si si prelungit mareste eficienta anti-transpir..
13,95 RON
Producator: Felce Azzurra
Balsam de rufe Felce Azzurra concentrat cu orhidee neagra 24 spalari 600mlProprietati: Felce Azzurra balsam de rufe  cu orhidee neagra. Lasa-te surprinsa de noua esenta a misterului cu balsamul de rufe cu orhidee neagra. Respira parfumul intrigant infasurat intr-un farmec neobisnuit si descoper..
9,95 RON
Producator: Felce Azzurra
Proprietati: Balsamul de rufe Felce Azzurra parfumeaza pe durata indelungata rufele si le lasa placut catifelate. Instructiuni de utilizare: In masina de spalat: pentru 4-5 kg de rufe-66 ml de balsam, 6-7 kg de rufe- 88 ml de balsa. Pentru spalare manuala: 26 ml de balsam la 10 litri de apa...
13,95 RON
Producator: Felce Azzurra
Proprietati: Balsamul de rufe Felce Azzurra cu trandafir si floare de lotus parfumeaza pe durata indelungata rufele si le lasa placut catifelate. Instructiuni de utilizare: In masina de spalat: pentru 4-5 kg de rufe-66 ml de balsam, 6-7 kg de rufe- 88 ml de balsa. Pentru spalare manuala: ..
13,95 RON
Producator: Felce Azzurra
Balsam de rufe Felce Azzurra cu vanilie si chihlimbar 2L 30 spalariProprietati: Balsamul de rufe Felce Azzura cu vanilie si chihlimbar parfumeaza pe durata indelungata rufele si le lasa placut catifelate.Instructiuni de utilizare: In masina de spalat: pentru 4-5 kg de rufe-66 ml de balsam, 6-7 ..
13,95 RON
Producator: Felce Azzurra
Proprietati: Balsamul de rufe parfumat lasa hainele parfumate si catifelate: garanteaza o igiena totala si multumita aditivului "calcare usoara" faciliteaza operatiunea de calcare. Instructiuni de utilizare: Spalare in masina de spalat: pentru 4-5 kg de rufe 66 ml de produs, pentru 6-7 kg de rufe..
13,95 RON
Producator: Felce Azzurra
Proprietati: Balsamul de rufe Felce Azzurra lavanda si iris este o creatie olfactiva unica, cu caracterul si personalitatea semnata Felce Azzurra. Sofisticat, puternic, difuzibil si de lunga durata are o prospetime curata si naturala. Inima de lavanda, imbogatita cu pretiozitatea irisului, se u..
13,95 RON
Producator: Felce Azzurra
Balsam de rufe hipoalergenic Felce Azzurra – 2LProprietati: Balsam de rufe Felce Azzurra hipoalergenic,delicat pe piele.30 spalariIncearca si alte produse din gama Felce Azzurra..
13,95 RON
Producator: Felce Azzurra
Balsam de rufe iris si lavanda Felce Azzurra – 3L – 45 spalariProprietati: Balsam de rufe Felce azzurra cu lavanda si iris.Incearca si alte produse din gama Felce Azzurra...
20,95 RON
Producator: Felce Azzurra
Proprietati: Balsam de rufe Mon Amour prospetime marina. Catifelarea ce iti ofera mai mult decat tesaturi placute la atingere. Sunt Mon Amour, iubire pura pentru pentru tine si hainele tale. O delicatete extra catifelata si un parfum de lunga durata  ce te invaluie intens. Multumita unei exclus..
21,95 RON
Producator: Felce Azzurra
Balsam de rufe Mon Amour relax 3 L 45 spalariProprietati: Balsam de rufe  Mon Amour Relax. Un parfum intens fructat, cu o inima de violet selbtic, chihimbar si vanilie pentru a-ti infasura hainele intr-o imbratisare moale,parfumata. Un adevarat lux pentru ingrijirea hainelor tale.Instructiuni d..
21,95 RON
Producator: Felce Azzurra
Proprietati: Balsam de rufe  Mon Amour aur si argan. Un parfum intens si sugestiv ce reaminteste de farmecul Marocului unde creste aurul din desert, uleiul de argan. Un parfum floral, de chihlimbar si lemnos....un adevarat lux pentru ingrijirea hainelor tale.Instructiuni de utilizare: ..
21,95 RON
Producator: Felce Azzurra
Crema de corp Felce Azzurra hidratanta  400 ml Proprietati:  Crema de corp Felce Azzurra ,crema hidratanta de corp che hraneste pielea .Acest lucru se datoreaza formulei sale inovatoare cu vitamina B5 care permite hidratarea prelungita, pana la 24 de ore ,conferind pielii un aspect sa..
17,95 RON
Producator: Felce Azzurra
Detergent intim Felce Azzurra  clasic 250 ml Proprietati: Detergent intim clasic Felce Azzurra  .Felce Azzurra detergent intim are grija de igiena intima a intregii familii.Testele effectuate sub controlul ginecologic arata tolerabilitatea chiar si pe pieliele cele mai sensibile. Dato..
10,95 RON
Afişare 1 - 24 din 73 (4 pagini)