Meniu
Cos cumparaturi

Dash

Producator: Dash
DASH-detergent lichid coloreProprietati: Detergent lichid concentrat cu  pentru rufe colorate Dash! Nu se utilizeaza pentru lana si matase.Instructiuni de utilizare: Se sorteaza rufele, se dozeaza in functie de duritatea apei si murdaria rufelor; se introduce gradatia in cuva masinii de spalat...
20,95 RON
Producator: Dash
Aditiv Dash pulbere pentru pete  500 grProprietati : Dash SmacchiaBianco vă oferă rezultate extraordinare la petele încăpățânate și la strălucirea hainelor albe de la prima utilizare. Formula sa este proiectată să fie eficientă chiar și la temperaturi scăzute și să funcționeze în sinergie cu de..
25,95 RON 27,95 RON
Producator: Dash
Dash simply detergent lichid curat&proaspat cu lavanda-18 spalari-990 mlProprietati: Dash simply detergent lichid pulito&fresco cu lavanda.Curata si improspateaza (parfum  de lavanda si de prospetime intensa).Utilizare: Pentru rezultate optime recomandarea este ca detergentul sa fie pus..
19,95 RON
Producator: Dash
Dash simply detergent lichid curat&proaspat cu magnolie si aloe-18 spalari-990 mlProprietati: Dash simply detergent lichid pulito&fresco cu magnolie si aloe vera.Curata si improspateaza (parfum  de magnolie si aloe vera  si de prospetime intensa).Utilizare: Pentru rezultate optime ..
19,95 RON
Producator: Dash
Dash simply detergent lichid curat&proaspat-18 spalari-990 mlProprietati: Dash simply detergent lichid pulito&fresco.Curata si improspateaza (parfum de prospetime intensa).Utilizare: Pentru rezultate optime recomandarea este ca detergentul sa fie pus direct in cuva masinii de spalat.Pentru 4..
19,95 RON
Producator: Dash
Proprietati: Detergent pulbere concentrat cu actilift pentru rufe albe si colorate are actiune impecabila si in apa rece, elimina murdaria manual / automat. Pentru o curatire impecabila a rufelor se utilizeaza o cantitate de detergent in functie de duritatea apei. Nu se utilizeaza pe matase si l..
40,95 RON
Detergent Dash Actilift pulbere 2860g-44 de spalari
-11 %
Producator: Dash
Detergent Dash Actilift pulbere 2860g-44 de spalari  Proprietati: Detergent pulbere concentrat cu actilift pentru rufe albe si colorate are actiune impecabila si in apa rece, elimina murdaria manual / automat. Pentru o curatire impecabila a rufelor se utilizeaza o cantitate de detergent in..
50,95 RON 56,95 RON
Producator: Dash
Proprietati: Detergent Dash pernute 3 in 1-buchet de primavara. Detergent pentru rufe in masina de spalat si manual. Spala. Indeparteaza petele. Ofera stralucire.   ..
28,95 RON
Producator: Dash
Proprietati: Detergent Dash pernute 3 in 1-roua diminetii. Detergent pentru rufe in masina de spalat si manual. Spala. Indeparteaza petele. Ofera stralucire. ..
28,95 RON
Producator: Dash
Detergent Dash pernute 3 in 1 Bouquet di Primavera  30 buc 792 g Proprietati: Detergent Dash pernute 3 in 1-buchet de primavara. Detergent pentru rufe in masina de spalat si manual. Spala. Indeparteaza petele. Ofera stralucire. Greutate: 792 g..
49,95 RON
Producator: Dash
Proprietati: Detergent Dash pernute 3 in 1 clasice. Detergent pentru rufe in masina de spalat si manual. Spala. Indeparteaza petele. Invioreaza albul.   ..
28,95 RON
Producator: Dash
Proprietati: are un design exclusiv care pastreaza ingredientele separate pana la spalare, avand o putere de curatare super concentrata. Filmul inovator se dizolva complet in contact cu apa pentru a elibera cantitatea potrivita de detergent. Instructiuni de folosire: Dozajul recomandat pentru apa..
18,95 RON
Producator: Dash
Proprietati: Detergent Dash pernute 3 in 1 color. Detergent pentru rufe in masina de spalat si manual. Spala. Indeparteaza petele. Ofera stralucire. ..
28,95 RON
Producator: Dash
Proprietati: Detergent Dash pernute 3 in 1-color. Detergent pentru rufe in masina de spalat si manual. Spala. Indeparteaza petele. Ofera stralucire.   ..
49,95 RON 53,95 RON
Producator: Dash
Proprietati: Detergent Dash pernute 3 in 1 lavanda. Detergent pentru rufe in masina de spalat si manual. Spala. Indeparteaza petele. Ofera stralucire. ..
28,95 RON
Producator: Dash
Proprietati: Detergent Dash pernute 3 in 1-lavanda. Detergent pentru rufe in masina de spalat si manual. Spala. Indeparteaza petele. Ofera stralucire.   ..
49,95 RON 53,95 RON
Producator: Dash
Proprietati: Detergent Dash pernute 3 in 1-chihlimbar. Detergent pentru rufe in masina de spalat si manual. Spala. Indeparteaza petele. Ofera stralucire. ..
28,95 RON
Producator: Dash
Detergent Dash pernute 3in 1 clasice -30 spalari Proprietati: Detergent Dash pernute 3 in 1 clasice. Detergent pentru rufe in masina de spalat si manual. Spala. Indeparteaza petele. Ofera stralucire...
49,95 RON 53,95 RON
Producator: Dash
Detergent Dash Profesional pulbere 9.1kg-140 spalari  Proprietati: Detergent pulbere concentrat cu actilift pentru rufe albe si colorate are actiune impecabila si in apa rece, elimina murdaria manual / automat. Pentru o curatire impecabila a rufelor se utilizeaza o cantitate de detergent i..
159,95 RON
Producator: Dash
Detergent lichid cu actilift pentru haine colorate Dash – 2750ml-50spalariProprietati: Detergent lichid concentrat cu  pentru rufe colorate Dash! Nu se utilizeaza pentru lana si matase.Instructiuni de utilizare: Se sorteaza rufele, se dozeaza in functie de duritatea apei si murdaria rufelor; se..
58,95 RON
Producator: Dash
Detergent lichid clasic  cu actilift Dash – 2750ml – 50spalariProprietati: Detergent lichid concentrat Dash.  Detergent lichid concentrat cu formula actilift manual/automat cu actiune si la 40grade; Nu se utilizeaza pentru lana si matase.Instructiuni de utilizare: Se sorteaza rufele, se do..
58,95 RON
Producator: Dash
Proprietati: Detergent lichid concentrat Dash "Buchet de Primavara". Detergent licid pentru rufe, spalare manual sau in masina de spalat.Instructiuni de utilizare: Se sorteaza rufele, se dozeaza in functie de duritatea apei si murdaria rufelor; se introduce gradatia in cuva masinii de spalat...
20,95 RON
Producator: Dash
Proprietati: Detergent lichid concentrat Dash.  Detergent lichid concentrat cu formula actilift manual/automat cu actiune si la 40grade; Nu se utilizeaza pentru lana si matase. Instructiuni de utilizare: Se sorteaza rufele, se dozeaza in functie de duritatea apei si murdaria rufelor;..
20,95 RON
Producator: Dash
Proprietati: Detergent lichid concentrat cu bicarbonat Dash! Nu se utilizeaza pentru lana si matase. Instructiuni de utilizare: Se sorteaza rufele, se dozeaza in functie de duritatea apei si murdaria rufelor; se introduce gradatiain cuva masinii de spalat...
20,95 RON
Afişare 1 - 24 din 31 (2 pagini)