Meniu
Cos cumparaturi

Dash

Producator: Dash
DASH-detergent lichid coloreProprietati: Detergent lichid concentrat cu  pentru rufe colorate Dash! Nu se utilizeaza pentru lana si matase.Instructiuni de utilizare: Se sorteaza rufele, se dozeaza in functie de duritatea apei si murdaria rufelor; se introduce gradatia in cuva masinii de spalat...
20,95 RON
Producator: Dash
Aditiv Dash pulbere pentru pete  500 grProprietati : Dash SmacchiaBianco vă oferă rezultate extraordinare la petele încăpățânate și la strălucirea hainelor albe de la prima utilizare. Formula sa este proiectată să fie eficientă chiar și la temperaturi scăzute și să funcționeze în sinergie cu de..
25,95 RON 27,95 RON
Producator: Dash
Aditiv pulbere pentru pete Dash Diamond 500 g Proprietati:  Aditiv pulbere pentru pete Dash Diamond Bright , este un agent de indepartarea petelor. Poate fi adaugat direct in masina de spalat impreuna cu detergentul obisnuit  , sau direct pe pata ca pretratament inainte de spalare. Fo..
28,95 RON 31,95 RON
Dash simply detergent lichid curat&proaspat cu lavanda-18 spalari-990 ml
-15 %
Producator: Dash
Dash simply detergent lichid curat&proaspat cu lavanda-18 spalari-990 mlProprietati: Dash simply detergent lichid pulito&fresco cu lavanda.Curata si improspateaza (parfum  de lavanda si de prospetime intensa).Utilizare: Pentru rezultate optime recomandarea este ca detergentul sa fie pus..
16,95 RON 19,95 RON
Dash simply detergent lichid curat&proaspat cu magnolie si aloe-18 spalari-990 ml
-15 %
Producator: Dash
Dash simply detergent lichid curat&proaspat cu magnolie si aloe-18 spalari-990 mlProprietati: Dash simply detergent lichid pulito&fresco cu magnolie si aloe vera.Curata si improspateaza (parfum  de magnolie si aloe vera  si de prospetime intensa).Utilizare: Pentru rezultate optime ..
16,95 RON 19,95 RON
Dash simply detergent lichid curat&proaspat-18 spalari-990 ml
-15 %
Producator: Dash
Dash simply detergent lichid curat&proaspat-18 spalari-990 mlProprietati: Dash simply detergent lichid pulito&fresco.Curata si improspateaza (parfum de prospetime intensa).Utilizare: Pentru rezultate optime recomandarea este ca detergentul sa fie pus direct in cuva masinii de spalat.Pentru 4..
16,95 RON 19,95 RON
Producator: Dash
Proprietati: Detergent pernute Dash 3in1 color. Are un design exclusiv care pastreaza ingredientele separate pana la spalare, avand o putere de curatare super concentrata. Filmul inovator se dizolva complet in contact cu apa pentru a elibera cantitatea potrivita de detergent.Instructiuni de utilizar..
18,95 RON
Producator: Dash
Proprietati: Detergent pulbere concentrat cu actilift pentru rufe albe si colorate are actiune impecabila si in apa rece, elimina murdaria manual / automat. Pentru o curatire impecabila a rufelor se utilizeaza o cantitate de detergent in functie de duritatea apei. Nu se utilizeaza pe matase si l..
40,95 RON
Producator: Dash
Detergent Dash Actilift pulbere 2860g-44 de spalari  Proprietati: Detergent pulbere concentrat cu actilift pentru rufe albe si colorate are actiune impecabila si in apa rece, elimina murdaria manual / automat. Pentru o curatire impecabila a rufelor se utilizeaza o cantitate de detergent in..
55,95 RON 58,95 RON
Producator: Dash
Detergent Dash pernute 3in 1 clasice -30 spalari Proprietati: Detergent Dash pernute 3 in 1 clasice. Are un design exclusiv care pastreaza ingredientele separate pana la spalare, avand o putere de curatare super concentrata. Filmul inovator se dizolva complet in contact cu apa pentru a elibera ..
49,95 RON 53,95 RON
Producator: Dash
Detergent Dash Profesional pulbere 7.150kg-110 spalari  Proprietati: Detergent pulbere concentrat cu actilift pentru rufe albe si colorate are actiune impecabila si in apa rece, elimina murdaria manual / automat. Pentru o curatire impecabila a rufelor se utilizeaza o cantitate de detergent..
125,95 RON
Producator: Dash
Detergent Dash Profesional pulbere 9.1kg-140 spalari  Proprietati: Detergent pulbere concentrat cu actilift pentru rufe albe si colorate are actiune impecabila si in apa rece, elimina murdaria manual / automat. Pentru o curatire impecabila a rufelor se utilizeaza o cantitate de detergent i..
159,95 RON
Producator: Dash
Detergent lichid clasic  cu actilift Dash – 2750ml – 50spalariProprietati: Detergent lichid concentrat Dash.  Detergent lichid concentrat cu formula actilift manual/automat cu actiune si la 40grade; Nu se utilizeaza pentru lana si matase.Instructiuni de utilizare: Se sorteaza rufele, se do..
59,95 RON
Producator: Dash
Proprietati: Detergent lichid concentrat Dash "Buchet de Primavara". Detergent licid pentru rufe, spalare manual sau in masina de spalat.Instructiuni de utilizare: Se sorteaza rufele, se dozeaza in functie de duritatea apei si murdaria rufelor; se introduce gradatia in cuva masinii de spalat...
20,95 RON
Producator: Dash
Proprietati: Detergent lichid concentrat Dash.  Detergent lichid concentrat cu formula actilift manual/automat cu actiune si la 40grade; Nu se utilizeaza pentru lana si matase. Instructiuni de utilizare: Se sorteaza rufele, se dozeaza in functie de duritatea apei si murdaria rufelor;..
20,95 RON
Producator: Dash
Detergent lichid Dash actilift pentru haine colorate – 2750ml-50spalariProprietati: Detergent lichid concentrat cu  pentru rufe colorate Dash! Nu se utilizeaza pentru lana si matase.Instructiuni de utilizare: Se sorteaza rufele, se dozeaza in functie de duritatea apei si murdaria rufelor; se in..
59,95 RON
Producator: Dash
Proprietati: Detergent lichid concentrat cu bicarbonat Dash! Nu se utilizeaza pentru lana si matase. Instructiuni de utilizare: Se sorteaza rufele, se dozeaza in functie de duritatea apei si murdaria rufelor; se introduce gradatiain cuva masinii de spalat...
20,95 RON
Producator: Dash
Proprietati: Detergent lichid concentrat cu balsam,miros de lavanda si musetel, formula actilift manual/automat detergent lichid cu actiune si la 40 grade.Nu se utilizeaza pentru lana si matase. Instructiuni de utilizare: Se sorteaza rufele, se dozeaza in functie de duritatea apei si murdari..
59,95 RON
Detergent lichid Dash cu lavanda 935 ml-17 spalari
-16 %
Producator: Dash
Proprietati: Detergent lichid concentrat Dash cu lavanda. Detergent licid pentru rufe, spalare manual sau in masina de spalat. Instructiuni de utilizare: Se sorteaza rufele, se dozeaza in functie de duritatea apei si murdaria rufelor; se introduce gradatia in cuva masinii de spalat...
20,95 RON 24,95 RON
Producator: Dash
Proprietati: Detergent lichid Dash pentru copii. Detergent pentru spalare manuala si in masina de spalat!Instructiuni de utilizare: Se sorteaza rufele, se dozeaza in functie de duritatea apei si murdaria rufelor; se introduce gradatia in cuva masinii de spalat...
27,95 RON 29,95 RON
Producator: Dash
Dash detergent lichid va garanteaza o curatare avansata, accentuand albul rufelor si oferindu-va siguranta igienei pentru toate rufele. El curata in profunzime si este perfect impotriva petelor, chiar de la prima spalare. Este un detergent de top din categoria produselor de curatenie, fabricate in I..
79,95 RON
Producator: Dash
Proprietati: Detergent Dash pernute 3 in 1 clasice. Are un design exclusiv care pastreaza ingredientele separate pana la spalare, avand o putere de curatare super concentrata. Filmul inovator se dizolva complet in contact cu apa pentru a elibera cantitatea potrivita de detergent.Instructiuni de util..
28,95 RON
Producator: Dash
Proprietati: Detergent Dash pernute 3 in 1-lavanda. Are un design exclusiv care pastreaza ingredientele separate pana la spalare, avand o putere de curatare super concentrata. Filmul inovator se dizolva complet in contact cu apa pentru a elibera cantitatea potrivita de detergent.Instructiuni de util..
49,95 RON 53,95 RON
Producator: Dash
Detergent Dash pernute 3 in 1 Bouquet de Primavara  30 buc 792 g Proprietati: Detergent Dash pernute 3 in 1-buchet de primavara. Are un design exclusiv care pastreaza ingredientele separate pana la spalare, avand o putere de curatare super concentrata. Filmul inovator se dizolva complet in..
49,95 RON
Afişare 1 - 24 din 46 (2 pagini)