Cum Comand

Pe site-ul nostru www.marketsaponella.ro aveti posibilitatea sa comandati produse atat cu inregistrare cont cat si fara cont.

 

Pentru a putea accesa toate facilitatile magazinului online www.marketsaponella.ro ite-ului.

Accesarea acestui buton va afisa o caseta initiala de inregistrare, unde trebuie sa completezi cateva date preliminare, apoi sa le trimiti apasand butonul Continua.

Trimiterea datelor va genera afisarea unui mesaj de confirmare a crearii contului, lucru care iti va permite sa beneficiezi de toate facilitatile magazinului.


PLASARE COMANDA

Primul pas in efectuarea de comenzii de pe magazinul online www.marketsaponella.ro este sa-ti alegi produsele dorite, apoi apasa butonul Adauga in cos aferent fiecarui produs in parte.

Accesarea butonului Adauga in cos, trimite produsul ales in cosul de cumparaturi.In cosul de cumparaturi ai optiunea de modifica cantitatea produselor comandate sau de a sterge un produs ales.

In pasul urmator va trebui sa completezi datele de facturare si livrare. Ai optiunea de a comanda in calitate de persoana fizica sau de persoana juridica.

Campurile marcate cu steluta (*) sunt obligatorii.


MODALITATI DE PLATA


Magazinul online www.marketsaponella.ro dispune de mai multe modalitati de plata (plata ramburs, plata cu card bancar sau transfer bancar) 

STATUS COMANDA

In Contul meu, poti vizualiza toate comenzile plasate pe magazinul online www.marketsaponella.ro, precum si statusul acestora la un anumit moment dat. Pentru a revedea detaliile comenzii face-ti click pe Contul Meu

care se gaseste sus in stanga pe fiecare pagina a site-ului, apoi o sa fiti directionat catre pagina in care pute-ti edita date personale. In partea stanga exista un meniu din care selectati sectiunea "Comenzi".

Prin ce statusuri trece o camanda pana la livrarea acesteia?

  • In curs de confirmare - comanda inregistrata cu succes, urmeaza a fi procesata de catre un reprezentant de vanzari.
  • Anulata - comanda anulata la cererea cumparatorului.
  • Confirmata - comanda prelucrata si acceptata de catre reprezentantul de vanzari; urmeaza procedura de livrare la adresa specificata de catre cumparator.
  • In curs de livrare - comanda in curs de livrare la adresa specificata de catre cumparator.
  • Livrata - comanda livrata la adresa specificata de catre cumparator.

 

LIVRARE PRODUSE

Livrarea se face prin cu curier la adresa de livrare indicata de dumnevoastra.

Durata de livrare este de maxim 24 ore de la confirmarea comenzii iar in cazuri exceptionale maxim 72 de ore de la confirmarea acesteia.

Telefoane de contact: 0760 675 591

Adresa de e-mail de contact: contact@distribuitorprodusealimentareitalia.ro