Meniu
Cos cumparaturi

Crich

Producator: Crich
Proprietati: Biscuiti Crich Dorati cu trestie de zahar din aluat fragedIngrediente:faina de grau, zahar, ulei de floarea soarelui 16%, amidon de grau, crsitale de zahar 2.8%, zahar din trestie 2.8%, lapte praf degresat, agent de afanare, sare, proteina de lapte, arome, exctract de rozmarin.Poat..
6,95 RON
Producator: Crich
Proprietati: Biscuiti Crich Gran Merenda fara lapte si fara ou 250gr Ingrediente:faina de grau, zahar, ulei de floarea soarelui, sirop de glucoza, agent de afanare, sare, extras de malt(grau si orz), arome, antioxidanti, extract de rozmarin.Poate contine soia. Greutate:250gr..
6,95 RON
Producator: Crich
Proprietati:Biscuiti Crich integrali din aluat fragedIngrediente:faina integrala de grau 67%, zahar din trestie, ulei din floarea soarelui 16.3%, lapte integral pasteurizat, amidon de grau, carbonat acid de sodium, extract de malt(orz), sare, sirop de glucoza, arome. Poate contine urme de oua, s..
6,95 RON
Producator: Crich
Proprietati: Biscuiti cu bucati de ciocolata Crich Ciokofroll  din aluat fraged.Ingrediente:faina de grau, ulei de floarea sorelui, ciocolata fondant 14.1%, cacao 46%, lecitina din soia, zahar, unt, agent de afanare,sare, sirop de glucoza, arome.Poate contine oua, alune de padure, migdale...
6,95 RON
Producator: Crich
Proprietati: Biscuiti cu bucati de ciocolata extrafondanta Crich Ciokodark  din aluat fragedIngrediente:faina de grau, zahar, ciocolata fondanta extra 13%, cacao 75%, lecitina din soia, aroma naturala de vanilie, ulei de floarea soarelui,12.9%, amidon de grau, unt, cacao fara grasimi 3%, cac..
6,95 RON
Producator: Crich
Proprietati: Biscuiti cu cacao si smantana Crich Amormi 300gr, biscuit fara ulei de palmier si smantana 100%italiana.Ingredinete:faina de grau, zahar, ulei de floarea soarelui 18.3%, cacao fara grasimi 2.3%, ou, unt, crema pasteurizata 1.6%, agent de afanare, carbonat acid de ammoniac, carbonat..
6,95 RON
Producator: Crich
Proprietati: Biscuiti cu faina de migdale si cacao Crich Tesorelli 300gr, biscuiti din aluat fragedIngrediente:faina de grau, zahar, ulei de floarea soarelui 18.9%, faina de migdale 4%, cacao 2%, unt, fibre de grau, sirop de glucoza, miere, ou, lapte praf degresat, agent de afanare, carbonat aci..
6,95 RON
Producator: Crich
Proprietati: Biscuiti cu faina de orez Crich fara zahar 270gr, biscuit din aluat fraged  si indulcitorIngrediente:faina de grau, indulcitor, ulei de floarea soarelui 18.8%, faina de orez 3.2%, agent de afanare, extras de malt(grau si orz), sare, arome, lecitina din soia, exctract de rozma..
6,95 RON
Producator: Crich
Proprietati: Biscuiti cu gem si bucati de mar Crich Cuormi Ingrediente:faina de grau, gem de mere 28.3%, ulei din seminte de floarea soarelui, zahar, oua, lapte, unt, fibre de grau, agenti de crestere, lecitina, arome, sare, scortisoara.Poate contine urme de soia, alune, migdale. Greutate..
7,95 RON
Afişare 1 - 9 din 9 (1 pagini)