• Ulei de par argan si camelie Garnier Ultra Dolce par uscat deteriorat 150 ml

Proprietati: Ulei de par argan si camelie Garnier Ultra Dolce par uscat deteriorat. Secretul frumusetii de milenii femeilor din Maroc, uleiul de argan a devenit un ulei legendar pentru numeroasele sale virtuti. Ultra Dolce s-a inspirat din acest ritual , a creat un ulei minunat , un adevarat elixir de frumusete ce asociaza proprietatile hranitoare ale uleiului de argan cu uleiul senzorial de camelie. Un rezultat minunat: hranire, catifelare, stralucire, protectie si dulceata.

Instructiuni de utilizare: Inainte de coafare: hraneste, protejeaza, inmoaie si faciliteaza coafarea. Tratament zilnic: hraneste, inmoaie si ofera stralucire parului. Pentru a va imbunatati ritualul adaugati 2 sau 3 picaturi de ulei in masca de par obisnuita.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

Ulei de par argan si camelie Garnier Ultra Dolce par uscat deteriorat 150 ml

  • 34,50 RON


Etichete: Ulei de par argan si camelie Garnier Ultra Dolce par uscat deteriorat. Secretul frumusetii de milenii femeilor din Maroc, uleiul de argan a devenit un ulei legendar pentru numeroasele sale virtuti. Ultra Dolce s-a inspirat din acest ritual, a creat un ulei minunat, un adevarat elixir de frumusete ce asociaza proprietatile hranitoare ale uleiului de argan cu uleiul senzorial de camelie. Un rezultat minunat: hranire, catifelare, stralucire, protectie si dulceata.