Meniu
Cos cumparaturi

Decofeinizata

Producator: Hag
Proprietati: Cafea decofeinizata natural cu aroma intensa clasica Hag. Hag selectioneaza exclusiv boabe de prima calitate ce contin substante aromatice. Hag extrage cafeina datorita actiunii dioxidului de carbon, element prezent si in natura. In conditii determinate de temperatura si presiune, print..
12,95 RON
Cafea decofeinizata Lavazza Dek 250 gr
-12 %
Producator: Lavazza
Proprietati: Cafea decofeinizata doar cu metode naturale Dek Lavazza. Lavazza Dek utilizeaza o metoda de decofeinizare naturala si selectiva ce exploateaza calitatile dioxidului de carbon. Naturala, pentru ca este bazata pe actiunea unui compus prezent in ambientul ce il respiram si in apa minerala ..
14,95 RON 16,95 RON
Producator: Lavazza
Proprietati: Lavazza, datorita anilor de experienta in domeniul prajirii, a creat o gama de cafea fara cofeina dar cu tot gustul cafelei autentice italiana. Dek gust intens este un amestec de arome inconfundabile. Cafeaua arabica din Brazilia, cu gust dulce si aromele de cereale si ciocolata, s..
11,95 RON
Producator: Hag
Cafea decofeinizata pentru espressor Hag 250gProprietati: Cafea decofeinizata natural cu aroma intensa clasica Hag pentru espressor Hag selectioneaza exclusiv boabe de prima calitate ce contin substante aromatice. Hag extrage cafeina datorita actiunii dioxidului de carbon, element prezent s..
16,95 RON
Producator: Lavazza
Cafea Lavazza Rossa decofeinizata 250grProprietati: Cafea Lavazza Qualita Rossa decofeinizata este cafeaua autentica si adevarata ce intruchipeaza pasiunea unei familii de prajire a cafelei de mai mult de 100 de ani. Un amestec ce cuprinde sufletul Americii de Sud si inima Africii Negre: Arabi..
18,95 RON
Producator: Illy
Proprietati: Cafea macinata Illy 100% arabica-decofeinizata.Illy din 1933 ofera pasionatilor din intreaga lume, un amestec inimitabil. O sinteza ideala de echilibru si perfectiune in gust si in aroma. Amestecul Illy este compus din 9 tipuri diverse de arabica , selectionate din cele mai bune cu..
39,95 RON
Producator: Nescafe
Proprietati: Cafea solubila Nescafe Gran Aroma decofeinizata. Fara gluten.Instructiuni de utilizare: Cu apa: 1. Varsati 1 lingurita plina (circa 1,7 gr) intr-o ceasca;.2.Adaugati apa calda (circa 50-60 ml pentru ceasca) nu fiarta.3. Adaugati zahar in functie de gust si amestecati. Cu lapte..
27,50 RON
Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)