Meniu
Cos cumparaturi

Boabe

Producator: Lavazza
Proprietati: Cafea boabe Lavazza Crema e Gusto Espresso. Amestec pretios de cafea pentru un espresso cremos cu un gust intens, perfect in orice moment al zilei..
64,95 RON
Producator: Lavazza
Proprietati: Cafea boabe Lavazza Crema E Gusto Espresso-gust puternic. Cremos si decis. Amestec de cafea selectionata pentru un espresso viguros cu o cremozitatea invaluitoare cu un gust marcant. Rezultatul a mai mult de un seco, de experienta in arta prajirii si a amestecului,  combinatii..
49,95 RON
Producator: Lavazza
Proprietati: Cafea boabe Lavazza Qualita Oro. Qualita Oro este primul amestec Lavazza nascut in 1956 si este transmis din tata in fiu de mai bine de 50 de ani. Selectia celei mai bune origini creaza un gust inconfundabil: notele florale si fructate cafelei arabica din centrul Americii se combin..
98,95 RON 100,95 RON
Producator: Lavazza
Proprietati: Cafea boabe Lavazza Qualita Rossa. Este cafeaua autentica si adevarata ce intruchipeaza pasiunea unei familii de prajire a cafelei de mai mult de 100 de ani. Un amestec ce cuprinde sufletul Americii de Sud si inima Africii Negre: Arabica natural brazilian ofera corp si arome dulci,..
68,95 RON
Producator: Motta
Proprietati: Cafea boabe Motta clasica. E cel mai bun amestec de cafea arabica si robusta dozata cu stiinta. Impreuna dau viata unui amestec cu gust plin si aroma bogata, indicata pentru cine iubeste o cafea italiana. Acest ambalaj permite o pastrare pe termen lung, mentinand inalterate prospet..
39,95 RON
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)