Meniu
Cos cumparaturi

Cabrioni

Producator: Cabrioni
Napolitane Cabrioni cu alune 150grIngrediente:ulei vegetal de cocos, faina de grau, zahar, lapte praf, pasta de alune 11%, cacao, sirop de glucoza, amidon de porumb, lecitina din soia, sare, agenti de crestere:bicarbonat de sodiu. Greutate:150gr..
3,95 RON
Producator: Cabrioni
Napolitane Cabrioni cu cacao 150grIngrediente:ulei vegetal de cocos, faina de grau, zahar, lapte praf, cacao 11%, sirop de glucoza, amidon de porumb, lecitina din soia, sare, agenti de crestere:bicarbonat de sodiu.Poate contine urme de alune.Greutate:150gr..
3,95 RON
Producator: Cabrioni
Napolitane Cabrioni cu cacao 400grProprietati: napolitanele Cabrioni fara ulei de palmier, conservanti si coloranti Ingrediente:ulei vegetal de cocos, faina de grau, zer, zahar, sirop de glucoza, cacao 11%, amidon de porumb, amidon de cartofi, lapte praf, lecitina din soia, agenti de crester..
8,95 RON
Producator: Cabrioni
Napolitane Cabrioni cu crema de alune 400grProprietati: napolitanele Cabrioni fara ulei de palmier, conservanti si colorantiIngrediente:ulei vegetal de cocos, faina de grau, zer, zahar, sirop de glucoza, pasta de alune, cacao, amidon de porumb, amidon de cartofi, lapte praf, lecitina din soia, agent..
8,95 RON
Producator: Cabrioni
Napolitane Cabrioni cu crema de vanilie 400grProprietati: napolitanele Cabrioni fara ulei de palmier, conservanti si coloranti Ingrediente:ulei vegetal de cocos, faina de grau, zer, zahar, sirop de glucoza, pasta de alune, cacao, amidon de porumb, amidon de cartofi, lapte praf, lecitina din ..
8,95 RON
Producator: Cabrioni
Napolitane Cabrioni cu vanilie 150grIngrediente:ulei vegetal de cocos, faina de grau, zahar, lapte praf, sirop de glucoza, amidon de porumb, lecitina din soia, sare, agenti de crestere:bicarbonat de sodiu arome naturale de vanilie.Poate contine urme de alune. Greutate:150gr..
3,95 RON
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)