Meniu
Cos cumparaturi

Breeze

Producator: Breeze
Proprietati: Antiperspirant parfumat fara gaz "Clasicco 67" Breeze. Breeze Classico 67 este deodorantul fara gaz formulat fara saruri de aluminiu cu o mare eficienta in prevenirea consecintelor olfactive ale transpiratiei. Parfumul clasic si delicat asigura un placut si persistent parfum pentru intr..
29,95 RON
Producator: Breeze
Proprietati: Antiperspirant parfumat fara gaz "Freschezza Talcata" Breeze. Breeze Freschezza Talcata este deodorantul fara gaz formulat fara saruri de aluminiu cu o mare eficienta in prevenirea consecintelor olfactive ale transpiratiei. Parfumul delicat asigura un parfum placut si persistent pentru ..
29,95 RON
Producator: Breeze
Proprietati: Antiperspirant parfumat fara gaz "Neutro" Breeze. Breeze Neutro este deodorantul fara gaz formulat fara saruri de aluminiu cu o mare eficienta in prevenirea consecintelor olfactive ale transpiratiei. Respecta ph-ul pielii. Asigura o prospetime placuta si persistenta pentru intreaga zi. ..
29,95 RON
Antiperspirant Breeze parfumat fara gaz "Sporting" 100 ml
-17 %
Producator: Breeze
Proprietati: Antiperspirant parfumat fara gaz "Sporting" Breeze. Breeze Sporting este deodorantul fara gaz formulat fara saruri de aluminiu cu o mare eficienta in prevenirea consecintelor olfactive ale transpiratiei. Parfumul este indicat dupa-sport, asigura un parfum placut si persistent pentru int..
24,95 RON 29,95 RON
Producator: Breeze
Proprietati: Antiperspirant parfumat fara gaz "The Bianco" Breeze. Breeze The Bianco este deodorantul fara gaz formulat fara saruri de aluminiu cu o mare eficienta in prevenirea consecintelor olfactive ale transpiratiei. Parfumul pur si relaxant asigura o placuta si persistenta aroma pentru intreaga..
29,95 RON
Producator: Breeze
Proprietati: Antiperspirant parfumat fara gaz pentru barbati "Uomo 201" Breeze. Breeze Uomo 201 pentru barbati este deodorantul fara gaz formulat fara saruri de aluminiu eficient in prevenirea consecintelor olfactive a transpiratiei. Parfumul personalitatii decisive asigura un parfum placut si persi..
29,95 RON
Producator: Breeze
Proprietati: Antiperspirant Breeze spray fara gaz neutru. Breeze deodorant spray fara gaz multumita formulii fara alcool, uneste eficienta deodoranta cu delicatetea si respectul chiar si pentru pielea delicata. Regleaza transpiratia si garanteaza protectie pentru 24 h, oferind o senzatie de prospeti..
21,50 RON
Producator: Breeze
Antiperspirant roll-on Breeze Perfect Beauty 50mlProprietati: Antiperspirant roll-on Breeze Perfect Beauty –roll on invisibil,eficient impotriva transpiratiei, anti-pete, cu actiune 48 h, lasa pielea moale si catifelata.Contine extract de floare de lotus care ajuta la hidratarea pielii.Testat der..
13,95 RON
Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)