Meniu
Cos cumparaturi

BAUTURI ALCOOLICE

Bauturi alcoolice

Producator: Aperol
Proprietati: Aperitiv alcoolic Aperol Spritz. Serviti rece cu gheata si o felie de portocala. Ingrediente: 37% aperol (apa,zahar,alcool,infuzie de substante vegetale,arome (inclusiv portocala amara),clorura de sodiu,coloranti: E110,E124),vin spumant 31%, 31% sifon, sulfiti. ..
32,95 RON
Producator: Aperol
Proprietati: Aperitiv putin alcoolic Aperol Soda. Alcool 3 grade. Aperitiv racoritor acidulat  pe baza de infuzii de ierburi si radacini selectionate. Ingrediente: apa,zahar,alccol,arome (inclusiv chinina), anhidridă carbonica, sare, acidifiant: acid citric, coloranti: E110-E124. ..
30,95 RON
Bellini Canella cocktail alcoolic cu piersici albe-75clProprietati: Bellini cocktail pe baza de vin si suc de piersica alba.Bellini,cocktailul din Venetia,este un aperitiv compus din doua parti de vin spumant,o parte compusa din sucul si pulpa de piesici albe si cateva picaturi de zmeura care i conf..
39,95 RON
Producator: Angelo Poretti
Bere Angelo Poretti nefiltrata 3x33cl Proprietati:  Bere Angelo Poretti 3 Luppoli, o bere usoara care, datorita naturii sale nefiltrate, maximizeaza gustul. Datorita caracteristicilor sale aromatice ,este ideala pantru a insoti mancarurile mediteraneene ,caracterizate prin putine ingredien..
14,95 RON
Producator: Angelo Poretti
Bere Angelo Poretti nefiltrata 66 cl Proprietati:  Bere Angelo Poretti 3 Luppoli, o bere usoara care, datorita naturii sale nefiltrate, maximizeaza gustul. Datorita caracteristicilor sale aromatice ,este ideala pantru a insoti mancarurile mediteraneene ,caracterizate prin putine ingredient..
8,95 RON
Producator: Angelo Poretti
Bere Angelo Poretti originala 66 cl Proprietati: Bere Angelo Poretti 3 Luppoli gust original. O bere cu aroma proaspata perfecta pentru a insoti mesele zilnice . O bere cu un gust echilibrat,cu un continut de alcool de 4,8%. Datorita caracteristicilor sale aromatice ,este ideala pantru a insoti..
6,95 RON
Producator: Dreher
Bere Dreher 3*33clProprietati:Bere Dreher  proaspătă, totuși s-a născut în 1773. Este Dreher, primul lager din Italia, conceput de Anton Dreher în dorinta sa de a se bucura de viata. Bucurați-vă de aceasta minunată blondă!Ingrediente:apa, malt de orz,porumb,alcool 4.7% Greutate:3*33cl..
14,95 RON
Bere Dreher 660ml
-13 %
Producator: Dreher
Bere Dreher 660mlProprietati:Bere Dreher  proaspătă, totuși s-a născut în 1773. Este Dreher, primul lager din Italia, conceput de Anton Dreher în dorinta sa de a se bucura de viata. Bucurați-vă de aceasta minunată blondă!Ingrediente:apa, malt de orz,porumbGreutate:660ml ..
6,95 RON 7,95 RON
Bere Franziskaner 500ml
-10 %
Producator: FRANZISKANER
Proprietati: Bere Franziskaner 500ml   Ingrediente:apa, malt de grau, malt de orz, drojdie, extract de hamei. Greutate:500ml..
8,95 RON 9,95 RON
Producator: Ichnusa
Bere Ichnusa Sufletul Sardinian 3*33clProprietati:Bere Ichnusa Sufletul Sardinian 3*33clIngrediente:apa, malt de orz, porumb, hamei, alcool 4.7% Greutate:3*33cl..
16,95 RON
Producator: Ichnusa
Proprietati: Bere Ichnusa Sufletul Sardinian 66clIngrediente:apa, malt de orz, porumb, hamei, alcool 4.7% Greutate:66cl..
9,95 RON
Producator: Ichnusa
Bere Ichnusa Sufletul Sardinian Nefiltrata 50clProprietati: Bere Ichnusa Sufletul Sardinian Nefiltrata 50clIngrediente:apa, malt de orz, hamei, alcool, drojdie 5%Greutate:50cl..
9,95 RON
Producator: Angelo Poretti
Bere Lager Angelo Poretti 4 luppoli 66 clProprietati:  Bere Lager Angelo Poretti 4 Luppoli. O bere fina, cu un corp rotund. Ideala pentru feluri de mancare cu gust rotund, branzeturi sau ca acompaniament la feluri de mancare pe baza de cereale,legume si peste alb.Grad alcoolic: 5,0% VOL.Ingredi..
8,95 RON
Producator: Moretti
Proprietati: Bere Moretti reteta originala. A fost dintotdeauna purtatoarea culturii alimentare italiene, atenta la autenticitatea gustului si la calitatea durabila . Din 1859 berea Moretii este intotdeauna aceeasi, o bere pe baza de fermentare cu gust plin si culoare aurie multumita unui proces de ..
4,95 RON
Producator: Moretti
Proprietati: Bere Moretti reteta originala. Din 1859, berea Moretti este intotdeauna aceeasi. Meritul unei traditii lungi, a unui proces productiv original si ingrediente selectionate. Rezultatul este o bere cu fermentare usoara cu gust plin si culoare aurie, dintotdeauna apreciata in toata Italia. ..
7,95 RON
Producator: Moretti
Proprietati:BereMorettiRossa 3*33clIngrediente:apa, malt de orz, hamei.Alcool 7.2% Greutate:3*33cl..
19,95 RON
Producator: Moretti
Bere Moretti zero 3x33clProprietati: Bere Moretti zero alcool. Din 1859, berea Moretti este intotdeauna aceeasi. Meritul unei traditii lungi, a unui proces productiv original si ingrediente selectionate. Rezultatul este o bere cu fermentare usoara cu gust plin si culoare aurie, dintotdeauna apreciat..
14,95 RON
Producator: Nastro Azzurro
Proprietati: Bere Nastro Azzurro sticla. Nastro Azzurro s-a nascut in 1963 cu un vis: sa devina berea italiana cea mai iubita in lume. Din aceasta cauza a ales "Nostrano", o prestigioasa varietate de porumb italiancultivat in exclusivitate pentru ea. Asa se naste o bere de calitate superioara c..
8,95 RON
Producator: Moretti
Bere originala Moretti 3*33clProprietati: Bere Moretti reteta originala. Din 1859, berea Moretti este intotdeauna aceeasi. Meritul unei traditii lungi, a unui proces productiv original si ingrediente selectionate. Rezultatul este o bere cu fermentare usoara cu gust plin si culoare aurie, di..
14,95 RON
Producator: Paulaner Munchen
Proprietati:Bere Paulaner Munchen0.5 LIngrediente:apa, malt de grau, malt de orz, drojdie, extract de hamei. Greutate:500ml..
8,95 RON
Producator: Peroni
Bere Peroni 3.5 vol. 3x33 clProprietati:  Bere Peroni ,este o bere cu o aroma intensa , cu doar 3.5% alcool.Gustul Peroni deriva dintr-un proces de productie atent conceput pentru a favoriza un echilibru précis al zaharurilor din must. In acelasi timp, este la fel de bun ca Berea Peroni Origina..
13,95 RON
Producator: Peroni
Proprietati: Bere Peroni doza.  Ingrediente: apa, malt de orz, porumb, hamei..
4,95 RON
Producator: Peroni
Proprietati: Bere Peroni Gran Riserva "Puro Malto". Premium al gustului plin si robust caracterizata de o aroma delicata cu note de cereale prajite si hamei aromat, conferit de procesul de decoctare la temperaturi joase. Produsa cu malt italian auriu de cea mai buna calitate, ce ii ofera o culoare p..
9,95 RON
Producator: Peroni
Proprietati: Bere Peroni Gran Riserva "Rossa".  Bere Vienna Style cu gust corpolent si usor de baut, de la calda aroma de malt si caramel conferit de procesul productiv traditional de "tripla decorare". Produsa cu o particulara calitate de malt italian de chihlimbar, ce ii ofera caracteristica ..
9,95 RON
Afişare 1 - 24 din 50 (3 pagini)