Meniu
Cos cumparaturi

BAUTURI ALCOOLICE

Bauturi alcoolice

Aperitiv alcoolic Aperol Spritz 3X175 ml
-12 %
Producator: Aperol
Proprietati: Aperitiv alcoolic Aperol Spritz. Serviti rece cu gheata si o felie de portocala. Ingrediente: 37% aperol (apa,zahar,alcool,infuzie de substante vegetale,arome (inclusiv portocala amara),clorura de sodiu,coloranti: E110,E124),vin spumant 31%, 31% sifon, sulfiti. ..
28,95 RON 32,95 RON
Producator: Aperol
Proprietati: Aperitiv putin alcoolic Aperol Soda. Alcool 3 grade. Aperitiv racoritor acidulat  pe baza de infuzii de ierburi si radacini selectionate. Ingrediente: apa,zahar,alccol,arome (inclusiv chinina), anhidridă carbonica, sare, acidifiant: acid citric, coloranti: E110-E124. ..
30,95 RON
Bellini Canella cocktail alcoolic cu piersici albe-75clProprietati: Bellini cocktail pe baza de vin si suc de piersica alba.Bellini,cocktailul din Venetia,este un aperitiv compus din doua parti de vin spumant,o parte compusa din sucul si pulpa de piesici albe si cateva picaturi de zmeura care i conf..
39,95 RON
Producator: Dreher
Bere Dreher 3*33clProprietati:Bere Dreher  proaspătă, totuși s-a născut în 1773. Este Dreher, primul lager din Italia, conceput de Anton Dreher în dorinta sa de a se bucura de viata. Bucurați-vă de aceasta minunată blondă!Ingrediente:apa, malt de orz,porumb,alcool 4.7% Greutate:3*33cl..
14,95 RON
Bere Dreher 660ml
-13 %
Producator: Dreher
Bere Dreher 660mlProprietati:Bere Dreher  proaspătă, totuși s-a născut în 1773. Este Dreher, primul lager din Italia, conceput de Anton Dreher în dorinta sa de a se bucura de viata. Bucurați-vă de aceasta minunată blondă!Ingrediente:apa, malt de orz,porumbGreutate:660ml ..
6,95 RON 7,95 RON
Producator: FRANZISKANER
Proprietati: Bere Franziskaner 500ml   Ingrediente:apa, malt de grau, malt de orz, drojdie, extract de hamei. Greutate:500ml..
9,95 RON
Producator: Ichnusa
Bere Ichnusa Sufletul Sardinian 3*33clProprietati:Bere Ichnusa Sufletul Sardinian 3*33clIngrediente:apa, malt de orz, porumb, hamei, alcool 4.7% Greutate:3*33cl..
16,95 RON
Producator: Ichnusa
Proprietati: Bere Ichnusa Sufletul Sardinian 66clIngrediente:apa, malt de orz, porumb, hamei, alcool 4.7% Greutate:66cl..
9,95 RON
Producator: Ichnusa
Bere Ichnusa Sufletul Sardinian Nefiltrata 50clProprietati: Bere Ichnusa Sufletul Sardinian Nefiltrata 50clIngrediente:apa, malt de orz, hamei, alcool, drojdie 5%Greutate:50cl..
9,95 RON
Producator: Moretti
Proprietati: Bere Moretti reteta originala. A fost dintotdeauna purtatoarea culturii alimentare italiene, atenta la autenticitatea gustului si la calitatea durabila . Din 1859 berea Moretii este intotdeauna aceeasi, o bere pe baza de fermentare cu gust plin si culoare aurie multumita unui proces de ..
4,95 RON
Producator: Moretti
Proprietati: Bere Moretti reteta originala. Din 1859, berea Moretti este intotdeauna aceeasi. Meritul unei traditii lungi, a unui proces productiv original si ingrediente selectionate. Rezultatul este o bere cu fermentare usoara cu gust plin si culoare aurie, dintotdeauna apreciata in toata Italia. ..
7,95 RON
Producator: Moretti
Proprietati:BereMorettiRossa 3*33clIngrediente:apa, malt de orz, hamei.Alcool 7.2% Greutate:3*33cl..
18,95 RON
Producator: Nastro Azzurro
Proprietati: Bere Nastro Azzurro sticla. Nastro Azzurro s-a nascut in 1963 cu un vis: sa devina berea italiana cea mai iubita in lume. Din aceasta cauza a ales "Nostrano", o prestigioasa varietate de porumb italiancultivat in exclusivitate pentru ea. Asa se naste o bere de calitate superioara c..
7,95 RON
Producator: Moretti
Bere originala Moretti 3*33clProprietati: Bere Moretti reteta originala. Din 1859, berea Moretti este intotdeauna aceeasi. Meritul unei traditii lungi, a unui proces productiv original si ingrediente selectionate. Rezultatul este o bere cu fermentare usoara cu gust plin si culoare aurie, di..
15,95 RON
Producator: Paulaner Munchen
Proprietati:Bere Paulaner Munchen0.5 LIngrediente:apa, malt de grau, malt de orz, drojdie, extract de hamei. Greutate:500ml..
8,95 RON
Bere Peroni doza 330 ml
-20 %
Producator: Peroni
Proprietati: Bere Peroni doza.  Ingrediente: apa, malt de orz, porumb, hamei..
3,95 RON 4,95 RON
Producator: Peroni
Proprietati: Bere Peroni Gran Riserva "Doppio Malto". Bere Bock italiana de inalta calitate, cu gust intens si echilibrat. Caracterizat de o aroma de cereale si malt prajit conferit de procesul lung de mustire a berii la temperaturi joase. Produsa utilizand malt italian bronzat ce determina culoarea..
9,95 RON
Producator: Peroni
Proprietati: Bere Peroni Gran Riserva "Puro Malto". Premium al gustului plin si robust caracterizata de o aroma delicata cu note de cereale prajite si hamei aromat, conferit de procesul de decoctare la temperaturi joase. Produsa cu malt italian auriu de cea mai buna calitate, ce ii ofera o culoare p..
9,95 RON
Producator: Peroni
Bere Peroni la sticla 66 mlProprietati : Peroni - bere blonda italiana. Peroni este berea blonda italiana preparata cu pasiune inca din 1846, fiind creata pentru da italienilor o bere de inalta calitate cu un gust decis si atent studiat, oferind un echilibru perfect intre dulce si amar. Peroni este ..
7,95 RON
Producator: Pedavena
Proprietati: Bere traditioanala italiana cu hamei infloriti PedavenaIngrediente: apa, malt de orz, porumb, hamei. Alcool 5% Greutate: 660ml..
8,95 RON
Chianti classic vin rosu sec-750 mlProprietati:Povestea incepe in jurul anilor 1978,nascut dintr-o predominanta agricoltura de struguri sangioveso,este rezultatul a celor mai bune traditi toscane,dar si a unor metode de vinificatie modern.Chianti Clasic Riserva DOCG,imbatraneste in butoaie,pentru a ..
64,95 RON
Producator: Casa Bottega
Proprietati: Fragolino Casa Bottega.10% vol. Bautura aromatizata pe baza de vin!Ingrediente: vin spumant, must concentrat de struguri, suc de capsuni, arome...
29,95 RON
Producator: Corte Viola
Proprietati: Fragolino Corte Viola.10% vol.Bautura aromatizata pe baza de vin!Ingrediente: vin spumant, arome...
16,95 RON
Producator: Duchessa Lia
Proprietati: Fragolino Duchessa Lia. 7% vol. Bautura aromatizata pe baza de vin. Aceasta bautura particulara se serveste rece si se acompaniaza optim cu desert, dulciuri si produse de patiserie.Ingrediente: vin, zahar, arome...
26,95 RON
Afişare 1 - 24 din 38 (2 pagini)