Meniu
Cos cumparaturi

Barilla

Producator: Barilla
Barilla Linguine Integrale 500gProprietati: Toata bunatatea pastelor Barilla cu bunastarea fibrelor. O portie de paste integrale Barilla,ce asigura mai mult de 20% din necesarul zilnic de fibre. Culoarea de aur inconfundabila este rezultatul unei metode exclusive de prelucrare,iar consistenta perfec..
6,95 RON
Producator: Barilla
Faina Barilla Integrala 1000 gProprietati:  Faina integrala Barilla , ideala pentru paine si pizza.Greutate: 1000 g..
8,95 RON
Faina Barilla pentru toate preparatele 1000 gr
-29 %
Producator: Barilla
Proprietati: Faina Barilla pentru toate preparatele. Faina de grau de tip "00"  pentru aluat facut manual sau in masina. Ingrediente: faina de grau de tip "00". Poate contine urme de soia...
4,95 RON 6,95 RON
Producator: Barilla
Faina Manitoba Barilla pentru toate preparatele 1000 grProprietati: Faina manitoba Barilla pentru toate preparatele. Faina de grau de tip "0"  .Ingrediente: faina de grau de tip "0". Poate contine urme de soia.Greutate: 1000 g..
6,95 RON
Producator: Barilla
Pasta Barilla Emiliane Quadretti 275gPriprietati: Paste facute din oua Barilla Emiliane Quadretti. Barilla a reinterpretat tradiționalul Stricchetti pentru a da mesei In fiecare zi o atingere imaginativa. Așa se nasc patratele de ou Emiliane Barilla, niste patrate mici de aluat simplu și autentic.&n..
5,95 RON
Producator: Barilla
Proprietati: Paste "Bavette" Nr.13 din gris integral din grau dur Barilla . Timp de fierbere: 8 minute. Grisul integral utilizat pentru a face aceasta pasta este obtinut cu o metoda exclusiva metoda de prelucrare a graului in Mulini Barilla, pentru a-ti oferi maximul de gust mereu "al dente". Ing..
6,95 RON
Producator: Barilla
Proprietati: Paste "Bavettine" Nr.11 din seminte de grau dur Barilla. Timp de fierbere: 6 minute. Un platou de paste bune si o placere de gustat in fiecare zi. Pentru aceasta se utilizeaza doar cel mai bun grau, apa si foarte multa pasiune. Pasta Barilla este facuta astfel din 1877. Stim cum sunt fa..
4,95 RON
Producator: Barilla
Proprietati: Paste "Bucatini" Nr.9 din seminte de grau dur Barilla. Timp de fierbere: 8 minute. Un platou de paste bune si o placere de gustat in fiecare zi. Pentru aceasta se utilizeaza doar cel mai bun grau, apa si foarte multa pasiune. Pasta Barilla este facuta astfel din 1877. Stim cum sunt facu..
4,95 RON
Producator: Barilla
Proprietati: Paste "Conchiglie Rigate" Nr. 93 din grau dur Barilla. Timp de fierbere: 12 minute. Un platou de paste bune si o placere de gustat in fiecare zi. Pentru aceasta se utilizeaza doar cel mai bun grau, apa si foarte multa pasiune. Pasta Barilla este facuta astfel din 1877. Stim cum sunt fac..
4,95 RON
Producator: Barilla
Proprietati: Paste  "Conchigliette"  Nr. 39 din grau dur Barilla. Timp de fierbere: 11 minute. Un platou de paste bune si o placere de gustat in fiecare zi. Pentru aceasta se utilizeaza doar cel mai bun grau, apa si foarte multa pasiune. Pasta Barilla este facuta astfel din 1877. Stim cum ..
4,95 RON
Producator: Barilla
Proprietati: Paste "Corallini" Nr. 31 din gris de grau dur Barilla . Timp de fierbere: 8 minute.Stim cum sunt facute pastele noastre pentru ca, de la samanta de grau alti 100 de profesionisti in fiecare an le controleaza de circa 1 milion de ori. Pasta este printre alimentele benefice din dieta medi..
4,95 RON
Producator: Barilla
Proprietati: Paste  "Ditali Lisci"  Nr. 45 din grau dur Barilla. Timp de fierbere: 10 minute. Un platou de paste bune si o placere de gustat in fiecare zi. Pentru aceasta se utilizeaza doar cel mai bun grau, apa si foarte multa pasiune. Pasta Barilla este facuta astfel din 1877. Stim cum s..
4,95 RON
Producator: Barilla
Proprietati: Paste "Ditalini Rigati" Nr. 47 din gris de grau dur Barilla . Timp de fierbere: 9 minute.Stim cum sunt facute pastele noastre pentru ca, de la samanta de grau alti 100 de profesionisti in fiecare an le controleaza de circa 1 milion de ori. Pasta este printre alimentele benefice din diet..
5,95 RON
Producator: Barilla
Proprietati: Paste "Ditaloni Lisci" Nr. 46 din grau dur Barilla. Timp de fierbere: 13 minute. Un platou de paste bune si o placere de gustat in fiecare zi. Pentru aceasta se utilizeaza doar cel mai bun grau, apa si foarte multa pasiune. Pasta Barilla este facuta astfel din 1877. Stim cum sunt facute..
4,95 RON
Producator: Barilla
Proprietati: Paste  "Ditaloni Rigati"  Nr. 49 din grau dur Barilla. Timp de fierbere: 11 minute. Un platou de paste bune si o placere de gustat in fiecare zi. Pentru aceasta se utilizeaza doar cel mai bun grau, apa si foarte multa pasiune. Pasta Barilla este facuta astfel din 1877. Stim cu..
4,95 RON
Producator: Barilla
Proprietati: Paste "Ditaloni Rigati" din gris integral din grau dur Barilla. Timp de fierbere: 12 minute. Grisul integral utilizat pentru a face aceasta pasta este obtinut cu o metoda exclusiva metoda de prelucrare a graului in Mulini Barilla, pentru a-ti oferi maximul de gust mereu "al dente". I..
6,95 RON
Producator: Barilla
Proprietati: Paste "Farfalle" din gris integral din grau dur Barilla. Timp de fierbere: 10 minute. Grisul integral utilizat pentru a face aceasta pasta este obtinut cu o metoda exclusiva metoda de prelucrare a graului in Mulini Barilla, pentru a-ti oferi maximul de gust mereu "al dente". Ingredie..
6,95 RON
Producator: Barilla
Proprietati: Paste "Farfalle" Nr. 265 din gris de grau dur Barilla. Timp de fierbere: 12 minute. Un platou de paste bune si o placere de gustat in fiecare zi. Pentru aceasta se utilizeaza doar cel mai bun grau, apa si foarte multa pasiune. Pasta Barilla este facuta astfel din 1877. Stim cum sunt fac..
4,95 RON
Producator: Barilla
Proprietati: Paste "Farfalline" Nr.59 din gris de grau dur Barilla. Timp de fierbere: 8 minute. Un platou de paste bune si o placere de gustat in fiecare zi. Pentru aceasta se utilizeaza doar cel mai bun grau, apa si foarte multa pasiune. Pasta Barilla este facuta astfel din 1877. Stim cum sunt facu..
4,95 RON
Producator: Barilla
Proprietati: Paste fara gluten "Fusilli" Barilla. Timp de fierbere: 11 minute. Atent selectionate ingredientele si din experienta Barilla, se naste Barilla fara gluten. O reteta exclusiva pe baza de porumb alb, porumb galben si orez pentru o pasta fara gluten cu adevarat buna, cu un gust ecilibrat s..
11,95 RON
Producator: Barilla
Proprietati: Paste "Fusilli" din gris integral din grau dur Barilla. Timp de fierbere: 11 minute. Grisul integral utilizat pentru a face aceasta pasta este obtinut cu o metoda exclusiva metoda de prelucrare a graului in Mulini Barilla, pentru a-ti oferi maximul de gust mereu "al dente". Ingredien..
6,95 RON
Producator: Barilla
Proprietati: Paste "Fusilli" Nr.98 din grau dur Barilla. Timp de fierbere: 11 minute. Un platou de paste bune si o placere de gustat in fiecare zi. Pentru aceasta se utilizeaza doar cel mai bun grau, apa si foarte multa pasiune. Pasta Barilla este facuta astfel din 1877. Stim cum sunt facute pastele..
4,95 RON
Producator: Barilla
Proprietati: Paste "Linguine" Nr.13 din seminte de grau dur Barilla. Timp de fierbere: 8 minute. Un platou de paste bune si o placere de gustat in fiecare zi. Pentru aceasta se utilizeaza doar cel mai bun grau, apa si foarte multa pasiune. Pasta Barilla este facuta astfel din 1877. Stim cum sunt fac..
4,95 RON
Producator: Barilla
Proprietati: Paste "Lumachine" Nr. 42 din gris de grau dur Barilla. Timp de fierbere: 7 minute.Stim cum sunt facute pastele noastre pentru ca, de la samanta de grau alti 100 de profesionisti in fiecare an le controleaza de circa 1 milion de ori. Pasta este printre alimentele benefice din dieta medit..
4,95 RON
Afişare 1 - 24 din 98 (5 pagini)