• Balsam de par Garnier Ultra Dolce pentru par cret cu ulei de avocado si unt de shea 200 ml

Proprietati:  O adevarata reteta hranitoare pentru parul cret si ondulat sau cu tendinta de incretir, Garnier Ultra Dolce asociaza uleiul de avocado cu proprietatile disciplinante cu untul de shea stiut pentru proprietatile sale foarte hranitoare, intr-o crema de descurcare ce de distribuie instantaneu pe par. Rezultat: extrem de usor de pieptanat, parul vostru cret sau ondulat regaseste o catifelare incomparabila. Fara a fi ingreunat, este hranit in profunzime, cu adevarat stralucitor si plin de sanatate. Pentru Garnier Ultra Dolce, am selectionat si optimizat ingredientele naturale intr-o formula unica ce aduce catifelare si respecta parul. Un moment de bunastare. Descopera placerea unei consistente bogata ce nu ingreuneaza. Simte parfumul sau proaspat si natural. Managaie-ti parul pentru a descoperi o catifelare incomparabila.

Instructiuni de utilizare: Dupa fiecare sampon, aplicati si masati cu blandete pana la varfuri. Lasati sa actioneze cateva momente si clatiti.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

Balsam de par Garnier Ultra Dolce pentru par cret cu ulei de avocado si unt de shea 200 ml

  • 15,95 RON


Produse asemănătoare

Garnier Ultra Dolce Copii 2 in 1 cu caise 300ml

Garnier Ultra Dolce Copii 2 in 1 cu caise 300ml

Garnier Ultra Dolce Copii 2 in 1 cu caise 300ml Proprietati:Pentru a face parul mai usor de pie..

15,95 RON

Balsam Garnier Ultra Dolce cu Musetel si miere 250ml

Balsam Garnier Ultra Dolce cu Musetel si miere 250ml

Balsam Garnier Ultra Dolce cu Musetel si miere 250mlProprietati:Garnier Ultra Dolce o reteta pentru ..

15,95 RON

Etichete: O adevarata reteta hranitoare pentru parul cret si ondulat sau cu tendinta de incretir, Garnier Ultra Dolce asociaza uleiul de avocado cu proprietatile disciplinante cu untul de shea stiut pentru proprietatile sale foarte hranitoare, intr-o crema de descurcare ce de distribuie instantaneu pe par. Rezultat: extrem de usor de pieptanat, parul vostru cret sau ondulat regaseste o catifelare incomparabila. Fara a fi ingreunat, este hranit in profunzime, cu adevarat stralucitor si plin de sanatate. Pentru Garnier Ultra Dolce, am selectionat si optimizat ingredientele naturale intr-o formula unica ce aduce catifelare si respecta parul. Un moment de bunastare. Descopera placerea unei consistente bogata ce nu ingreuneaza. Simte parfumul sau proaspat si natural. Managaie-ti parul pentru a descoperi o catifelare incomparabila.