• Balsam de par Garnier Ultra Dolce-par deschis cu musetel si miere 200 ml

Proprietati: Balsam de par Garnier Ultra Dolce-par deschis cu musetel si miere. O adevarata reteta de luminozitate pentru parul deschis,natural sau colorat,Garnier Ultra Dolce asociaza musetelul cunoscut pentru proprietatile sale de luminozitate si de reflexie cu mierea cunoscuta pentru proprietatile hranitoare, intr-o crema pentru descurcare ce se distribuie instant pe par. Rezultat: extrem de usor de pieptanat, parul isi recapata catifelarea irezistibila. Fara a ingreuna, parul este incredibil de moale si stralucitor.

Instructiuni de utilizare: Dupa fiecare sampon, aplicati si masati cu blandete pana la varfuri. Lasati sa actioneze cateva momente si clatiti.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Balsam de par Garnier Ultra Dolce-par deschis cu musetel si miere 200 ml

  • 15,95 RON


Produse asemănătoare

Garnier Ultra Dolce Copii 2 in 1 cu caise 300ml

Garnier Ultra Dolce Copii 2 in 1 cu caise 300ml

Garnier Ultra Dolce Copii 2 in 1 cu caise 300ml Proprietati:Pentru a face parul mai usor de pie..

15,95 RON

Balsam Garnier Ultra Dolce cu Musetel si miere 250ml

Balsam Garnier Ultra Dolce cu Musetel si miere 250ml

Balsam Garnier Ultra Dolce cu Musetel si miere 250mlProprietati:Garnier Ultra Dolce o reteta pentru ..

15,95 RON

Etichete: Balsam de par Garnier Ultra Dolce-par deschis cu musetel si miere. O adevarata reteta de luminozitate pentru parul deschis, natural sau colorat, Garnier Ultra Dolce asociaza musetelul cunoscut pentru proprietatile sale de luminozitate si de reflexie cu mierea cunoscuta pentru proprietatile hranitoare, intr-o crema pentru descurcare ce se distribuie instant pe par. Rezultat: extrem de usor de pieptanat, parul isi recapata catifelarea irezistibila. Fara a ingreuna, parul este incredibil de moale si stralucitor.