• Balsam de par Garnier Ultra Dolce-migdale dulci si flori de lotus-toate tipurile de par 200 ml

Proprietati: Balsam de par Garnier Ultra Dolce-migdale dulci si flori de lotus-toate tipurile de par. O adevarata reteta de blandete si protectie, balsamul Garnier Ultra Dolce asociaza extractul de migdale dulci cu proprietati de inmuiere cu extractul de flori de lotus cunoscute pentru delicatetea lo, intr-o crema pentru descurcare ce se distribuie instantaneu pe par fara a ingreuna. Formula sa 98% biodegradabila contribuie la respectarea planetei permitand un uz frecvent al basamului. Rezultat: extrem de usor de coafa, parul dumneavoastra este incredibil de stralucitor si moale iar planeta este respectata.

Instructiuni de utilizare: Dupa fiecare sampon, aplicati balsamul si masati cu blandete pana la varfuri. Lasati sa actioneze cateva minute si clatiti.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

Balsam de par Garnier Ultra Dolce-migdale dulci si flori de lotus-toate tipurile de par 200 ml

  • 15,95 RON


Produse asemănătoare

Garnier Ultra Dolce Copii 2 in 1 cu caise 300ml

Garnier Ultra Dolce Copii 2 in 1 cu caise 300ml

Garnier Ultra Dolce Copii 2 in 1 cu caise 300ml Proprietati:Pentru a face parul mai usor de pie..

15,95 RON

Balsam Garnier Ultra Dolce cu Musetel si miere 250ml

Balsam Garnier Ultra Dolce cu Musetel si miere 250ml

Balsam Garnier Ultra Dolce cu Musetel si miere 250mlProprietati:Garnier Ultra Dolce o reteta pentru ..

15,95 RON

Etichete: Balsam de par Garnier Ultra Dolce-migdale dulci si flori de lotus-toate tipurile de par. O adevarata reteta de blandete si protectie, balsamul Garnier Ultra Dolce asociaza extractul de migdale dulci cu proprietati de inmuiere cu extractul de flori de lotus cunoscute pentru delicatetea lo, intr-o crema pentru descurcare ce se distribuie instantaneu pe par fara a ingreuna. Formula sa 98% biodegradabila contribuie la respectarea planetei permitand un uz frecvent al basamului. Rezultat: extrem de usor de coafa, parul dumneavoastra este incredibil de stralucitor si moale iar planeta este respectata.